The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2013, 08:49
york09 napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy W sprawie Smoleńska najpierw ogłosił zbrodnię, a dopiero potem zaczął szukać dowodów pisze o Antonim Macierewiczu

Kariera Macierewicza jako śledczego zaczyna się 20 lipca 2010 roku,
Prosiłem o linka do wypowiedzi Macierewicza lub stanowiska ZP z lipca 2010 r., a nie linka do stronki dla mediotów pt "wstrętny Macierenko w pigułce".

york09 napisał(a):Wyświetl post
BBudowniczy Kolejne kłamstwo, znajdź i zalinkuj wypowiedź Macierewicza lub ZP o dobijaniu rannych
Macierewicz: Trzy osoby przeżyły katastrofę smoleńską.. to gdzie one są ? ktoś ich dobił.To sugeruje Toni Macierewicz
Gdzie Macierewicz sugeruje że dobił? Na razie sugerujesz Ty i ta stronka. Podaj konkretnie, bo jak na razie wymyślasz jakieś bzdury i wciskasz je Macierewiczowi.
Każdy w miarę logicznie myślący człowiek pomyśli, że te 3 osoby przeżyły i pewnie zmarły wkrótce w wyniku poniesionych obrażeń. Dla Yorka jedyną możliwą śmiercią było "dobijanie rannych"

A gdzie linki do sztucznej mgły i helu Macierewicza? Konkretne wypowiedzi z "Antosia" lub ZP. O skrzydle, bezrobociu i brzozie też już zakończyłeś dyskusję?

"Ciekawe co ten Antoś jara, że takie pierdy opowiada" - zmień teraz z Antoś na York09 i będzie idealnie pasować. Co ten York jara, że takie "pierdy" o skrzydłach z paru żeberek opowiada,o gęsiach demolujących samoloty, o dobijaniu rannych, o bezrobociu tam gdzie Pis, o sztucznej mgle, o brzozie co podobno jej nie ma, o analizie konstrukcyjnej pt "co twardsze: gęś czy brzoza".

Jak na razie Twoje wypowiedzi na forum przypominają wejście chłopka-roztopka na salony i uporczywe puszczanie przez niego "pierdów" z nadzieją że ktoś się uśmiechnie, bo u niego na zagrodzie to wzbudzało salwy śmiechu.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów