|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Każdy w miarę logicznie myślący człowiek pomyśli, że te 3 osoby przeżyły i pewnie zmarły wkrótce w wyniku poniesionych obrażeń. Dla Yorka jedyną możliwą śmiercią było "dobijanie rannych" A gdzie linki do sztucznej mgły i helu Macierewicza? Konkretne wypowiedzi z "Antosia" lub ZP. O skrzydle, bezrobociu i brzozie też już zakończyłeś dyskusję? "Ciekawe co ten Antoś jara, że takie pierdy opowiada" - zmień teraz z Antoś na York09 i będzie idealnie pasować. Co ten York jara, że takie "pierdy" o skrzydłach z paru żeberek opowiada,o gęsiach demolujących samoloty, o dobijaniu rannych, o bezrobociu tam gdzie Pis, o sztucznej mgle, o brzozie co podobno jej nie ma, o analizie konstrukcyjnej pt "co twardsze: gęś czy brzoza". Jak na razie Twoje wypowiedzi na forum przypominają wejście chłopka-roztopka na salony i uporczywe puszczanie przez niego "pierdów" z nadzieją że ktoś się uśmiechnie, bo u niego na zagrodzie to wzbudzało salwy śmiechu. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|