The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2013, 09:32
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Był kiedyś rewelacyjny młody trener Lechii co się zwał Tomasz Kafarski. Kafar przyszedł i z miejsca zaczął zdobywać punkty i został okrzyknięty najzdolniejszym trenerem młodego pokolenia. Kto teraz o nim pamięta? Drugi podobny to trener Rumak. Za chwile się okaże, że porumakował do młodzieżówki Lecha. W zeszłej rundzie za przykład trenerskiego cudotwórcy był stawiany trener Nawałka. Teraz czytam w Waszych postach uuuu kiepsko... Przegrał więc dziad. Widzę, że za piłkarski wzór stawiany jest Stokowiec. Zakładam, że do czasu, aż przeperd**i ze cztery mecz pod rząd. Tyle warte są dla mnie opinie wszystkich "chorągiewek".
Oni wszyscy są do d.py.
Prze..ujem jest za to ... Hapal
Żartowałem.. ja tam nie widzę nikogo wśród obecnych trenerów extra. Ciekaw byłbym jeszcze raz Skorży - facet wciąż młody, swoje wygrał i przegrał, popracował w różnych warunkach - może być lepszy niż wtedy jak go wywalaliśmy.
A tak w ogóle to wyłącznie zagraniczny tylko nie wiem kto i co. Np. tego Czecha z Pilzna na pewno nie wyciągnięmy bo po co on tu przyjdzie? Pewnie dadzą mu więcej kasy, ale przeczyta w necie najnowszą historię Wisły, przyjedzie i zobaczy, że nie ma gdzie trenować i nie ma żadnych podstaw to się zawinie stad w 15 minut.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów