Adenalix napisał(a):

|
Łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Był kiedyś rewelacyjny młody trener Lechii co się zwał Tomasz Kafarski. Kafar przyszedł i z miejsca zaczął zdobywać punkty i został okrzyknięty najzdolniejszym trenerem młodego pokolenia. Kto teraz o nim pamięta? Drugi podobny to trener Rumak. Za chwile się okaże, że porumakował do młodzieżówki Lecha. W zeszłej rundzie za przykład trenerskiego cudotwórcy był stawiany trener Nawałka. Teraz czytam w Waszych postach uuuu kiepsko... Przegrał więc dziad. Widzę, że za piłkarski wzór stawiany jest Stokowiec. Zakładam, że do czasu, aż przeperd**i ze cztery mecz pod rząd. Tyle warte są dla mnie opinie wszystkich "chorągiewek".
|
Oni wszyscy są do d.py.
Prze..ujem jest za to ... Hapal
Żartowałem.. ja tam nie widzę nikogo wśród obecnych trenerów extra. Ciekaw byłbym jeszcze raz Skorży - facet wciąż młody, swoje wygrał i przegrał, popracował w różnych warunkach - może być lepszy niż wtedy jak go wywalaliśmy.
A tak w ogóle to wyłącznie zagraniczny tylko nie wiem kto i co. Np. tego Czecha z Pilzna na pewno nie wyciągnięmy bo po co on tu przyjdzie? Pewnie dadzą mu więcej kasy, ale przeczyta w necie najnowszą historię Wisły, przyjedzie i zobaczy, że nie ma gdzie trenować i nie ma żadnych podstaw to się zawinie stad w 15 minut.