The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2012, 21:21
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Nie zapomnij skakać z radości po ewentualnym remisie z kuchenkami Tak samo mi wstyd oglądać Łukasza G. w koszulce Wisły jak czytać takie posty.
A mi wstyd dyskutować z takimi jak Ty. Ignor.

Kapsel napisał(a):Wyświetl post
A Melikson i Iliev nie potrafi centrować ?Genkov potrafi bramki strzelać nie tylko głową. W sumie to Garguła ma bardzo dobre centry i wolne może by go wypróbować na skrzydle ? Ofensywa mogła by według mnie wyglądać tak :
------Genkov---------
Iliev---------Melikson-------------Garguła
Tylko kto jako defensywni ? Sobol już według mnie nie może dać Wiśle wiele może Czarek i Kew by tam zagrali? A Obrona to według mnie MUSI być taka : Buno,Głowa,Czekaj/Chavez tylko ten w formie i Marko też tylko ten w formie.Bramka no to Sergei(Bo kto?)Miśkiewicza nie postawi,zastanawia mnie tylko dlaczego szansy nigdy nie dostał Milan Jovanić ?Jestem optymistą i uważam że ten mecz wygramy
Niestety Iliev i Melikson są przystosowani bardziej do gry kombinacyjnej. Nie potrafią dobrze dośrodkować na głowę Genkova albo tych centr jest po prostu za mało. Jakkolwiek abstrahując już od tego wszystkiego zgadzam się w Twoim poście z tym, że to Kew powinien grać w drugiej linii jako defensywny pomocnik.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 29.10.2012 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów