|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Myslicie o Smudzie a dostaniemy Liczkę, Michniewicza, Tarasiewicza. Czyli kogoś kto bez namysłu wejdzie do klubu byle tylko zarobić mało pieniędzy i w razie problemów będzie go można szybko kopnąć w zadek bez odprawy.
Na początku będzie mówił jaka to Wisła jest super i extra i jak to chciał pracować w Krakowie a tak naprawdę Bednarz wie że trener ma być tani i ma nie stawiać warunków. Każdy trener z zachodu z cywilizowanego kraju chce umowy 2 lub 3 letniej tak zabezpieczonej że w wypadku zwolnienia nadal pensja jest mu wypłacana. Więc o głosnym , mocnym nazwisku z zagranicy mozna zapomnieć, bo tacy goście stawiają warunki. Do nas może przyjść tylko ktoś tani, dla kogo nazwa Wisła Kraków coś jeszcze znaczy bo kiedyś to była marka. Dlatego ja stawiam na WERNERA LICZKĘ Facet nic ostatnio nie trenował, teoretycznie ma papiery do trenowania, warsztat, drogi nie będzie, warunków nie będzie stawiał. Smuda w Wisłę nie wejdzie bo: 1. Bednarz. Smuda by się z nim nie dogadał, pozatym Smuda nie lubi mieć kogoś cwanego nad sobą, o wszystkim chce decydować sam 2. Skład Smuda widzi kto w tej Wiśle gra i wie że zespół nie jest przygotowany do sezonu 3. Terminarz Smuda wie że od Legii będzie mocny wpier**dol, myślę że może być 4-1 lub 5-1 a tego Smuda by nie chciał. 4. KASA Smuda wie że Cupiał nie ma zamiaru wydawać na transfery 5.KASA x 2 Smuda dostawał jako selekcjoner 150 000zł miesięcznie, czyli około 450 000 euro rocznie. Cupiał mu nawet nie da połowy tego.
Ostatnio edytowane przez wwf : 02.10.2012 o godz. 14:12.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|

|
||||||
|
|