|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
...z tym ,że jeden z tych Amerykanów - Peterson, był na dopingu i pasy mu odebrano. Ja z kolei jestem pełen sympatii do Khana jak do każdego boksera który wywodzi się z czysto amatorskiego pięściarstwa. Brakuje mu siły i szczęki,ale technicznie rewelacyjny. Myślę ,że rewanż byłby w dobrym guście , w końcu ma dopiero 25 lat.
Co do Haye'a - on boksuje, a Chisora rzuca cepami. Jak dla mnie wygrał wszystkie rundy, bo Del Boy robił tylko sporo wiatru. Nie zmienia to faktu, że z Kliczkami nie ma żadnych szans. Można o Nich mówić co się chce, ale nie ma dla nich rywali w tym momencie. Każdy z czołówki z nimi walczł, każdy dostał w ....e. Powietkin chyba tylko się ostał i trochę młodych - Fury,Helenius, ale chyba nikt nie myśli ,że mieliby z braćmi jakiekolwiek szanse. |
|
|