|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chyba ostatnio różowe okulary rozdają na Wiśle.
Gramy jak za najlepszych czasów, to znaczy do której Wisły mam porównywać ta mizerie co oglądam teraz. Do tej z 78 roku, czy do Kasperczaka, czy moze tej jednej rundy Skorży z Kosowskim ? Maaskant był trenerem średnim, zapominał, że istnieje coś takiego jak stałe fragmenty gry itd. Była już o tym mowa. Ale przynajmniej starał sie tu zaszczepić (inna sprawa, że czasem niezbyt udolnie) nowoczesną piłkę. Moskalowi nie dano szansy, a według mnie mogło by coś z tego wyjść. A Probierz to dobrze pasujący trener do naszych obecnych/przyszłych celów. Średniak ligowy oparty zgodnie z życzeniem na tanich polskich zawodnikach. Wisła kogoś zdominowała w ostatnich trzech meczach ? Kogo ? Beznadziejny ŁKS z obroną na poziomie trzeciej ligi ? Ten ŁKS co gniótł nas okrutnie przez pół godziny. Podbeskidzie ? Mieliśmy przewagę przez pół godziny. Przewagę, nie dominacje. Gdyby nie znieśli ich stopera pewnie skonczyłoby się na remisie. Widzicie nowe rozwiązania taktyczne ? To gratuluje, bo ja widzę tylko chaos. Ale niech Probierz zostanie. Tak jak napisałem, dobrze pasuje do nowego taniego wizerunku Wisły. Nikogo lepszego i tak nie zakontraktujemy. Może nawet uda mu sie coś ugrać. |
|
|

|
||||||
|
|