The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 21:20
Cytat:
dlaczego ma tyle występów w reprezentacji, pomimo tego, że ma bardzo mocnych konkurentów - dużo ważnych odbiorów, miło się patrzyło jak zapieprza.
Już wcześniej pisałem że Kirm w Słowenii to nie jest od grania tylko od zapi, a całą grę robią za niego trochę lepsi koledzy. Dlatego jest tam wystawiany w pierwszej 11.

Bardzo dobra decyzja Probierza
o wpuszczeniu 3 wysokiego stopera na ostatnie minuty. Mając na uwadze to, że sędzia Borski w ostatnich minutach trzymał już gwizdek w ustach dyktują rzuty wolne dla Lecha trzeba przyznać, że zdało to egzamin.

Nunez OK może drażnił swoją grą ale jest daleki od tego aby go krytykować za ten mecz bo jakby sprawdzic przebiegnięty dystans to pewnie byłby najlepszy. Nie wiem czy on jest wstanie dojrzeć do tego aby unikną takich zagrań, w których skasował np dzisiaj Krivca, jeśli trenerzy dojdą do wniosku, że on w najbliższej przyszłości jednak zmądrzeje to jestem za tym aby go wykupić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 13.03.2012 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów