|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie kazałbym klepać, tylko skoro klepać już potrafią to starałbym się tą umiejętność klepania jakoś wykorzystać. Zamiast całkowicie z niej rezygnować. Tym bardziej że jak już mówiłem bez umiejętności utrzymania sie przy piłce można wygrywać z frajerami,ale każdy średni zespół skopie nam rajtuzy. No i podstawowa sprawa jak przeciwnik będzie chciał sie cofnąć to Probierz mu nie zabroni i będziemy mieli wrzuty w pole karne z każdej odległości przez cały mecz.
Mam Ci przypomnieć co Jagiellonia Probierza ugrała w pucharach? Lepiej nie bo szkoda gadać. Ja Probierza nie lubię odkąd usłyszałem kilka jego występów w roli komentatora meczów Wisły. Pi...ł gorzej niż Węgrzyn. Najmądrzejszy. Teraz miał nie robić rewolucji. Zobaczymy co dzisiaj pokaże, ale jestem gotowy na wszystko. ps. każe się zawodnikom, panie polonista.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.03.2012 o godz. 13:17.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
|
|