domin_czyzyny napisał(a):

Co Ty sądzisz lub co ja sadze to mało kogo interesuje. Natomiast co sadzi SKWK interesuje akurat wielu, w tym większość mediów w Polsce.
Nie wypowiadaja sie w imieniu wszystkich kibiców, a tylko tych którzy są członkami SKWK.
Skwk nie jest nauczycielem, oni mówią co myślą , a Ty przecież jesteś wolnym człowiekiem. I jeśli sie uprzesz to nawet na GOWNO możesz powiedzieć PAPU.
Wolny kraj.
|
Właśnie o to chodzi a powinno być odwrotnie. Najpierw pomyśleć a potem zrobić.
Cupiał to nie idiota - trzeźwo oceni sytuację i zrobi wkrótce porządek na swój sposób. Bez Waszej pomocy.

Łukasz weź sie zastanów co Ty piszesz i już skończ. Następnym razem ze szkalowaniem SKWK poczekaj na ich zebranie. Wtedy z honorem będziesz mógł zabrać głos. Zachowac sie jak mężczyzna.
Moskal nie jest dzieckiem aby mu mówić co ma robić. Nie możemy mu mówić idź do piaskownicy.
|
A co możecie/mogliście? Nic? Jak nic to nie co marnować amunicji. Sprawa Moskala a nie Wasza.
Cytat:
My go popieralismy i popieramy, tyle koniec kropka. A decyzje statutowe podejmuje ten zjebany zarząd.
Jeśli zarząd tak postępuje, jak postępuje! To my mamy obowiązek poinformować kibiców naszego klubu o gownie, ktore dzieje sie w S.S.A. To była tylko kropla, która przelała czare goryczy. I to jest honorowe postępowanie wobec kibiców Wisły Kraków.
|
Obowiązek informować kibiców czy obowiązek atakować Zarząd? Dlaczego zmieniasz zdanie?

|
I bardzo dobrze, ze działają przeciw zarządowi bo ten do niczego sie nie nadaje .... Mam nadzieje, ze to nie koniec "akcji odwetowych"....
|
Cytat:
MAM CI ZNÓW WKLEIC ZARZUTY WOBEC KLUBU?
I przestań już odpisywać, bo za każdym razem będę Ci wklejal listę zarzutów wobec Basalaja i osób zatrudnionych w klubie. Bo coś na ten temat milczysz.
|
Czepiłeś się listy jak rzep psiego ogna.Z utęsknieniem czekam na wymianę Zarządu SSA bo to widać wybije wszelkie argumenty z Twojej ręki. Tylko co/kto potem? Kapka? Nie uważasz iż dla klubu to jak dwa kroki wstecz?
Cytat:
|
A jeszcze niedawno pisałes, ze to wina SKWK, ze nie ma konstruktywnej współpracy, a w klubie pracują tylko ludzie, którym na Wiśle zależy...
|
Cytaj poproszę. Ze swojej strony dodam ten:
Lukasz napisał(a):

|
.... Zresztą - jedno się wtrynia drugiemu w kompetencje - klub w tekst oprawy, SKWK w decyzje personalne. Jedno działanie warte drugiego.
|
Proponuje polubownie zakończyć dyskusje, każdy przy swoich argumentach. Ze swojej strony w sumie nie mam nic do dodania, a temat powoli staje się historyczny. Będzie?