The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 02:00
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Na rozdziawianie geby pewnie nic nie poradzę boś prosty jak budowa cepa a taka osobowość ma to do siebie że wszystko co wykracza poza michę budzi jej niezmierne zdumienie.
Rozumowanie polegające na tym że brak "przewidzenia Probierza" oznacza niemożność "przewidzenia Smudy" jest logiczne w tym samym sensie w jakim brak "przewidzenia pogody w ciągu dnia" oznacza niemożność "przewidzenia nastania nocy".
Zdecydowanie potwierdzam że Smuda przyjdzie do nas po Euro. Co więcej jestem gotów załozyć się z Tobą o to.
Natomiast Probierz przyszedł jako strażak aby ratować puchary. Po wypełnieniu/niewypełnieniu zadania grzecznie ustąpi Frankowi miejsca.
od mojej prostoty sie odstosunkuj... zajmij sie swoja prostata, ok? no bo ta flustracja i zacietrzewienie chyba z czegos wynika, prawda?

do sedna wiec...
Ja absolutnie Ci nie odbieram mozliwosci przewidzenia Smudy tylko dlatego ze dales dupy z Probierzem... Ja poprostu jestem przekonany ze teoretyzujesz... nie masz absolutnie zadnej wiedzy na temat tego co sie wydarzy w czerwcu/lipcu...
Moja skromna osoba uwaza tylko, ze jesli Probierz da nam puchary to zostanie na stanowisku 1 trenera do conajmniej pierwszych meczy jesiennych... i nawet sam Cupial nie wykona tak bezczelnego ruchu w stosunku do bardzo medialnego Probierza... gdyby to byl Moskal, kazda decyzja byla by mozliwa... ale nie z naszym obecnym szkoleniowcem...

reasumuja... moge sie zalozyc z panem kolega ze jesli nasz obecny trener da nam puchary to nie zobaczymy Franza na lawce trenerskiej w Wisle... do conajmniej pierwszych meczy jesiennych

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów