The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 21:45
milosz
Cytat:
A tam 10 lat, 100 lat ma przewagi Legia, że też o jakiś umiar tak trudno na tym forum.
Nikt nam nic nie odjechał, ot po pucharach jest kac sportowy, już to było, było 8 miejsce po przegranej z Panathinaikósem Athlitikós. Za pół roku wracamy na swoje miejsce i tyle. No, a teraz mają jedynie używanie Ci, co lubują się w oglądaniu świata przez czarne okulary.
Za pół roku poznamy w istocie najważniejszą odpowiedź na pytanie co dalej, a teraz w samej rzeczy walka o to samo, czyli o miejsce w lidze gwarantujące grę w europejskich pucharach.
milosz, prosze przejrzyj nasze dyskusje z okresu przygotowawczego. Zarzucales mi raz po raz czarnowidztwo. I co? Kto mial wtedy racje? Niestety ja... To ty masz na glowie okulary, tylko ze... nie czarne a rozowe

Tak, Legia nam odjechala juz na kilka lat. W szkolenie-scauting bawi sie juz od kilku lat. To jest juz kilka lat przewagi wzgledem doswiadczenia, struktur... Co ty myslisz? Ze jak jutro B.C uzna ze trzeba postawic na szkolenie, to pojutrze to szkolenie (i scauting mlodych) bedziemy mieli na poziomie Legii? Nie, nie bedziemy.
Oczywiscie nie mowie ze to co Legia zrobila przez lat 10, nie mozna zrobic w lat 5. Mozna, tylko ze na to trzeba ogromnych pieniedzy. Ogromnych. My takowych nie mamy.

Dalej, finansowo tez nam juz odjezdza. Sponsorzy, zarobki z "dnia meczowego", itd. Malo tego... ma szkolenie-scauting na okreslonym poziomie. Cos czego my nie mamy. Totez w tym okienku to Legia zarobil okolo 5 mln euro a nie Wisla (przy czym, patrzac na ich dotychczasowe mecze, praktycznie sie nie oslabiajac... bo jest Nacho... bo jest Blanco... bo kolejny mlodziak Zurek).

Uwierz mi, kaca pucharowego nie mam. Osiagnelismy taki wynik, i w takich okolicznosciach, ze kac bylby czyms... "niemoralnym". Zreszta... podobnie pisalem w okresie przygotowawczym, czyli po Wisla-Twente. Wtedy raczej kaca tez nie mialem

Dokladnie, narazie rozmowy odnosnie przyszlosci to czyste spekulacje bo... nie ma pewnosci dokad plyniemy. Za 6 miesiecy bedzie mozna powiedziec cos wiecej. Choc ja sie obawiam. Obawiam sie, ze nic sie nie zmieni. 15 lat prowizorki zabilo u mnie optymizm jesli chodzi o Wisle.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 27.02.2012 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów