|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
milosz
Cytat:
![]() Tak, Legia nam odjechala juz na kilka lat. W szkolenie-scauting bawi sie juz od kilku lat. To jest juz kilka lat przewagi wzgledem doswiadczenia, struktur... Co ty myslisz? Ze jak jutro B.C uzna ze trzeba postawic na szkolenie, to pojutrze to szkolenie (i scauting mlodych) bedziemy mieli na poziomie Legii? Nie, nie bedziemy. Oczywiscie nie mowie ze to co Legia zrobila przez lat 10, nie mozna zrobic w lat 5. Mozna, tylko ze na to trzeba ogromnych pieniedzy. Ogromnych. My takowych nie mamy. Dalej, finansowo tez nam juz odjezdza. Sponsorzy, zarobki z "dnia meczowego", itd. Malo tego... ma szkolenie-scauting na okreslonym poziomie. Cos czego my nie mamy. Totez w tym okienku to Legia zarobil okolo 5 mln euro a nie Wisla (przy czym, patrzac na ich dotychczasowe mecze, praktycznie sie nie oslabiajac... bo jest Nacho... bo jest Blanco... bo kolejny mlodziak Zurek). Uwierz mi, kaca pucharowego nie mam. Osiagnelismy taki wynik, i w takich okolicznosciach, ze kac bylby czyms... "niemoralnym". Zreszta... podobnie pisalem w okresie przygotowawczym, czyli po Wisla-Twente. Wtedy raczej kaca tez nie mialem ![]() Dokladnie, narazie rozmowy odnosnie przyszlosci to czyste spekulacje bo... nie ma pewnosci dokad plyniemy. Za 6 miesiecy bedzie mozna powiedziec cos wiecej. Choc ja sie obawiam. Obawiam sie, ze nic sie nie zmieni. 15 lat prowizorki zabilo u mnie optymizm jesli chodzi o Wisle.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 27.02.2012 o godz. 21:48.
|
|
|

|
||||||
|
|