The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.12.2011, 02:46
Najlepszy forumowicz: Wislazwe

Miss forum: nie wiem

Innowierca: nie wiem
Iii
Żartowniś: gigant

Najmądrzejsze posty: brak kandydata

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): westerstyle wychodzi spod uroku roberta, jest dla niego nadzieja.

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): RWD, największa strata tego forum, dobrze że jak feniks powrócił w innej formie...

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Framat, flamengista, wit.ek

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): jak cracovia,nie widać, nie słychać

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): witek oburzony moją propozycją gwizdania na zatrudnionych u nas piłkarzy z kraju rowerzystów. Po swoich moralach odnośnie sytuacji z Maleckim

Najweselszy post: odnowienie zgody z Jagą

Najgłupszy post: witek i każdy typu, Wisła już mistrzem nie będzie bo zdobywa 1,xx punktu na mecz.

Najmądrzejszy post: Rwd, usuńcie moje konto.

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): gigant

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): fortart co nie napisze to jakieś .......y

Najlepszy moderator(dlaczego?): wislazwe, na bezrybiu i rak ryba A poważnie to zachowuje poziom i zdrowe podejście.

Najgorszy moderator (dlaczego?): framat, flamengista,pierwszy za ostatnie wizję których nie powstydziłby się sam RM, drugi za sytuację odnośnie moderowania w kończącym się roku i sporu o słowo pajac.

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): trudno stwierdzić

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Robert I trust you, bawi mnie niezmiernie do dziś.

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2011 roku): awans i wielka radość po spotkaniu zTweente.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów