|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
@ anthony09
Ja nie robię z Bruda kozła ofiarnego. On jest po prostu ofiarą tych, którzy szukali młodego polskiego talentu. Wokół Wisły unosi się nieciekawa aura, która zazwyczaj plącze nogi młodym piłkarzom. Co do kilku boisk treningowych - od czegoś trzeba zacząć. To też byłoby swego rodzaju magnesem dla młodych zawodników. Kraków to fajne miasto, żeby jeszcze było gdzie pokopać, a jeśli istniałaby szansa, żeby robić to pod okiem dobrych ekspertów, to może większa liczba młodych zawodników byłaby nami zainteresowana. Wracając do tematu, to ciekaw jestem, co się stanie, jeśli Moskal przegra kolejne mecze. Zapewne góra będzie chciała rozwiązać współpracę. No i własnie tutaj pojawia się zagadka: kto dociągnie ten zespół do końca sezonu i odda go Smudzie? [Piszę tak, bo ponoć ta opcja bardzo mocno tkwi w głowie naszego właściciela.] ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|

|
||||||
|
|