|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
No właśnie nasza strefa, ale czy tak naprawdę ona jest dla nas czy na przeciw nam? Każdy na pewno w swojej krótkie karierze napotkał kłopot związany z jej działaniem. Zbierzmy tutaj nasze kłopoty i przekażmy je zarządowi( tutaj liczę na pomoc SKWK, TWSD w monitorowaniu postępów, kontaktem) i monitorujmy nasz klub. To on jest dla nas !
Lista moich grzechów 1) Brak możliwości płacenia kartą - XXI wiek a my mamy takie zacofanie, zwłaszcza że w okolicy stadionu nie ma bankomatu. 2) Brak możliwości zakupu biletów przez internet - 33 tysięcy nigdy nie osiągniemy bez tego, unikniemy kolejek w kasach, zredukujemy etaty w kasach. 3) Konieczność posiadania KK przy zakupie biletu - Jak dla mnie absurd. Problem już według mnie tysięcy z nas, ktoś kiedyś chciał komuś bilet, albo ktoś nam co jestem w strefie kibica zawsze ktoś z kwitkiem odejdzie a nie z biletem. NIKT mi nie wmówi że skoro nasze aktualne karty kibica mają wstępna możliwość posiadania zakupu przez internet to nie da się ich doładować bez pokazywania w strefie. 4) Przekazanie, anulacją biletu. Zwłaszcza to pierwsze, dlaczego nie można komuś legalnie przekazać biletu? Problem koników na naszym stadionie długo jeszcze nie zaistnieje. A jak coś kupiłem mam prawo komuś przekazać własność. 5) Nadawanie praw na Kartę Kibice, rzeczywiste lub umowne. Przykład - Student który kupił karnet w Lipcu pokazując legitymacje studencką, musi ją pokazywać przy wejściu na stadion i kupnie biletów na mecze pucharowe. Jak wiadomo legitymacja czy się będzie studentem czy nie będzie ważna do 31.10 danego roku. Dlatego uważam że pokazywania jej do danej danej nie powinno być koniecznością. Zwłaszcza że nie ma w klubie możliwości np. dopłaty do meczów po 31.10 do karnetu dla studenta który już nim nie będzie od listopada. 6) Brak pakietów np. 3 mecze LE. 7)Wydłużenie okresów sprzedaży biletów. Wzorem drużyn z zachodu. Okres miesiąca przed meczem uważam za absolutne minimum. Pozwoli to kupić bilety na kilka meczów za jednym razem. 8) Otwarta strefa kibica po meczach. Ta kwestia mnie nasza po Fulham nie wiem jak to wygląda np gdy po meczu są godziny otwarcia. Ale powiedzmy chce sobie kupić bilet na Podbeskidzie po Fulham bo mam x km do Krakowa, a akurat tu jestem, wynik 1-0 i wspaniała atmosfera na fali chce iśc na następny mecz. I kupuję bilet, ale co nie mogę bo strefa zamknięta akurat wtedy gdy 16 tysięcy jej potecjnalnych klientów jest obok. Jak widać jest już 8 grzechów. Wypisujcie swoje, może uda się by od wiosny żyło nam się lepiej ? |
|
|

|
||||||
|
|