|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Takie do nich napisałem:
"Żądam podania podstawy prawnej zablokowania programu RTL – kanał 812 w dniu 10 września 2011. Jednocześnie w związku z ta skandaliczną sytuacja proszę o podanie sposobu odszkodowania / zadośćuczynienia z powodu niedostępności usługi. W przypadku braku odpowiedzi w przepisowym terminie żądam odliczenia od mojego rachunku za miesiąc wrzesień lub październik 2011 kwoty 39,90 zł. Powiadomienie w tej sprawie skieruję również do Rzecznika Praw Konsumenta, gdyż mam wrażenie że wasze działania polegające na zablokowaniu sygnału legalnie działającej telewizji są całkowicie bezprawne i wynikają wyłącznie z powodu trwającego procesu przejmowania Aster przez telewizję UPC." Zobaczymy ![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|