The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy tu można "kibicować""innym polskim druzynom w Europie?
Tak. Bo chodzi o polskie druzyny 117 31,97%
Nie. Bo na tym forum liczy sie tylko Wisła 249 68,03%
Głosujących: 366. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2011, 20:05
rnandez napisał(a):Wyświetl post

@UP
Mylisz się, wszystkie kluby w europejskich pucharach reprezentują T-Mobile Ekstraklase i kompromitując się kompromitują poziom naszej ligi, tak jak redaktorzyny grzmiał jaka to Ekstraklasa słaba , bo Jagiellonia która bez Grosickiego nie grała nic, odpadła za jakimiś Irysem dla którego sukces to 2 runda el. LE
Ale mnie gówno obchodzi co Jagiellonia zrobiła i co Grosicki zagrał czy nie zagrał.
Wisła już jest w 4 rundzie LM i co przyszło z tego gadanie o Jagiellonii ? gówno. Bo każdy zespół jest inny i każdy walczy o swoje cele. Ty myślisz że w zapowiedzi meczowej na stronie Skonto czy Litexu pisali o tym że Jagiellonia przegrała mecz z Irysem? a co to ma wspólnego z Wisłą? nic.
w kartach historii jest już zapisane Jagiellonia odpadla z Irtysem . Nie ma i nie będzie tu słowa o Wisle i Ekstraklasie. Tak samo na wikipediach internetowych. Każdy gra dla siebie i każdy gra o swoje. My robimy swoje, a reszta nas nie interesuje. Mogą odpadać nawet z San Marino, byle tylko Wisła wygrywała. Oni mają jęczeć z biedy!

To tak jakby Barcelona się przejmowała tym że Getafe przegrało jakiś puchar z kimś tam. Przecież nikt nie piszę że Barcelona się skompromitowała, tylko Getafe.

Tak jak wspomniałem wcześniej, to koło zamknięte. Jest grupa osób która liczy te punkty rankingowe i to dla nich jest najważniejsze. Nie Wisła, tylko punkty rankingowe i wygrane Lecha z Manchesterem i Salzburgiem. Tematu nie ma sensu ciągnąc. Ja chcę by to Wisła była najlepsza, miała zawsze pełen stadion, najlepszy doping, najlepsze oprawy, najwyższy budzet klubowy, najlepszych piłkarzy a ligę wygrywali na 10 kolejek przed końcem. Sukcesy innych Lechów i Legii w pucharach w niczym mi to nie pomogą.

rnandez napisał(a):Wyświetl post
Nie no jasne, bo "Mistrz Polski" nie budziłby większego respektu, gdybyśmy mieli kilku reprezentantów w fazach grupowych, a tak to nawet skorumpowany mistrz Bułgarii cieszył się , że trafił na Wisłe.
No to się nacieszyli
I nie wiem gdzieś Ty to wyczytał.. szperałem po forum Bułgarów i większość była sceptyczna a przed rewanżem w Krakowie srali w gacie.

Mnie to zawsze śmieszyło jak na meczach ligowych wszyscy gromkie "Legła, Legła Warszawa.." , "je.. Legię, Lecha i innych" , albo siedzą w temacie "Ekstraklasy" i szydzą ze Skorży, Bakero, piłkarzy Legii i Lecha.. cali podnieceni bo Legia i Lech przegrywają.. a jak przychodzi mecz w pucharach to Legia i Lech naj naj naj , wygrajcie to dla nas Oczywiscie nie tyczy się to wszystkich.. i chwała Bogu.
Ostatnio edytowane przez CH. : 09.08.2011 o godz. 20:23.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów