Nie znalazłem odpowiedniego tematu, więc pozwoliłem sobie założyć nowy. Już śpieszę z tłumaczeniem o co chodzi. Może najpierw tytułem wstępu:
IFQ - Internet Football Quiz - jak sama nazwa wskazuje jest to zabawa internetowa poświęcona piłce nożnej (całkowicie bezpłatna). Gracze biorący w niej udział wykazują się wiedzą na temat footballu głównie z zakresu persolaliów piłkarzy. Grać można indywidualnie albo w drużynach.
Bawię się w to dopiero dwa lata, ale gra jest naprawdę kapitalna. Mecze są rozgrywane raz w tygodniu w niedzielę, w godzinach wieczornych. Jeden mecz to kwestia pół godziny, do tego dochodzą liczne turnieje indywidualne, gdzie można skonfrontować swoją wiedzę z innymi użytkownikami. Jest prężnie działające forum, także wszystko co potrzeba. W IFQ są trzy ligi, które różnią się oczywiście poziomem trudności. Piszę to ogłoszenie tutaj, bo wiem, że są wśród Was pasjonaci kopanej. Jeśli chcecie poszerzyć swoją wiedzę, poczuć rywalizację z innymi zamiast czytać Pudelka, to zapraszam na pw albo moje gg (2356172), wszelkie wątpliwości postaram się wyjaśnić. Poniżej zostawiam link do przykładowego transu z meczu.
Gram obecnie w pierwszoligowej drużynie i chętnie przyjmiemy jakiegoś nowego zawodnika. Naprawdę polecam grę wszelkim zapaleńcom piłkarskim. Lepiej spędzić czas przy IFQ niż np. układać kolejnego pasjansa czy sapera. Poniżej zostawiam trans z przykładowego spotkania:
http://uploader.ifq.pl//files/Sezon%...-4%20LSzT.html