The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.06.2011, 15:14
zizou napisał(a):Wyświetl post
Szukałem, szukałem (bez skojarzeń z językiem czeskim proszę), ale nigdzie nie znalazłem słów trenera Kafarskiego potwierdzających, że o zamiarach Traore dowiedział się z mediów - może nie byłem dość dokładny w poszukiwaniach. Jeżeli nawet tak powiedział - mamy słowo zawodnika przeciw słowu trenera

W tym co znalazłem widać jedynie - całkiem uzasadnioną - złość na zawodnika i jego managera. Cóż, żaden trener nie będzie szczęśliwy gdy zawodnik decydujący o sile ofensywnej jego zespołu mówi "nie chce mi się już dla was grać".
Nie wiem jaka pozycję ma Kafarski w Lechii, ale słowa "nie musimy nikogo sprzedawać" dla mnie świadczą o tym, że chce facet wejść w kompetencje zarządu klubu - niekoniecznie może mu to wyjść na zdrowie.

A sądząc po głosach z forum Lechii, sporo kibiców będzie zadowolonych gdy Traore odejdzie (niekoniecznie do Legii) - klimaty z okolic "Polska dla Polaków", "Jedna rasa - biała rasa" dość często się pojawiają we wpisach
Jest jeszcze gwiazda Buval no i "najlepszy Prawy obrońca ligi" Deleu

Pamiętam jak na C+ zrobili reportaż z Buvalem jak udało mu sie fartem strzelic 3 bramki w 4 pierwszych meczach - i jak się zachwycali - jaki to wspaniały napastnik z Francji przyszedł do Lechii ; )
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów