The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2011, 15:40
Cytat:
A co mnie obchodzi Basałaj i jego świta? czy on działa dla dobra Wisły? Bo kto jak nie on wprowadził jakiś chory system identyfikacji który z założenia tylko miał pomóc a w rzeczywistości nie działa a stwarza problemy. (zresztą jeżeli nie chodzisz na mecze to nie wiesz)
kto jak nie Basałaj z nieudolnym marketingiem nie potrafili wypełnić stadionu na szlagier z Amicą czy mecz derbowy który był przypieczętowaniem mistrza?
dzięki komu jak nie bojącemu się i widzącemu tylko kasę prezesowi nie podziwialiśmy oprawy?
dzięki komu jak nie jemu nie wejdziemy jutro na murawę (Ciebie pewnie nie będzie więc pewnie Ci to lata koło ...)
dzięki komu jak nie jemu i szanownemu panu Antkowiakowi chłopaki zostali zawinięci po ostatnim meczu?
dzięki komu mogliśmy mecz w Kielcach oglądać w TV? czy pozwał Koronę do sądu i żądał odszkodowania?
dzięki komu nie pojechaliśmy do Lubina? Co zrobił pan prezes w związku z tą nienormalną decyzją? napisał jakiekolwiek odwołanie?
dzięki komu na trybunach pojawili się ochroniarze i jakieś panienki (nie tylko ze względy na płeć) w odblaskach?
i o jakiej polityce Ty mi tutaj piszesz? jak jest ona obecna na stadionie to właśnie w wyżej wymienionych przypadkach!

jak nie chcesz demonstrować bo argument o Tusku Ci nie pasuje to dobierz sobie jakiś z powyższych i będzie wszystko OK.
a nie sorry trudno jest kibicować przed TV.
Z reguły się nie wypowiadam, ale tutaj aż mnie wgięło

- Marketingowo to nie przypominam sobie żeby było lepiej od czasów przejęcia klubu przez Cupiała
- Na murawę nie wejdziemy nie przez Basałaja, a przez zasranych polityków którzy chcąc sobie podnieść słupki, szukają najmniejszej plamki gówna na stadionie żeby go natychmiast zamknąć. Nie wiem czy Basałaj mógł coś zrobić z tym fantem czy nie, natomiast stwierdzenie że to on winny jest braku fety na murawie jest pójściem po najmniejszej linii oporu.
- Jeśli chodzi o Kielce, to klub podjął pewne działania. Czy wystarczająco się starali, to inna sprawa, ale na pewno nie mieli na to wyjebane.
- Dzięki Basałajowi nie pojechaliście do Lubina? No comment (miał pisać odwołanie do PZPN, jako jedyny polski klub? )
- Na trybunach pojawili się ochroniarze i "panienki", bo tak jest na całym cywilizowanym świecie, takie są wymogi UEFA, i pan Basałaj po prostu zaszczepia to na grunt Polski. Tak samo z chorym systemem identyfikacji.

Nie chcę robić żadnych wycieczek, ale idźże chłopie zrób pare rundek koło błoni i ochłoń Lata 90 minęły, a wraz z nimi power rangers, McGyver, drużyna A czy "stare X" i "stara atmosfera". Świat idzie do przodu, czasy się zmieniają, zaakceptujcie to co po niektórzy
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 28.05.2011 o godz. 15:43.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów