|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy powinnismy zbojkotowac EURO 2012 ? | |||
| TAK |
|
152 | 77,95% |
| NIE |
|
43 | 22,05% |
| Głosujących: 195. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tuskowi właśnie o to chodzi. Żeby żaden ligowy kibol nie pojawił się na Euro.
Polscy kibice powinni masowo ubiegać się o bilety, zakładać po 10 kont na rodziców, ciotki i wujków. Gdyby tak zrobił każdy klubowy fanatyk, to bankowo "kibolstwo" miałoby połowę wejściówek i moglibyśmy tworzyć klimat na Euro pokazując kapelusznikom co to znaczy dopingować. Bojkot podjęliście już w marcu, gdy można było aplikować o bilety. Ja mam 6 wejściówek na mecz Polski we Wrocławiu. Pojadą tylko wiślacy z wieloletnim stażem, biletu nie dostanie żaden Janusz ani Andrzej, żaden wyborca PO (choć jeden już prosił )) żaden czytelnik wyborczej. itpTak na marginesie to ciekaw jestem ilu tych dzisiaj wielce protestujących przeciw rządowi - w 2007 roku marzyło o tym by Tusk i Platforma zrobili porządek z tymi obciachowymi Kaczoramii. No to teraz macie porządek jak chcieliście.
Ostatnio edytowane przez zuls : 19.05.2011 o godz. 13:38.
|
|
|