The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotrek06
Senior Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 14:49
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
a bylem ze cztery razy, karnet mam od 7 lat. Nie może być jak do tej pory... super doping na G + pikniki, na których klub dobrze zarabia i finansują np. akcje kibicowskie. Działało to super na pięknym stadionie. W imię czego to mamy wszystko zniszczyć? solidarności z bandytami z Poznania i Wwy? DLA NAS LICZY SIĘ TYLKO WISŁA i jej dobro. Przed nami derby i mistrzowska feta, dla pseudo polityki i pseudo kiboli mamy z tego zrezygnować?

pozdrawiam wszystkich braci Wiślaków
Nie zdziw sie jak jakis marszałek ci tej fety zabroni bo przecież wstrętni kibole zdemolowali by rynek.
Co go bedzie obchodzić że ci kibole już 12 razy mieli taką fetę przecież liczy się wojna z bandytami i słupki w sondażach.

Cytat:
solidarności z bandytami z Poznania i Wwy?
Bandytą nie jestem
z Warszawy nie jestem
z Poznania nie jestem
w Bydgoszczy nie byłem

Więc wyjaśnij mi dlaczego nie mogę pojechać na mecz mojej Drużyny do Warszawy.

najśmieszniejsze jest to że o zamknięcie sektorów prosi policja czyli co nie są w stanie upilnować max 2000 kibiców gości
Co zrobią gdy na Euoro w którejś z grup spotkają sie np. dwa państwa bałkańskie i przy lekkim niefarcie przyjedzie po 10k kibiców z nienawidzących się państw
Ostatnio edytowane przez piotrek06 : 13.05.2011 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów