|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wiślak 86 co do koniec pzpn to kazdy popelnia bledy, tak samo jak teraz Ty popelniasz z tymi cenami za karnety. 150 zł za karnet na 9 meczow, czyli wychodzi po niecale 17zł/mecz. Czlowieku wez daj spokoj. Jak pisalem wczesniej najlepiej to by bylo jakby za darmo bylo wejscie, wtedy by nie bylo na co narzekac. I mowisz ze ja placze ze mam tak daleko, wcale nie placze. Wlasnie nie lubie jak tacy jak Ty placza, ktorzy maja blisko, tanio i jeszcze wybrzydzaja i chcieliby .... wie czego.
PS Zobacz sobie wlasnie do czego prowadzi ta wybrednosc. 95% kibicow Wisly wiele wymaga a sama nic od siebie nie daje. Jechac na wyjazd, zbyt wielki wysilek, isc na mecz koszykarek w lidze czy koszykarzy za wielki wysilek, wrzucic cos do puszki dla UW i WG to zbyt wiele. I pozniej w efekcie jest jak jest, raz do roku mozna sie spiac na mecz koszykarzy z Cracovia, kilka razy do roku mozna sie spiac na koszykarki jak graja w Eurolidze, kilka razy mozna sie spiac na pilke jak przyjezdza Legia, Lech, Cracovia, mozna sie spiac zeby wrzuci do puszek raz na rok 10 tysiecy a pozniej standardowo po 6 tys na mecz sa zbiorki. Zobacz co ty soba reprezentujesz, placzesz ze musisz wydac na mecz SWOJEGO klubu, Wisły 50/120 złotych wiecej niz sobie wymarzyles. Czy warto robic taki cyrk o tyle pieniedzay? Warto plakac o 50/120 złotych jak takie pieniadze mozna zarobic w 1-2 dni albo napewno zaoszczedzic przez pol roku? Dla mnie to po prostu przechodzi ludzkie pojecie
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 13.02.2011 o godz. 13:10.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|