|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
JAk w temacie. Dziękuję wam chłopaki za te wszystkie lata gry z Białą Gwiazdą na piersi. Takich piłkarzy, takich ludzi ze świecą szukać w Polsce. Piotrek - jeden z najmniej docenianych piłkarzy w naszej lidze proporcjonalnie do umiejętności, Paweł - najlepszy napastnik Wisły ostatniej Dekady (tak oceniam Pawła lepiej niż Żurawskiego I "Franka". Nie miał może takich sukcesów co oni, ale to nie jego wina że grał z gorszą drużyną)
W zasadzię to cieszę się z waszego transferu ! Tak jak ucieszę sie po odejściu Mariusza Pawełka, bo aż żal patrzeć jak tacy piłkarze, od lat związani z sercem z naszym klubem są traktowani przez obecne władze, a nawet (jak w przypadku Mariusza) kibiców. Życzę wam wszystkiego najlepszego - kariery radości z gry i wysokich kontraktów. Mam nadzieję że w odległej Turcji odnajdziecie szacunek i uznanie które wam się słusznie należy. Pozdrówcie Arka !! ![]() Żałuję jedynie że Paweł nie zdoła się zakwalifikować do klubu 100 , ale wszystko przed Tobą !! Na koniec dopisze jeszcze że oficjalnie i nieodwołanie przestaję mieć jakiekolwiek ambicje czy wymagania względem naszego klubu, który w takiej postaci po prosu nie zasługuje na pozostanie w Ekstraklasie. Nadchodza chude lata, ale tak jest zawsze. Po dobrej passie przychodzi zła, tak jak ja będę przychodził na mecze Mojego Ukochanego klubu choćby w I lidze. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ !!
Ostatnio edytowane przez Angmir : 30.12.2010 o godz. 19:59.
|
|
|

|
||||||
|
|