|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wiem, że w tym roku tematów podsumowujących rok i dekadę jest już kilka, ale tego mnie (i jak się domyślam nie tylko mnie) brakowało.
Tak więc - Panie i Panowie przyznajemy WSA za rok 2010 w następujących kategoriach: Najlepszy forumowicz: Miss forum: Innowierca: Żartowniś: Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator(dlaczego?): Najgorszy moderator (dlaczego?): Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku): Nieco okroiłem formułę konkursu w porównaniu z poprzednim rokiem, usunąłem kategorie, które w tamtym roku nie cieszyły się powodzeniem(mało osób miało w nich swojego kandydata) oraz kategorie sportowe(najlepsze i najgorsze wydarzenie roku), bo taki temat już jest. Głosy można oddawać do 16 stycznia 2011 do godziny 24. Miłej zabawy - ewentualne uwagi co do formuły zgłaszajcie albo na PW, albo w temacie ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:54.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
|
|