The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.12.2010, 19:41. The White Star Awards 2010 + wyniki i komentarze !!!
Wiem, że w tym roku tematów podsumowujących rok i dekadę jest już kilka, ale tego mnie (i jak się domyślam nie tylko mnie) brakowało.

Tak więc - Panie i Panowie przyznajemy WSA za rok 2010 w następujących kategoriach:

Najlepszy forumowicz:

Miss forum:

Innowierca:

Żartowniś:

Najmądrzejsze posty:

Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):

Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):

Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym):

Pokemon = Potomek Neostrady = żenada:

Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach):

Najbardziej druzgoczący post (oczywiście w sensie negatywnym):

Najweselszy post:

Najgłupszy post:

Najmądrzejszy post:

Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):

Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej):

Najlepszy moderator(dlaczego?):

Najgorszy moderator (dlaczego?):

Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie):

Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej):

Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2010 roku):

Nieco okroiłem formułę konkursu w porównaniu z poprzednim rokiem, usunąłem kategorie, które w tamtym roku nie cieszyły się powodzeniem(mało osób miało w nich swojego kandydata) oraz kategorie sportowe(najlepsze i najgorsze wydarzenie roku), bo taki temat już jest.

Głosy można oddawać do 16 stycznia 2011 do godziny 24.

Miłej zabawy - ewentualne uwagi co do formuły zgłaszajcie albo na PW, albo w temacie
Ostatnio edytowane przez fialo : 17.01.2011 o godz. 22:54.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów