The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 15:09. Kto za tym stoi???
Nie zwykłem zakładać tematów, ale w tym przypadku postanowiłem zrobić wyjątek.

Od jakiegoś czasu na portalu interia.pl w pierwszej pozycji jest zawieszony teks listu otwartego byłego prezesa Wisły Piotra Voigta. Poniżej zamieszczam link do niego

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...abotaz,1513134

Ten Pan, wsławił się tym, że za czasów jego prezesury przeżyłem najgorszy blamaż niesławne 0:6, czyli mówiąc brutalnie opchnięcie meczu warszawskiej Legii (zresztą ten mecz nie był wyjątkiem, o czym wówczas Kibice p. Voigtowi nie zapomnieli). Ten Pan, którego bliskim współpracownikiem był obecny skaut a były (a cholera wie czy i nie obecny) naczelny szkodnik Naszego Klubu - Zdzisław Kapka, próbuje pouczać obecnego właściciela powołując się przy tym na poparcie "tysięcy podobnie myślących ludzi". Chciałem więc zapytać, kto właściwie stoi za tym listem i jego autorem Czy są to byli działacze Wisły (albo i osoby calkowicie z Wisełką nie związane), którzy po zrobieniu przez Wisłę renomy w okresie TF i (oby wkrótce) powstaniu wreszcie stadionu dojrzeli szansę "przytulenia się" i zarobienia na Wiśle paru złotych. Czy też rzeczywiście Kibice, którzy nietrafnie być może dobrali sobie autora.
Czy też po prostu Pan Voigt coś sobie imaginuje czy też fantazjuje, że ktokolwiek zapomniał o jego nieslawnym okresie rządów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów