|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Po nieskutecznym meczu z Piastem teraz przyjdzie pora zmierzyć się w lidze z Koroną, która przegrała co prawda z Legią, ale na wyjeździe dostając 2 czerwienie przy stanie 3;1 i potrafili strzelić bramkę. Wcześniej jeszcze wyjazd do Bytova mam nadzieje rekreacyjny w ramach RPP, ale lekceważyć ich na pewno nie można. Z Koroną o pkt. będzie ciężko przez 2 aspekty:
1. grają u siebie 2. Będą chcieli się odkuć za porażkę z Legią Myślę więc, że skromne 2:1 dla naszych może być zadowalającym nas wynikiem. Pozostałem mecze 12 kolejki: Legia Warszawa - Ruch Chorzów 31 października, sobota godz. 18:30 Zagłębie Lubin - Polonia Bytom 29 października, czwartek godz. 20:00 Cracovia - GKS Bełchatów 30 października, sobota godz. 17:45 w Sosnowcu Arka Gdynia - Odra Wodzisław Śląski 31 października, sobota godz. 13:45 Jagiellonia Białystok - Polonia Warszawa 31 października, sobota godz. 18:30 Lech Poznań - Śląsk Wrocław 31 października, sobota godz. 16:00 we Wronkach Piast Gliwice - Lechia Gdańsk 30 października, piątek godz. 20:00 ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|