emjot napisał(a):

przepraszam bardzo nad czym mam się zastanowić
może raczej to Konrad i inni którzy dostają orgazmu czytając wypowiedzi osób z którymi się nie zgadzają i którzy deczko się pomylili ze swoimi przewidywaniami odnośnie sytuacji w ubiegłym sezonie powinni się nad czymś zastanowić
a przede wszystkim powinieneś pan przeczytać sobie I część posta artiego...
ps. rozumiem że ci którzy widzą w jasnych barwach przyszłość Wisły i którym podoba się np. fakt że klub w obecnej chwili nie ma żadnego prawego obrońcy to ci którzy nie są frustratami
ci którzy (jak ja) sądzą że to delikatnie rzecz ujmując nieodpowiedzialność to frustraci
jeśli tak to daj mi acan bana
nikt ci nie zmąci dobrego samopoczucia
|
Gdyby tu chodziło o krytykę, ale gdzie tam. Tu co chwila nabija się posty po każdej notce prasowej snując jakieś fatalistyczne wizje, które ani nie są konstruktywne, ani nie oddają rzeczywistości. Weźmy jeden z ostatnio wyprodukowanych w "Polityce transferowej" postów Twojego autorstwa - Wisła przedłużyła kontrakt z Kurto, emjot już ma o czym nabijać. Jakie to zabawne i pouczające! Chwile wcześniej wyczytałeś gdzieś notkę z której wynikało, że Wisła kupi kogoś lub nie(

) i dalej - jazda! Wyjaśnisz mi czemu to służy?
Potem wskaż, gdzie Konrad dostaje orgazmu z powodu ściągniętych przez Wisłę w tym okienku piłkarzy? Potrafisz? Ja jakoś hurraoptymistów na forum nie widzę, raczej stonowane komentarze w stylu "na papierze wyglądają nieźle, ale wszystko wyjdzie w praniu". Huśtawki nastrojów są raczej domeną stałych bywalców tematów transferowych.
A arti niech lepiej się zastanowi sam nad sobą, skoro post (rzekomo) apelujący o stonowanie nastrojów zaczyna w stylu Bartoszewskiego, od "matołków" i ich "chlupoczących główek".