|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wpadłem na pomysł, który może być rewelacyjny bądź okazać się kompletną klapą, uwarunkowane to będzie Waszym podejściem do tego pomysłu.
Podjąłbym się zorganizowania ligi forumowiczów w wirtualnej piłce nożnej ale zupełnie odmiennej od powszechnie znanych. W naszej lidze stworzylibyśmy 8 zespołów po dwóch graczy w każdym [lub po czterech, jeżeli będzie tylu chętnych]. Wyglądałoby to w ten sposób, że każdy miałby swoją postać i wraz z kompanem z zespołu tworzyliby drużynę na boisku [mecze 2v2 plus bramkarze, lub 4v4], nie kierowanie całym zespołem, tylko jedną, swoją postacią, sobą. Mecze rozgrywalibyśmy za pomocą gry, którą można pobrać stąd: [ www.footballsuperstars.com ] Aby ściągnąć grę, należy się najpierw zarejestrować. Rejestracja jest już wstępnym tworzeniem postaci. Po uruchomieniu gry przyjdzie nam wybrać postać oraz zespól - nie należy mylić tych zespołów z tymi, w jakich będziemy występować w lidze, to osobne dwie rzeczy. Mecze będziemy rozgrywać trzy razy w tygodniu o 19:00 [wtorek, czwartek i niedziela] Każdy mecz w lidze będzie trwał 20min ![]() inne zdjęcia z gry - [ http://footballsuperstars.com/game/screenshots ] gameplay - [ http://www.youtube.com/watch?v=vpY0tiZniBs&fmt=18 ] w razie problemów, moje gg: 13305472 swoją postać w grze można szkolić, jest to typowy mmorpg, który wykorzystam do celów ligowych ------------------------------------------- Liga Wiślaków ![]() ![]() Wyniki poprzedniej kolejki: ![]() ![]() Terminarz Kolejka nr 1 Kolejka nr 2 Kolejka nr 3 Kolejka nr 4 Kolejka nr 5 Kolejka nr 6 ------------------------------------------- Kilka zasad: 1. Mecze rozgrywamy na boiskach, które można znaleźć na mapie w grze. Każda postać stojąca przed boiskiem przenosi na hale, na której się spotykamy o wyznaczonej porze 2. Mecze trwają 20 minut [jedna połowa i tylko jedna] 3. Pokój na hali zakłada tylko kapitan drużyny gospodarzy i musi nazywać się on tak: nick kapitana oraz skrót nazw zespołów które ze sobą mają zagrać na tym serwerze, w moim przypadku będzie to wyglądało: Genio FC-West [FC Dethrone - West Ham] [hasła będę przesyłał wszystkim na godzinę przed rozegraniem kolejki] 4. Aby wszystko przebiegało sprawnie należy wchodzić tylko do pokojów odpowiednio nazwanych, w których już jest kapitan gospodarzy, oraz należy zorientować się w podglądzie czy rozmieszczenie graczy w drużynach jest poprawne, jeżeli natomiast zdarzy się sytuacja, w której będą 4 osoby na serwerze ale nie w swoich drużynach, niech kapitan gospodarzy opuści pokój i poczeka aż reszta odpowiednio się dobierze] 5. Wynik meczu podają mi kapitanowie obu zespołów z zaznaczeniem, który zawodnik z jego drużyny ile bramek strzelił w danym meczu
Ostatnio edytowane przez Genio : 22.05.2009 o godz. 19:49.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|