|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
FIFA 09 - LIGA!!!
Witam wszystkich graczy w mojej lidze. Tak jak juz zdazyliscie sie dowiedziec sklada się ona z 14 druzyn tak wiec jak łatwo sie domyslic bedzie w niej 26 kolejek... bardzo 'fajnie' bedzie gdy wszyscy bedziemy sie stosowac do ponizszych zasad: Zasady gry: 1. Gramy po 6 minut połowa, właczona opcja spalonych,szybkosc gry normalna. 2. Wyniki meczy prosze wysylac mi na nr gg: 7677002 3. Tabele uzupełniam tylko i wyłacznie ja! 4. Na rozegranie meczu wynikajacego z terminarza jest 3 dni ( czyli mecze gramy co 3 dni)... jesli jedna z osob nie bedzie dawała oznak zycia w tym okresie to przyznaje walkowera drugiej osobie ( tej ktora mi o tym powiedziala ).. jesli obie osoby nie rzoegraja meczu i nic o tym nie poinformuja stosuje obustronny walkower. 5. Jesli ktos nie moze rozegrac meczu w danym terminie to prosze mnie o tym pionformowac na priva.. a ja postaram sie zrozumiec i przełoze mecz. ( tylko w osobynch przypadkach - zeby nie było ze caly czas ktos przeklada mecze ) 6. Termminarz z dana kolejka bede wklejal na forum po wczesniejszym rozegraniu poprzedniej ( jak zobacze wszystkie wyniki danej kolejki.. to wkleje nastepna) 7. Jesli ktos przerwie mecz- to spotka go za to bardzo bardzo surowa kara ( juz ja mam wlasne sposoby na to kto przerwał mecz.. wiec lepiej nie kombinowac) 8.Prosze nie rozmywac tematu forum jakimikolwiek pytaniami ( piszcie do mnie na priva to wyjasnie wwzystko) 9.Mam numery gg wszystkich graczy wiec jak ktos chce sie skontaktowac to niech pisz do mnie... ( nie wstawiam na forum bo czesc nie chciala ) 9. APELUJE A ŻEBY MECZE ROZGRYWAĆ NA OKRESLONY TERMIN!!! 10. Mam nadzieje ze wszyscy przeczytali ten regulamin. zycze milej gry. LISTA GRACZY: 1. grzesiek632 - Manchester City 2. TS - Milan 3. Qbcio - Valencia 4. Placho - Bayern 5. Wujek dobra rada - Barcelona 6. Martinho - FC Porto 7. Bluesinger - Manchester United 8. Joe Cole92 - Chelsea 9. Dżołkmen - Lyon 10. MARCIN89 - Liverpool 11. DominoForza - Inter 12. usioc1 - Real Madryt 13. Jachcik - Villareal 14. Sabo - Asenal
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 19.12.2008 o godz. 22:09.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|