|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jaroo :
No widzisz, tylko, że to jest piłka nożna i nie raz wszystkie analizy biorą w łeb. Przykład bodajże najbardziej utytułowanego polskiego trenera : Skorża rozjebolił wszystkich będąc trenerem Wisły. Potem wziął Pogoń i szorował nią po dnie po czym został wypieprzony na zbity pysk. Następnie wziął Lecha by znowu rozwalić ESA. Tak jak koledzy wyżej - jestem zdania, że wygrywający w pewny sposób 3 mecze z rzędu Jop - to jest awans względem tego, co grała drużyna za Radka. Zmiana trenera na kogoś całkowicie z zewnątrz jest obarczona conajmniej tym samym ryzykiem. Wszak każdy trener ma swoją Pogoń Szczecin. W jednym się zgadzamy, tu nie ma czasu na eksperymenty, jeśli coś działa powinno zostać - moim zdaniem. Twoim zdaniem, nawet jak działa - to za krótko i lepiej wziąć kogoś nowego co coś zagwarantuje (tylko, że nie ma trenerów, którzy coś gwarantują - a przynajmniej nie w naszym zasięgu). Oceniasz to ryzyko na mniejsze - twoje prawo, ja nie mam nic do twojego punktu widzenia, tylko do sposobu w jaki się do mnie odnosisz. Wolfym nie jesteś, jemu wiele wybaczam, wiadomo, że Asperger to poważna sprawa ))))))))))))))))Z resztą tak jak mówię, niech Jop wygra najpierw ten ostatni mecz i potwierdzi, że jest w stanie z tych chimerycznych lebieg zrobić grającą równo drużynę. Uważam, że to ciężka sprawa, bo po takim 4:0 za Radka zaraz wpadłby remisik lub porażka. Takich mamy piłkarzy, co się zadowalają dobrą grą co któryś mecz.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.12.2023 o godz. 12:19.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|