The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2017, 15:08
Cytat:
Przecież wg rozumowania Dariooka - "polscy trenerzy są chu.jowi. A dlaczego chujowi - bo polscy.
Masz jeszcze jakiś przykład oprócz Nawałki? Bo tak, jak pisałem - wyjątek potwierdzający regułę.

Cytat:
Morał - jesteś Polak - jesteś Chu.jowy. No jest moc w argumentacji.
Obaj nie rozróżniacie pojęć trener/manager.

Cytat:
Są też dobrzy trenerzy.
Którzy? Probierz? Zgodziłbym się. Sobol melodia przyszłości, reszta? Skorża dla mnie jest przeciętny, gdyż patrząc na Wisła/Levadia, amika/Stjernen nie uczy się na błędach (z Terzottim).

Cytat:
Prostym ludziom się to podoba - z całym szacunkiem. Mnie nie.
Uogólnianie - słuchaj, 1 grajka masz zajebistego, klasa europejska, jeden dobry we własnej lidze. Powiesz, że ten kraj jest futbolową potęgą? Nie. Będzie chvjowy, bo z racji tego, że kadra meczowa liczy 18 zawodników (czyli tych 2 plus 16) choćby w podstawowej 11tce masz 9 ogórów, więc będą porażki, więc będzie chvjowy. Tak samo jest z polską trenerką.

Cytat:
Ale ja nie łykam takich chamskich prostych uogólnień dla frajerów
Tu już nawet się nie silisz jak wcześniej na kurtuazję.

Cytat:
Ale ja nie łykam takich chamskich prostych uogólnień dla frajerów (polski piłkarz chujowy, polski trener chujowy, za to cudzoziemiec to brylant - im dalej na zachód)
Ale jest różnica, między "brylantem", a dostrzeżeniem pozytywnych symptomów pracy trenera/managera, który wpaja wysoki pressing, grę na jeden-dwa kontakty, szybkie kontrataki, zejście ze skrzydła do środka etc.?

Cytat:
Jakiś czas temu polscy piłkarze to było dno, drewno i .....oza... a tu nagle narracja się załamała kiedy to polscy piłkarze są w cenie i robią kariery po sukcesie reprezentacji i Błaszykowskiego z Lewandowskim.
I całe szczęście. A dlaczego? Bo za pzpn czy też trenerkę się wzięli profesjonaliści, a nie duet troglodytów, Lato&Smuda. Tylko i aż profesjonalizm. Co boli patrząc na to, że to zapewne jedyny raz w historii, gdzie organizowaliśmy tak wielką, piłkarską imprezę.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów