|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Najlepszy mecze:
- Podbeskidzie - Wisła 0:6, - Wisła - Górnik 4:1, - Jagiellonia - Wisła 1:4 Najgorszy mecze: - Wisła - Cracovia 1:2, - PP: Ruch - Wisła 2:1, - Lechia - Wisła 2:0 Plus sezonu: - "Wisła Kraków to nasza historia" - dobra postawa Cierzniaka i Jovic'a - książka "Sen o potędze" mówiąca dużo prawdy o podejściu najwyższych do Wisły - wiślak w reprezentacji Polski - nowy "młynowy" w miarę ogarniający temat Minus sezonu: - brak skuteczności i cwaniactwa pod polem karnym - zwolnienie Moskala i Gaszyńskiego - o Coca Coli gadali już rok temu i nic.. więc bądźmy realistami.. Nadzieja 2016: - jedynie Bartosz wydaje sie przekonywać do siebie z wiślackiej młodzieży, Kuczak kto wie co z niego będzie, reszta to wielka tajemnica póki co.. - nowy impuls od trenera Teddy'ego
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 02.01.2016 o godz. 22:19.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|