|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kazachstan i Azerbejdżan wyżej niż takie nacje jak Serbia, Bułgaria, Węgry czy Słowacja. Parę lat temu nie do pomyślenia. Teraz? Chyba normalność. Jednak wbrew temu co niektórzy mówią pieniądze mają znaczenie w piłce
![]() Z polskiego punktu widzenia ważne że nie ma zagrożenia, że ktoś za nami jest w stanie nas wyprzedzić. Szwecja i Izrael po jednym zespole i to w LM. Białoruś może jedynie, ale strata chyba zbyt duża. Myślę, że tak jak pisałem wcześniej, należy celować w miejsce 15 w tym roku. Dalsze miejsca nic nie dają (a nawet sprawiają że jest mniej okazji do łatwego nabicia punktów w pierwszych rundach), a strata współczynnika z sezonu 11/12 sprawia, że przed kolejną taką szansą staniemy najwcześniej za 2 sezony. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|