|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mi w kadrze brakuje skrzydłowego, który potrafi dośrodkować taką zaje*istą piłkę na bokach mamy moim zdaniem problemy. Kirm się nie sprawdza, Małecki to nie jest typowy skrzydłowy, Paljić nie ta klasa jedynie Rios sobie radzi na tym prawym skrzydle. W polskiej lidze dużo takich zawodników nie ma, trza poszukać za granicą. Natomiast myślę, że Boukhari powinien wejść na środek bo dobrze rozgrywa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mecz w piątek , dziś polecam oglądnąć o 22 25 w tvp 1 kube błaszczykowskiego w dokumencie niepokonani bo warto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygląda to tak z tym bramkarzem nie zdobędziemy mistrzostwa! Co prawda wcześniej byliśmy w stanie byliśmy w stanie to zrobić, ale to tylko ze względu na to, że mieliśmy zajebis*ą obronę, teraz takowej nie mamy. Bramkarz to priorytet na ten moment. I nie obchodzi mnie, że Pawełek ma jeszcze ważny kontrakt i niewypał transferowy Jovanić, zarząd strzelił sobie w stopę ściągając go i podpisując z nim tak długi kontrakt.
Ostatnio edytowane przez Titto : 29.09.2010 o godz. 15:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pawełkowi kontrakt kończy się z tą rundą, przychodził do nas jako podstawowy bramkarz, a obecnie okienko transferowe jest zamknięte i nie ma szans ściągnąć kogokolwiek lepszego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie chcę, aby ściągali bramkarza teraz kiedy okno jest zamknięte, tylko chcę aby nowy bramkarz pojawił się już u nas zimą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś ile sprzedano biletów na to spotkanie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będą musieli, chyba że Kurto zostanie numerem jeden, albo planują przedłużenie umowy z Mariuszem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
o ktorej w piatek kibice slaska przyjezdzaja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy ktoś z okolić Zatora, Spytkowic, Łączan,Ryczowa jedzie na mecz i dałby radę wziąść ze sobą 2 osoby?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sorki, za offtop ale mam pytanie co do ubioru na stadion. Mam kilka biletów na narożnik i zabieram 3 kumpli którzy pierwszy raz idą na meczyk Wisełki. Nie chce ich narażać na koszta rzedu 200 zł za koszulkę i mam pytanie gdzie dostaniemy w rozsądnej cenie wiślackie czerwone koszulki. Tym bardziej że nie jestesmy z krk tylko z okolic mszany dln...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Stawiam , ze będzie wyrównany mecz ,no może do strzelenia przez Wislę pierwszego gola.Tyle ze ten gol moze pasc (lub nie ) nawet dopiero w 70 minucie,to stawiam 1-0 dla Wisły.Gola strzeli ten co wg mnie najbardziej zasluzyl,czyli Rios.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja koszulke na bluze/kurtke nie raz zakladam
![]() Cytat:
No chyba, ze do PoZnaN*a fruniesz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
i nie bedzie kompletu na trybunach........wstyd
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie ma dobrej gry i wyników + niezbyt topowy rywal + słaba pogoda aczkolwiek najważniejszy jest pkt 1. Wiernych jest z 8 może 10 tys., żeby przyciągnąć więcej na mecze inne niż derby, Legia, Amica trzeba zrobić pakę żeby była szansa na spektakl i dużo niezapomnianych przeżyć i jeszcze dobrze to ludziom zareklamować. Proste...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W meczach z Braćmi w dupie mam wynik, proste!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Off top - żebyśmy nie byli tacy pokrzywdzeni to Warszawce Skorżę zawiesili na 2 mecze.
Ostatnio edytowane przez MłodePokolenie : 30.09.2010 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kowalski - Bunoza: Reaktywacja. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To czy trener będzie na trybunach czy przy linii bocznej nie ma większego znaczenia, tym bardziej w Polskiej lidze, a my tracimy gracza, na dodatek z formacji obronnej, która kuleje
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.09.2010 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej. Czyli trzeba dawać na mszę.
Na miejscu Maaskaanta wolałbym już cofnąć do obrony Sobolewskiego, niż wystawiać Kowalskiego. Lub zagrać trójką defensorów - Kowalski i tak czwartym nie będzie, bo on bardziej przeszkadza, niż pomaga. No ale przecież jak niektórzy od dawna przekonują, "materiał jest wystarczający" ![]() W przypadku Wisły komisja ligi jak zawsze "czuwa". Pewne rzeczy chyba nigdy się nie zmienią...
Ostatnio edytowane przez Markus : 30.09.2010 o godz. 16:38.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dać Sobola na stopera, do środka Wilka i Gargułę albo Jirsaka i śmigamy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedy Ty Gargule ostatnio widziales jak smiga
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak czy siak - monolit to to na pewno nie będzie... Liczę na Pawełka - bez ironii. Bo jeśli on zawiedzie, to będzie słabo. Z drugiej strony - jeżeli już mamy tracić punkty, to lepiej ze Śląskiem niż z Koroną.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.09.2010 o godz. 17:17.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|