|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No to trzeba trzymać kciuki za wylosowanie KSZO, ew. Podbeskidzie. Do Olsztyna za daleko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Rok temu Legia grala z Cracovia u siebie.
2 lata temu my gralismy z Gornikiem u siebie. Nie ma chyba zasady, ze slabszy gra na swoim stadionie. Gospodarz spotkania jest losowany. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
U siebie gra zespol z nizszej ligi..przynajmniej tak bylo rok temu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeżeli wylosujemy zespół, który gra w niższej klasie rozgrywkowej to mamy kolejny wyjazd. Jeżeli zespół z Ekstraklasy to gospodarz jest chyba losowany. Dla mnie to KSZO byłoby najlepszym rozwiązaniem
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Tak jest tez teraz (z tego co wiem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na tym etapie rozgrywek powinny być już 2 mecze. Ale zapewne piłkarze z polskiej ligi byli by zbyt zmęczeni, w końcu tyle mają meczów w roku że ledwo żyją.
P.S. A tak na poważnie, powinien być jeszcze Puchar Ekstraklasy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kiedy jest losowanie 1/8 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
O ile sie nie myle losowanie 1/8 PP ma się odbyć 28.09, ale terminy na bank muszą dogadać z telewizją, bo losowanie ma być w tv ponoc. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
Losowanie 3 października o 21:00 w studiu nSport. Transmisję z losowania będzie można obejrzeć na kanałach nSport i TVN Turbo. Mecze tej fazy rozgrywek zostaną rozegrane w dniach 26-27 października. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Za chwilkę losowanie , ciekawe kogo nam los przydzieli, ja chce dawny Stomil
a jak nie wyjdzie to może też być Kszo lub np Craksa![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na kanałach nSport i TVN Turbo można śledzić. Niestety nie mam możliwości zobaczenia tego na żywo także fajnie by było jakby tutaj ktoś kto obserwuje losowanie napisał jak ono przebiega lub przebiegło
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
na TVN Turbo leci jakiś program motoryzacyjny
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
właśnie reklama leciała, że dzisiaj o 21:40 na TVN Turbo będzie
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
od 21:40 na TVN Turbo na 100% !
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Także panowie jak możecie to dajcie tu znać w miarę możliwości jak najszybciej , bo podejrzewam iż na oficjalnej tak szybko nie podadzą informacji
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko, bede ogladal wiec zaraz wrzuce info
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki kolego
![]() ![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na SopCast jest transmisja
Channel - 11028 Powód: Literówka :)
Ostatnio edytowane przez Kamil86 : 03.10.2010 o godz. 20:43.
![]()
WISŁA !!!
To MY !!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cracovia - Lech ;]
Wisła - Widzew ! na R22 Korona - Jaga Podbeskidzie - Bełchatów ŁKS - Lechia Śląsk - Legia KSZO - Polonia W Olsztyn - Ruch
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 03.10.2010 o godz. 20:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cracovia - Lech
Wisła - Widzew Łódź! jesteśmy gospodarzami ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gramy z Widzew Łódź
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze , że u siebie , ale przeciwnik może nam sporo problemów narobić , nie ukrywam , że liczyłem na łatwiejszego rywala , ale lepszy Widzew niż któryś z wyżej notowanych drużyn ekstraklasy
![]()
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Eh ;/ Kibicowsko bardzo bardzo marnie ;/ liczyłem na więcej....
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kibicowsko marnie chyba tylko z jednego powodu, że mamy zamknięty sektor gości
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No to chociaz wielkiego wstydu nie bedzie, bo Widzew to porządna firma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tylko że po Widzewie mamy na rozkładzie Amicę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem zdobycie PP to jedyna szansa na europejskie puchary w przyszlym sezonie, dlatego mecz z Widzewem to najwazniejszy mecz rundy jesiennej. W teorii zima mozna sie solidnie wzmocnic, ale poki co trzeba odprawic Widzew tym co jest za wszelka cene.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mecze 26 lub 27 października. Widzew ma Jagiellonię 24-ego, więc teoretycznie wypada środa. Tylko, że Lech też gra kolejkę w niedzielę, a jakoś nie mogę sobie wyobrazić dwóch meczów w Krakowie w jednym dniu.
![]() "A to nie moje są słowa / To legenda ludowa"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję,że Śląsk wie co ma zrobić
)) ![]()