|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Aż nie wierzę - nasz marketing zaczyna działać.
Stadion pokazują z najlepszej strony - na plakacie od wewnątrz, na zaproszeniu od zewnątrz, ale wieczorem, gdy wygląda to nieźle. Ten film z Maaskantem to świetny pomysł, szkoda, że nieco spóźniony - 2/3 dni temu powinni coś takiego wypuścić na szeroką skalę w Krakowie - wyświetlać na ekranach głównych ulic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Sorry za offtop ,ale czy jedna osoba może kupić dwa bilety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie są szanse ,że wrócę z wszystkimi zębami? (sorry,polskie realia)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
sluchaj... dobrze masz poukładane w głowie?
![]() powiem ci jak jest: Latają siekiery kamienie, kibice obrzucają się koktajlem mołotowa a policja strzela z Kałacha w tłum ludzi... lepiej zostań w domu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hm trochę to dziwnie wygląda.
Status Senior Member, mieszkasz na Olszy II, na forum od 2005 ..? Piszesz żeby pisać, czy serio nie wiesz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W ostatnim sezonie Piasecki prowadzić trzy mecze Białej Gwiazdy, wszystkie na wyjeździe. Dwa z nich zakończyło się wygranymi Białej Gwiazdy (4:1 z Zagłębiem Lubin, 1:0 z Polonią Warszawa), a jedno remisem (1:1 z Cracovią). W ostatnim z tych spotkań arbiter nie uznał prawidłowo zdobytego gola przez Arkadiusza Głowackiego.
Nasz szczęśliwy sędzia z derbów "Mariusz Jop". EDIT: Dwóch przednich jedynek na pewno nie będziesz miał ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatni raz na meczu byłem bardzo dawno temu,więc pytam się jak jest?
.No dobra,żartowałem.Mam nadzieję,że jutro zostaną jeszcze jakieś wejściówki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Filmy z Małopolska.TV - Paweł Brożek przed meczem http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...nu-bez-tytulu/ Maaskant przed meczem - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...ze-byc-w-domu/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
15800 biletów – tyle wejściówek zostało sprzedanych na mecz Wisła Kraków – Korona Kielce.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Od 2004 roku chodzę z dziećmi - jeden zaczynał jak miał 6 drugi 2. Czasem jakiemuś zębów brakuje ale zapewniam, że nie stracił ich na Wiśle ![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie jeszcze jutro z 200 - 300 sprzedadzą. Trochę mnie dziwi, taka okazja, a stadion nie będzie pełny (z dostępnych trybun oczywiście).
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a mnie nie, po ostatnich występach i tak jest nieźle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Pikników ciągnie nowy stadion, a prawdziwych kibiców upragniony powrót na "stare śmieci", proste. Dlatego mnie to nie dziwi.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Te swoje pseudo polskie realia wyciągnąłeś z TVNu czy innego Gówna Wyborczego?
ja pie**ole... nawet na forum widać, że szykuje się najazd kosmitów na nasz stadion ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaskakująco mało rozmów stricte piłkarskich w piłkarskich wątku.
IMHO optymalny skład prezentuje się następująco: Jovanić Czikosz - Cleber - Bunoza - Paljić Wilk - Jirsak Rios - Żurawski - Małecki (bo Boukhariego nie miałem jeszcze okazji zobaczyć w meczu) Brożek Paweł natomiast skład w jakim jutro zapewne wybiegniemy to, od linii pomocy: Wilk - Sobolewski Rios - Żurawski - Boguski Brożek czyli tak samo jak z Jagą. Powód: witam po półrocznym bananie ;)
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 16.09.2010 o godz. 21:53.
![]() .
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie sądzę, żeby wybiegło dwóch defensywnych pomocników. Raczej Maaskant postawi na środku pomocy na Sobola i Jirsaka, ewentualnie Sobola i Boukhariego.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
.Mniejsza z tym,nie zaśmiecajmy już tego tematu.Żartowałem tylko.Zawsze ludziom mówiłem,że na R22 można przychodzić bez obaw.Co innego Kałuża,ale to osobny temat ![]()
Ostatnio edytowane przez Hrluc : 16.09.2010 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie gra dwoma defensywnymi przy jednoczesnym wystawieniu czterech napastników to konieczność, zwłaszcza jeśli weźmiemy pod uwagę szybkość naszych stoperów i skrzydłowych i napastników Korony.
Po tym co Sobol prezentuje w tym sezonie moim zdaniem powinien dostać trochę czasu dla siebie na ławce, zdaje się, że gra tylko dlatego, że nosi opaskę. Nie mogę mu zarzucić braku ambicji, ale wytrzymałościowo i szybkościowo to od +/- rundy wiosennej równia pochyła u Radka. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ciagne jutro za sobą nowych 5 kibicow, gdzie mozna kolo stadionu isc na browar przed meczem? w Wislackim klimacie
a ja mam nadzieje ze nie..
Ostatnio edytowane przez medyk : 16.09.2010 o godz. 22:09.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W ogródku "U Wiślaków" obok hali Wisły, stojąc na przeciw trybuny D (Z Białą Gwiazdą) na prawo, można też wejść do środka. Idąc dalej prosto "Jama" ( w podziemiach, fajny klimat) A jeszcze wcześniej na przeciwko Żabki "Yakuza". A za nią jeszcze jedna knajpa z ogródkiem. Ewentualnie miasteczko studenckie, z którego widać stadion
![]() Stricte Wiślackie knajpy jak sama nazwa wskazuje to "U Wiślaków" i "Yakuza" + miasteczko studenckie http://www.youtube.com/watch?v=eCmzWJ5hjwk
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.09.2010 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
dla zainteresowanych : wypowiedzi piłkarzy Korony oraz trenera (buńczuczne) http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-sie-na-wisle/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
"Kiedyś to się na takiego Lecha śpiewało, Kolejorz, Kolejorz, wpier(...) dzisioj mosz"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No no Sasal widze z szabelką oj widze ze panowie z wilekiego miasta które sie Kielce zwią ostro napinaja zwieracze mam nadzieje ze popuszą ale oby nie spadl na nas jutro gówniany deszcz
![]() jutro gramy i robimy kociol tak zeby zmiesc tych kileckich pokemonów pilkarze tez sa mocno zmobilizowani ,i tez czuja ten "głod" a oni wiedzą ze na Reymonta zawsze wygrywa Wisła. to ma byc piekny wieczór ,na pieknym stadionie z pieknym dopingiem! Wr22acamy!!!!!!!!!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę, że nasi klepną scyzoryki 2:0 to tyle na temat spiny pana Sasala. Ciekaw jestem czy trener wystawi Marokańczyka bo to jego zaufany człowiek. Ale jakby nie było: BÓJCIE SIĘ CHAMY NA R22 WRACAMY!
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|