|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
więc musimy sobie jakoś radzić ale jeśli na czwartą rundę się nie wyrobią( o ile do niej dotrzemy a liczę że tak) to szlak mnie trafi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jutro z 5-0 jak nic ;] szkoda ze pracuje ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
mecz 3ciej rundy pierwszy rozgrywany jest w KRAKOWIE czy na wyjezdzie? i prosze o podanie dat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy mecz rozegrany będzie w Krakowie na stadionie Hutnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Trochę science-fiction ale to byłoby fajny cios dla tych wszystkich urzędasów co budują kurnik 0,5 mld zł i dla polityków, którzy wypinkowali Kraków z Euro 2012 - taki gest Kozakiewicza w ich kierunku.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-rundy,1509045 Z tego wynika ,że mamy jeszcze 2 tygodnie, nie chce być złym prorokiem, ale po wydarzeniach minionego sezonu trudno mi sobie wyobrazić awans Wisły do LE bez R22. Pozostaje tylko i aż 2 tygodnie nadziei. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś powinien naprawdę wielki opieprz dostać...a jak się jeszcze okaże, że w 2 tygodnie nie wyrobią się to już w ogóle przegięcie. Trafilibyśmy na jakąś Aston Villę, komplecik na trybunach przy takim rywalu, fajna gra i zachęta, żeby jednak przychodzić na ten stadion podczas ligowych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Osoby odpowiedzialne za całą szopkę ze stadionem (i brak grania przy Reymonta w kolejnej rundzie) powinni za jaja na tych podnośnikach do telebimów zawisnąć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Żurawski: To pierwszy mecz
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...pierwszy_mecz/ Kasperczak: Trzeba to potwierdzić http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_potwierdzic/ ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Myślę, że będzie to ta sama pierwsza jedenastka co na Litwie - powiedział trener Kasperczak"
Zuraw wydaje sie do gry i to nawet od poczatku (a ile wytrzyma to druga sprawa), Kirm, Lobo pewnie tez juz moga grac, dlatego nie wyobrazam sobie zeby w pierszym skladzie wystapil znowu Malecki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małe szanse na grę przy R22 w IV rundzie. Tak wynika z tego tekstu
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...owanie,1509192 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Skoro już nie zdążyli to lepiej nich już robią wolno ale dokładnie. Bo w końcu nie dość że i tak będziemy grać na Hutniku to jeszcze kaszane odwalą na szybko i dopeiro później będą poprawki. Już lepiej niech zrobią dobrze.
I tak było wiadomo że może na jesień skończą. Szkoda bo 50% siły ofensywnej to my - 12-sty, jak nie 13-sty zawodnik na trybunach R22 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od pierwszej minuty powinien grac Łobo lub Kirm, Małecki powinien na 15-20 minut wejść na boisko
|
|
|
|
Ave Wisła !
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kiedy mija termin zgłaszania zawodników do III rundy LE ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piątek... (10znaków)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie ma gdzie o to zapytać więc piszę tutaj..
czy w pobliży stadionu Hutnika jest gdzie zostawić samochód (nie krakowska rejestracja) i czy można spokojnie iść na mecz nie obawiając się, że po powrocie może być jakieś "halo" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tak spokojnie można zaparkować samochód(na pewno bez żadnego "halo") może nie pod samym stadionem ale jakies 100m - 500m.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
relacja video z konferencji prasowej przed meczem z FK Szawle:
http://kiks.tv/2010/07/wisla-przed-meczem-z-fk-szawle/ |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nasi kopacze, oglądając dzisiejszy mecz Lecha, nie zlekceważą Azerów, a przede wszystkim jutro Szawle. Chociaż nie wiem, co musiało by się stać, żebyśmy jutro odpadli.
I trochę odpowiadając wszystkim bojaźliwym: chodziłem na wszystkie mecze w rundzie wiosennej i nie ma obaw, że cokolwiek się komuś stanie. Jak się ktoś boi może dopiero wyciągnąć szalik niedaleko stadionu, ale całe tabuny kibiców w koszulkach i szalikach chodziły przez całą rundę na stadionu przez okoliczne osiedla i nikomu nigdy nic się nie stało. Stadion Hutnika jest położony w najstarszej części Nowej Huty, większość mieszkańców to starsi ludzie,a poza tym nie ma tu takich podziałów jak na nowszych osiedlach na Wisłę i Cracovię. Jeśli ktoś straszy kibicami Hutnika, to niech mi ich pokaże, bo ja mieszkam w Nowej Hucie od zawsze, a jeszcze ich nie widziałem. Samochód można spokojnie zparkować na pobliskich uliczkach osiedlowych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieliscie probke tego co nas czeka, Azerowie to bardzo niewygodny rywal, nie zeby grali jakiejs wirtuozy.. po prostu tego typu zespoly moga nie lezec rywalowi.. oni to cos takiego jak Odra dla nas, z ktora zawsze nam sie ciezko gralo, czesto najciezej sposrod wszystkich rywali, Amika miala to szczescie ze grala pierwszy mecz na wyjezdzie.. gramy nie dosc ze 1 mecz u siebie to jeszcze na Hutniku... pozostaje wierzyc, bo nic innego nie pozostalo..
* do meczu daleko, jutro horror
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 21.07.2010 o godz. 22:38.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że któryś grajek zamiast balować to oglądał mecz, wie czym grozi niewykorzystywanie stuprocentowych sytuacji. Gdyby Lech grał pierwszy mecz u siebie to kto wie? A tak to w meczu z Azerami my będziemy grać pierwszy mecz u siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że Lech tak się skompromitował z Azerami wydzierając awans dopiero w karnych. Mam nadzieję, że Heniek puści skrót z tego meczu naszym grajkom by zrozumieli, że tutaj muszą wykazać absolutne 100% zaangażowania i koncentracji. To powinien być taki przedmeczowy zimny prysznic dla naszych kopaczy by absolutnie nie lekceważyć Qarabag.
![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie powiedziałbym, że to była kompromitacja. To było zwyczajne olanie "słabszego" rywala. O ile tym razem im się udało, to jednak Sparta może zniszczyć Lecha.
Moim zdaniem, jeśli Wisła chce awansować do fazy grupowej. To każdy mecz trzeba zagrać na maksa. U nas najgorsze jest, to że mamy dużo nowych zawodników i trzeba czasu na zgranie się. Ale jeśli szczęście dopisze i forma będzie rosła. To źle nie powinno być. Tylko trzeba tych obrońców ze dwóch zakontraktować. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jutro (tzn) dziś bedzie jakieś 5-0 , 6-0 dla Białej Gwiazdy i zarząd stwierdzi źe to koniec tranferów bo jesteśmy zajebiści
zobaczycie... Peace! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
PS: Sniło mi się, że Wisla wygrala 4:0 z Agdam a w rewanżu przegrala 2:0 a końcówka była bardzo nerwowa. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prawie cała drużyna Kaarbachu to obecni Reprezentacji Azerbejdżanu.Myśle ze może byc ciężko jak sie oglądało pojedynek Lecha z Baku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jesli porównamy mecz Lecha wczoraj i nasz z Szawle, to trzeba powiedziec jasno mamy małe szanse.....przykre ale prawdziwe
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|