The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2010, 14:16
Sami napisał(a):Wyświetl post
Qarabag w LE 2009/2010:

Rosenborg - Quarabag 0:0
Qarabag - Rosenborg 1:0

Honka - Qarabag 0:1
Qarabag - Honka 2:1

Twente - Qarabag 3:1
Qarabag - Twente 0:0
Jak widać wynik u siebie będzie mocno decydował o tym kto idzie dalej. Przecież Twente czy Rosenborg to średnia europejska półka.Skrót z rewanżu z Rosenborgiem (gol 0:47, poprzeczka 4:17):
http://www.youtube.com/watch?v=qPSuLJ0ISbw

Oby nas tak nie zaskoczyli. Czy to nie jest czasem ten sam stadion na którym grała Amica we wtorek?
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 16.07.2010 o godz. 14:34.
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 16.07.2010, 14:16
Dlaczego 4 runda miała by być ostatnią ? http://pl.wikipedia.org/wiki/Liga_Eu...Runda_play-off

Gdy bysmy wpadli do grupy takiej jak 6 , 3 i 7 spokojnie można trafic na np Dinamo Bukarest i można podjać wyrównaną walkę.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 16.07.2010, 14:18
Napewno do przejścia, sytuacje będą,tylko jak patrze na Brożka i Małeckiego to nie wiem kto ma je wykorzystywac. Jak od razu nie trafimy to z każda minuta będzie coraz trudniej.

Pewnie będziemy grać na stadionie im.Tofika,bo w Karachu są prowadzone działania zbrojne.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
crapmaster
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 16.07.2010, 14:46
4 runda jest ostatnia inaczej play-off
potem juz faza grupowa

czyli teoretycznie zostal nam 1 ciezki dwumecz
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.07.2010, 15:25
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
Jak widać wynik u siebie będzie mocno decydował o tym kto idzie dalej. Przecież Twente czy Rosenborg to średnia europejska półka. Skrót z rewanżu z Rosenborgiem (gol 0:47, poprzeczka 4:17):
http://www.youtube.com/watch?v=qPSuLJ0ISbw
Do tego skrót z rewanżu (0-0): http://www.youtube.com/watch?v=uidqy...eature=related

Rosenborg nawet nieźle grał, prezentowali fultbol ofensywny, z 10-razy lepszy niż ta padaka którą wczoraj zagrał zespól Wisły. Brakło im tylko szczęścia i dobrych napastników, bo pomoc Rosenborga fajnie grała .
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.07.2010, 15:34
Ciekawe czy niedługo na pewnej stronce ukaże się artykuł pt. Kasperczak zniszczył nasz największy talent. To co wczoraj wyprawiał Małecki, to nawet nie był poziom 3 - ligowy. Ten chłopak się piłkarsko stacza, a do tego psuje atmosferę w drużynie. Fajny mecz zaliczył wczoraj Piotrek Brożek. Bramka + 2 podania, które powinny być zamienione na gole. Wygląda na to, że jest jedynym skrzydłowym w naszej drużynie dysponującym dobrą wrzutką. Tylko ten Diaz w obronie wydaje się niepewny. No i niestety Sobol wydaje się coraz słabszym ,a warto zauważyć, że nie gramy już na 2 DM i Radek ma więcej roboty.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 16.07.2010, 15:37
A naszych kibiców zatrzymano. Zabrano im noże, maczety i inne tego typu przedmioty. Brawo
westersyl
Guest

Stary 16.07.2010, 15:57
To nie będzie dwumecz w którym Paweł będzie mógł sobie pozwolić na zmarnowanie 3 setek w jednym meczu.
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 16.07.2010, 15:57
Jest szansa, że kolejna runda (która dzisiaj była losowana) będzie grana na Reymonta przy trybunie C, prawda?
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 16.07.2010, 16:04
skeba napisał(a):Wyświetl post
A naszych kibiców zatrzymano. Zabrano im noże, maczety i inne tego typu przedmioty. Brawo

Skeba ogarnij się wkońcu- każdy twój post na tym forum związany jest z krytyką, nic Ci nie pasuje, lecz to jeszcze przejdzie, ale po co wypisujesz takie bzdury jak powyżej to ja nie wiem
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 16.07.2010, 16:07
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Biorąc to pod uwagę nie rozumiem obaw.
Biorąc pod uwagę że 3 z ostatnich 5 przygód w pucharach zakończyło się na rywalach prezentujących podobny poziom co ten azerski to nie rozumiem jak nie można mieć obaw.
Litwini tak jak się spodziewano to pełna amatorka, kolejny rywal tanio skóry nie sprzeda a to może na nas wystarczyć

Ogólnie dobre losowanie i rywal jak najbardziej do przejścia, jednak na pewno zespół lepszy od amatorów z Litwy.
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.07.2010, 16:08
jesli zagramy przy R22 to nawet z taka gra jak wczoraj wpakujemy im z 5 bramek... nie ma sie czego obawiac, z Azerami to my nie przegramy. Potem IV runda i tam mozna trafic tez na przeciwnika na naszym poziomie
Groundhopper
element
Senior Member

Stary 16.07.2010, 16:08
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy niedługo na pewnej stronce ukaże się artykuł pt. Kasperczak zniszczył nasz największy talent. To co wczoraj wyprawiał Małecki, to nawet nie był poziom 3 - ligowy.
Jak na razie to Ty niszczysz. Tak się składa że on jest jednym z nielicznych w Wiśle, który ma przed sobą najlepsze lata.
Możesz go nie lubić ale zachowaj resztki obiektywizmu. Nikt wczoraj dobrze nie zagrał. Wszystko to takie wolne, monotonne, jakby się nawciągali w autokarze jakiegoś specyfiku. Bez agresji i pomysłu. I oczywiście po raz kolejny zabawa w żonglerkę przy prowadzeniu pod własnym polem karnym. Niech się wreszcie tego oduczą bo jak przyjdzie nam się zmierzyć z Azerami (czego zawodnikom Wisły nie życzę) to nie będą jak Sialalala czy jak im tam stać bezczynnie tylko podjadą, zestresują jednego z drugim, wezmą piłeczkę i wpakują gola.
A ten Diaz jakby o kulach się poruszał. Nic do niego nie mam gwoli jasności. On tak biega koślawo. Od razu jak rusza w bój biegowy to przypomina mi się awatar jednego z użytkowników na tutejszym forum. On tak zawsze miał czy od niedawna?
To tak dla rozluźnienia bo trudno cokolwiek napisać o tym meczu.
Ostatnio edytowane przez element : 16.07.2010 o godz. 16:45.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
mikesz
Junior Member

Od: 03.2010

Stary 16.07.2010, 16:14
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post
Skeba ogarnij się wkońcu- każdy twój post na tym forum związany jest z krytyką, nic Ci nie pasuje, lecz to jeszcze przejdzie, ale po co wypisujesz takie bzdury jak powyżej to ja nie wiem
Żadne bzdury. Nie wiem skąd się biorą wafle jadące na mecz z nożami i maczetami.
wafle? nie, dziękuję
element
Senior Member

Stary 16.07.2010, 16:15
Wafle pojechały. A Ty?
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Rogullo
Member

Od: 11.2009

Stary 16.07.2010, 16:18
barcio napisał(a):Wyświetl post
Skoro lech wygrał z mistrzem Azerbejdżanu to my nie wygramy z 3 drużynom
Jak dobrze pamiętam to my tez rozgromilismy mistrza Gruzji - WIT Georgie , dostalismy nieciekawy wynik z 2?/3? druzyną ligi - Dinamo
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 16.07.2010, 16:20
Wafle pojechaly, ja nie. Co w zwiazku z tym? Szkoda ze wafle sie nie napeirdalaly miedzy soba w aucie.
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 16.07.2010, 16:22
Teoretycznie pierwsze mecze z takimi rywalami lepiej rozgrywać u siebie. 2, 3 bramki strzelić w pierwszym meczu i na rewanż można w miare spokojnie jechać.

Takie pytanie mam. Bunoza będzie mógł zagrać w rewanżu z Szawle?
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.07.2010, 16:24
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Wafle pojechaly, ja nie. Co w zwiazku z tym? Szkoda ze wafle sie nie napeirdalaly miedzy soba w aucie.
Dajcie sobie spokój.Każdy wozi co mu sie podoba i koniec tematu.
ɐɪʌoɔɐɹɔ
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 16.07.2010, 16:26
Hutnik 8-0 Chazri

Kurde czego my się obawiamy? Wiadomo, że liga azerska już jest lepsza, poziom sportowy się wyrównuje, co pokazał wczorajszy mecz Ruchu. Ale wylosowaliśmy najlepiej jak mogliśmy, jeśli chcemy awansować do grupy, to z takimi trzeba podchodzić bez kompleksów. Jak nic w pierwszym meczu trzeba wygrać min. dwoma golami. A na to z tą drużyną naszych chłopaków stać! Zresztą z kim grał Lech ostatnio? Czy aby nie z Azerami na wyjeździe, wygrywając 1-0? I co da się? U siebie pewnie wygrają z 5-0
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.07.2010, 16:27
Jeszcze nigdy żaden klub Polski nie odpadł z drużyną z Azerbajdżanu, także nie ma powodu do straszenia wynikami tej drużyny.
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.07.2010, 16:56
skeba napisał(a):Wyświetl post
Nie no, fakt - nie popisali się. Powinni byli lepiej sprzęt ukryć...

Baala napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nigdy żaden klub Polski nie odpadł z drużyną z Azerbajdżanu, także nie ma powodu do straszenia wynikami tej drużyny.
Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z estońskimi drużynami też nie odpadaliśmy aż do zeszłego roku.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.07.2010 o godz. 17:00.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 16.07.2010, 17:01
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Do tego skrót z rewanżu (0-0): http://www.youtube.com/watch?v=uidqy...eature=related

Rosenborg nawet nieźle grał, prezentowali fultbol ofensywny, z 10-razy lepszy niż ta padaka którą wczoraj zagrał zespól Wisły. Brakło im tylko szczęścia i dobrych napastników, bo pomoc Rosenborga fajnie grała .
Bez przesady. Wisła miała więcej i lepszych sytuacji. Skórt z pożądnych kamer, a nie tak jak na Litwie, wyglądałby lepiej niż ten skrót Rosenborga.

Nota bene.....Rosenborg też ma asfalt wokół boiska (sczególnie za bramkami widać, na liniach bocznych schowany za reklamami)
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Craz123
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 16.07.2010, 17:21
Sory,że tutaj zadaje to pytanie ,ale nie wiedziałem gdzie je zadać. Czy jest w internecie wczorajszy mecz do sciągnięcia? Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłem go obejrzeć. Dzięki
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 16.07.2010, 17:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie no, fakt - nie popisali się. Powinni byli lepiej sprzęt ukryć...

Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Z estońskimi drużynami też nie odpadaliśmy aż do zeszłego roku.

Dokładnie tak!

Jeśli zaczniemy podchodzić do spotkań w europejskich pucharach, lekceważąc rywali, to znów się to dla nas źle skończy!

Odpadaliśmy ze słabymi Portugalczykami, odpadaliśmy z Norwegami, odpadaliśmy z Gruzinami. Tamte mecze powinny stawiać na baczność naszych działaczy i zawodników. Po zeszłorocznym blamażu z Levadią to już nawet nie powinno być na baczność, to powinien być red alert dwadzieścia cztery siedem - oczywiście, jeśli nasi chłopcy chcą w tych pucharach coś osiągnąć.

Bo jeżeli to jest tak, że mamy wiecznie sobie powtarzać, że chcieliśmy, że mieliśmy marzenia, ale rywal był za mocny i nie dało rady go ograć / za słaby i nie dało rady go nie zlekceważyć, to pewnie - nasza liga jest mocniejsza od ogórkowych, a nasi gracze to gwiazdy, jakich mało - możemy się w tym sosie kisić aż miło.
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.07.2010, 19:18
mam pytanie. Czy w III rundzie gramy na Hutniku czy w końcu na R22?
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 16.07.2010, 19:36
chwilowo nie ma ale możliwe że będzie na tej stronce www.peb.pl tylko nie wiem kiedy. Kiedyś widziałem tam meczyki z całego sezonu do ściągnięcia za darmo więc kto wie.
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.07.2010, 20:02
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie. Czy w III rundzie gramy na Hutniku czy w końcu na R22?
Jeszcze nie wiadomo.
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.07.2010, 20:05
Podbijam pytanie Krynia, bo jak na R22 to bym przyjechał na mecz. Czy jeszcze naprawde nic nie wiadomo ?
KaRaSTSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.07.2010, 20:09
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze nie wiadomo.
Aha ^^ Dzieki, mam nadzieje ze sie wyrobia w 13 dni i (nocy Pozdro .

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów