The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 22:12
Tragiczne zakończenie, słabiutkiego sezonu. Sędziowie przyczynili się do dzisiejszych wyników, ale niestety mistrza tracimy glównie przez naszych piłkarzy i ich wspaniałe boje z Cracovią, Arką, Koroną itd. Obyśmy już nigdy nie musieli przeżyć czegoś takiego jak dziś pare minut przed 21.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.05.2010, 22:12
Nic tylko zdystansowac sie od dzisiejszych wydarzen mozliwie jak najbardziej i czekac juz na nowo-sezonowa przebudowe zespolu, liczac ze bedzie udana, szczesliwa i gruntowna.
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.05.2010, 22:13
Moim zdaniem teraz będzie tylko lepiej !
Oczywiście poza wyjebaniem połowy składu, wracamy na Reymonta i to jest najważniejsze, to dodatkowe punkty dla nas !
Mam nadzieje że Cupiał widząc powiększające sie zainteresowaniem piłką w Polsce, wyłozy konkretną kase (wznosił toast za budowe Nowej Wisły, więc czekam na potwierdzenie jego słów)
W przyszłym roku robimy furrorę w Europie i w Polsce.

Mistrz już był, mistrza już nie ma, Jop ty ****o, życia nie masz !

... choć jeszcze Odra i Amica ma Zagłębie
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 11.05.2010, 22:14
moze to uswiadomi co po niektorym w klubie ze nie mozna uzdrawiac druzyna polsrodkami jak Jop i nie mozna placic gwiazdom po 70 tys miesiecznie za robienie wszystkich w chuja bo inaczej tego nie moge opisac. co z tego ze moze jeszcze bedziemy miec mistrza jak odpadniemy z jakas lewatywa talin.wywalic Brozkow - nic juz nie osiagna u nas i nie maja motywacji, jop- chyba nie musze pisac, Lobodzinski za duza kasa na mloda ekstraklase, Jirsak ile mozna jeszcze dawac mu szanse,poswiecmy przyszly sezon na budowanie druzyny a nie na granie tym nic nieosiagajacym skladem wprowadzajmy mlodych bo przeciez Glowacki, Sobol nie beda grac jeszcze 10 lat a Marcelo,Diaz pewnie pojda po sezonie
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 12.05.2010, 07:17
zostawcie jopa, to mógł być Marcelo/Głowacki każdy ! Nie chciał tego to są szybkie decyzje trudno ja wierze że zagłębie będzie wpierdlało trawe i zremisuje z kolejorzem!
może w tym sezonie nie gramy super piłki ale to nam się należy mistrz za to że nie graliśmy żadnego meczu na własnym stadione a lech zapier*** każdy u siebie i ma przewage w kibicach ale zaufajcie wiara czyni cuda każdy wierzy i zapierdal* na mecz z odrą!
nie ma już wymówek !! KAŻDY NA MECZ KTO NIE NA MECZU u mnie ma w CHU* ZAJEBISTEGO MINUSA
bo przecierz poiwiniśmy być wierni po porażce i ambitnie do końca wierzyć !!
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 12.05.2010, 07:20
ehhhhh co tu napisać,

po pierwsze trzeba wierzyć do końca i łudzić się, że kuchenki które wręczyły niejedną zmywarkę sędziemu zgubią punkty w sobote... choc to malo prawdopodobno, dzisiejsza kolejka pokazała, ze wszystko jest możliwe

Poznan i cala wielkopolska to typowo kurewska mentalnosc walkarzy, handlarzy złomem i ludzi którzy zrobią wszystko aby osiagnac swoj cel.

Nie raz jadąc z kontrą, nasi pilkarze wybijali pilke na aut widzac SYMULUJACEGO przeciwnika...

tym razem Robercik nie mogl zachowac sie na przekor poznanskim łajzą, zrobil to co kazdy rodowity poznaniak zrobilby w takiej sytuacji, czyli gral dalej.

swoja droga faul ewidentny, nie byloby zadnej akcji dla lokomotywy, ale pilka jest gra bledow, tez sedziow. Karny i kartka dla Bosackiego ewidenta.. takie mecze kurjozalne sie zdarzaja, nic nie poradzimy. Moze za pare lat sprawa powroci niczym bumerang i sprawiedliwosc siegnie dupska kolezkow Reissa.

co do meczu z pejsami i prawie przegranego mistrzostwa

pierwsze podziekowania dla gimnazjalistow, ktorzy juz kupowali PICOLLO w supermarketach. Czuliscie sie tacy pewni i juz sie smialisci z lokomotywy, to teraz macie, cieszcie sie dalej bezmozgi.

Nigdy w zyciu nienapsialbym ani przed legia ani (tym bardziej) przed derbami (PUBLICZNIE!!) ze msitrz jest nasz i szaleje do rana! Przeliczyliscie sie i teraz płaczcie i wylewajcie zale jacy to sa nasi pilkarze ze juz sie czuli pewni mistrza, a je stracili---- TAK SAMO ROBICIE HIPOKRYCI

Moim zdaniem Jop zagral poprawnie w obronie, w przodzie brakowalo wiatru Alvareza. Trudno taki los, sedzia nie uznal nam prawidlowej bramki, karnego dla slazakow i faulu po ktorym padl gol, takie zycie i tym wiekszy ból ze ZNOWU los nam zgotowal takie kurjozum! Jakbysmy dostali solidny oklep od legii czy amiki u siebie, niemailbym pretensji, ale w takich okolicznosciach stracic sezon... no coz.

Juszczyk niczemu niewinny, zal chlopa, zagral dobrze, a tu strzal Jopa nie do obrony.

Mimo, ze caly sezon gralismy na wyjezdzie moglo sie skonczyc dla nas najlepiej, czyli 1 miejscem.

Jesli nie dojdzie do trzesienia ziemii i duzego oslabienia kadry to przyszly sezon z nowym stadionem moze byc duzo, duzo lepszy, bo naszym najwiekszym atutem jest R22!

Mam nadzieje, ze Kasperczak nie zapłaci głową za derby i korone, bo mial duzo lepsze wyniki niz Maciej, dzieki ktoremu ten sezon wyglada jak wyglada.

Maciej: 3x wpierd amika Legia pejsy + bonus Levadia
Kasper: zmywarkorz remis, legia wygrana, pejsy remis

Konczac chcialem pozdrowic napinkowiczow pewnych majstra, hipokrytow, ktorzy niczym sie nie roznia od przecietnego kibica zmywarkorza (czyli nadentego głupka)

Przepraszam za błędy
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.05.2010, 07:22
Czekają nas chude lata. Kasperczak nic nie zdziałał, ale na niektórych działa magia sezonu kiedy ogrywaliśmy Parmę. Kasperczak out, Brożki out, Marcelo i tak się zwinie-czeka nas rewolucja i być może to koniec marzeń o Wielkiej Wiśle na parę lat. Trudno, mimo wszystko kocham ten Klub.
Natomiast nie kocham tych nieudaczników w Naszych Barwach - pyskatego małolata Małeckiego, Łobo, Brożków, bramkarzy, Kirma, o Jopie nie wspomnę.
Ktoś pisał z przekąsem,że Żuraw czy Szymek nie mają mentalności zwycięzców... A ww mają Zgraja przepłacanych grajków bez ambicji.
Miałem nic nie pisać,ale nie dałem rady - zdarzały się weekendy gdy jechałem 600 km na R22 i coś mi się od tych piłkarzyków należy - na pewno należy mi się ambitne granie. A ten sezon tragedia... Wszystkie ważne mecze katastrofa (Legii nie liczę)
A teraz coś osobistego - nie spałem do 2 i od 6 mimo,że wziąłem 2 tabletki nasenne-nie zapomnę wam tego najemni, pyskaci grajowie hańbiący te barwy, ten klub i ich kibiców!!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2010, 07:23
Po meczu z Piastem byla wielka nagonka na Wisle i trio sedziow, ktore jak GRZMIAŁ dziennikarz Canal+ ustawily mecz Wisle nie uznajac 2 spalonych... Po wczorajszej pomocy Lechowi i przycieciu Wisly po bramce Glowackiego nikt nigdzie nie pisze i nie mowi ze Wisle sedziowie ukradli mistrzostwo..
W takiej sytuacji sedzia lepiej byc przeciw Wisle niz w jakimkolwiek elemencie z nia... Polskie bagno..

Mozna z tych 2 pomeczowych relacji Canal+ zlozyc bardzo ciekawy filmik..
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.05.2010, 07:29
Wczoraj gdy żona zobaczyła mnie wyrywającego sobie włosy spytała co się stało. Opowiedziałem całą historię, to jak Lech cały czas nas goni i jak strzelił gola w ostatniej minucie a my straciliśmy. Powiedziała mi na to "widocznie, tak musiało być". Dopiero dziś rano do mnei dotarło, miała rację. Tak chyba musiało być...Ten sezon tak właśnie miał wyglądać. Wielka gorycz, wielki żal na początku i chyba jeszcze większy na końcu...Tak to miało właśnie wyglądać. Ale moim zdaniem przez takie mecze można nabrać charakteru, takie sezony uczą pokory. Teraz możemy być tylko mocniejsi!! Wracamy na Reymonta, nowa siła, nowa jakość. Panowie nie można się załamać!! Jest jeszcze ten ostatni mecz!! Trzeba wierzyć w cuda bo dziś taki miał miejsce, ale nei dla nas.

Co do gola Głowackiego. Oczywiście błąd sędziego, ale nie zmienimy już tego...Trzeba to przyjąć i grać dalej. Jest jeszcze jeden mecz. Liczę, że Zagłębie zremisuje...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Przecież z Lechem zagrał dobrze nie wiem skąd te obawy, poczekajmy i ocenimy go po meczu.
Co tu oceniać nie trzeba było czekać do końca meczu,brak mi słów czuje się jakbym stracił coś co należało do mnie takie dziwne uczucie.
Odpowiedz cytując
nh80
Junior Member

Od: 05.2010

Mam nadzieje ze forum czyta ktos z 'gory' moze i nawet i Cupial. W tym momencie TRZEBA RATOWAC CO SIE DA, a jako ze zostaje jeszcze 1 mecz do konca, moje zdanie jest takie, ZE NALEZY SPECJALNIE ZMOTYWOWAC Zaglebie, i w przypadku urwania punktow Lechowi powinni dostac specjalne pieniadze od Wisly. Takie jest moje zdanie. Nie jest to nic nielegalnego ani zabronionego, jest to dosc powszechna praktyka, ktora kluby w takich sytuacjach po prostu stosują. Juz wczoraj mozna bylo uslyszec na c+, ze Zaglebie bedzie grac o podwojna premie, bo od kogos (zapewne odswojego sponsora? KGHM) za WYGRANA w Poznania, pilkarze maja dostac dodatkowo 300 tys zl. Oprocz tych pieniedzy tak jak mowie, mysle, ze Wisla dodatkowo powinna ich jeszcze zmotywowac, sytuacja tego po prostu wymaga, trzeba ratowac co sie da, poki jest jeszcze na to szansa, a ta szansa jeszcze naprawde jest, bo Zaglebie w ostatnich 10-ciu meczach przegralo tylko 1.. a takie dodatkowanie zmotywowanie ich, moze tu jeszcze naprawde pomoc. Pomyslcie o tym.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.05.2010, 07:31
Proszę Cię NH nie dobijaj ludzi. Przegraliśmy frajersko, megafrajersko majstra koniec kropka. Nie twórz iluzji i złudzeń-Lech pogoni Lubin i koniec imprezy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
nh80
Junior Member

Stary 12.05.2010, 07:34
yoda, wczoraj jeszcze do 92 minuty nie wierzyles, ze Wisla moze wypuscic jednak ta szanse z rak, a jednak sie stalo, wczorajsza kolejka juz dobitnie nauczyla mnie po raz n-ty, ze trzeba grac do ostatniej minuty i poki pilka w grze, wszystko jest mozliwe. Dodatkowo, ze tam nie jedzie jakis Bytom czy inny Piast, tylko Lubin, ktory notuje swietna runde.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2010, 07:35
idealne podsumowanie tego zjebanego sezonu.
mam nadzieje, ze teraz Cupial sie zdecyduje - albo albo.
jak ktos liczy na Zaglebie, to powodzenia zycze.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.05.2010, 07:37
Trenerem Zaglębia jest Bajor, notabene były II trener Lecha.
Wierzycie w cuda ?
- Lech niestety zdobya tytul, która stracilismy niesamowicie frajersko.
Ktoś tu Jopa broni ? Przeciez to ewidentny blad tego zawodnika. Masa brzydkich epitetow mi sie cisnie na usta, ale przemilczę to.
Przeciez koles jakies balety uprawial w powietrzu. Co on jest juniorem ze pilki nie potrafi kopnac i wybic do przodu ? Marcelo moglo sie przydarzyc ? Przeciez on nigdy nie mial samoboja, ani takich sytuacji.

Jop = levadia, MP - dziekujemy. Wywalic go, wprowadzic Burlige. Nie wiem czemu to wlasnie Jop zagral, ale to decyzja Kasperczaka, teraz pewnie zaluje...
Niech Cupial wyloze z bańkę im na stol, ale po jednym warunkiem. Wisla musi z Odrą wygrac - ale szanse na Mp są bardzo iluzoryczne.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.05.2010, 07:37
Wierzysz w to że bajor jako były pracownik Lecha na złość byłemu pracodawcy zremisuje z Lechem
Szczerze to w to wątpię ale nic mnie już nie zdziwi.
Odpowiedz cytując
nh80
Junior Member

Stary 12.05.2010, 07:40
Łacznie jesli Zaglebie wygra ten mecz, dostaje 1 mln. (w tym 300 tys od sponsora), zauwazcie jak uformowala sie tabela o ile miejsc moga zleciec w przypadku przegranej. Zreszta byla mowa o tym wczoraj w Multilidze na c+, kto ogladal ten wie.

To ja powiem tak-Micanski byl kiedys bardzo niechciany w Lechu.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 12.05.2010, 07:41
Ludzie czy Wy tak jak ja się nie wyspaliście że piszecie takie rzeczy?
Przepłacani grajkowie bez ambicji megafrajersko przegrali Wisełce MP.
Dziękuję do widzenia.
Jak Cupiał ochłonie mam nadzieję,że pierwsze co zrobi to wywali tego niewdzięcznego lecącego na kasę trenera,który już raz nie potrafił odejść z klasą. Kasperczak odejdź...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 12.05.2010, 07:44
Myślenie, że Lech nie wygra u siebie z Zagłębiem może wywołać uśmiech politowania... Tym razem już tytułu nie oddadzą.
Pomogli nam w zeszłym sezonie frajersko trwoniąc przewagę punktową, pomagali jak mogli w sezonie obecnym. Do tego dostaliśmy 3 pkt od Polonii, 3 następne od Legii.
A Wisła? Mogli spuścić do 1 ligi craxe i świnie. Moglismy od wczoraj być po raz kolejny MP.
Czemu nie jesteśmy? Na pewno nie przez Jopa.
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
nh80
Junior Member

Stary 12.05.2010, 07:44
Cupial pierwsze co powinien zrobic, to od razu tutaj sciagac Onyszke. Gosc juz postanowil, ze z Odry tak czy tak odchodzi, a o jego umiejetnosciach nikogo nie trzeba przekonywac, a ze 2 sezony jeszcze by pogral spokojnie.

Dla mnie to jest takie gadanie teraz o Kasperczaku, spojrzcie prawdzie w oczy, gdyby nie zaj..ana przez Jopa Bramka, byloby 1-0 i wszyscy byliby super zadowoleni, czy naprawde Kasperczak mial wplyw na ta bramke? Nie sadze. Winie za nia jedynie i tylko Jopa, gosc juz k...a pokazal z Lazio co on robi, to samo na Euro, dajcie spokoj..
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.05.2010, 07:45
Ku**a nie moge uwierzyć w to co sie wczoraj stało. Najpierw nie uznają nam bramki, Amika strzela swoją drugą nieprawidłowo (wg realcji Weszlo), strzela ją w 93 minucie a minute później Jop ładuje samobója. Przecież to jest jakieś pierdo**ne science-fiction...

Ciężko opisać jak sie od wczoraj czuje... chyba jeszcze gorzej niż po Panathinaikosie. Żal i maksymalne w******nie.

Wątpie żeby Lubinki nie dały Amice wygrać.

Najbardziej mnie w****ia że piłkarzyki biorą za takie "spektakle" ogromną kase a najbardziej cierpimy my - kibice.
Powód: ****AAAAAAAAAAAA!!!!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.05.2010 o godz. 07:49.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.05.2010, 07:46
Prawda taka, że ogromny pech... Wisła grała bardzo, bardzo dobrze w pierwszej połowie. Nie sądziłem, że to powiem jeszcze w tym sezonie, ale zejście Brożka osłabiło wyraźnie Wisłę. Widać Paweł powoli , bo powoli dochodzi do formy. Wkońcu potrafił podać nieźle oraz oddać dobry strzał. Ogólnie Brożek zagrał bardzo fajnie. Wkurzyła mnie troche postawa Patryka Małeckiego , któremu wydaje sie chyba ze jest polskim '' Messim''. Ja rozumiem pokiwać się raz, drugi nawet trzeci. Była taka sytuacja , że wystarczyło dograć piłkę w pole karne i mogło być inaczej. Co do Jopa, prawda taka, ze nie zagrał najgorzej niestety pech. Na plus też obrona i gra w ostatnich meczach Juszczyka , który ma choćby dużo pewniejszy i mocniejszy wkop od Pawełka. Mam nadzieje, że trener Kasperczak zostanie na kolejny sezon bo widać, że ta drużyna zaczęła pod jego wodzą jakoś grać. Na usprawiedlwienie wszystkiego to powiem, ze prawie cały sezon graliśmy na wyjeździe.

P.S : Lech już nie ma zgody z Zagłębiem prawda ?
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 12.05.2010 o godz. 07:49.
Odpowiedz cytując
Szczesliwy
Banita

Stary 12.05.2010, 07:46
Drodzy kibice Wisły

Jako Kibic Cracovii - która od teraz panuje w Krakowie (wiem, że zaraz zaczną się polemiki na temat "raz na 50 lat", "fartem" itd itp) ALE TAK CZY TAK TO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE UDAŁO NAM SIĘ WAS POGRĄŻYĆ - a właściwie to zrobiliście to sami.

Chce z całej siły podziękować, Mariuszowi Jopowi za ofiarowanie nam utrzymania a Lechowi Mistrzostwa Polski!

Chcę też zapytać:
-Czemu zachowujecie się jak bydło na stadionie - przecież zawsze na nas to było zwalane przez Was... krzesełka bluzgi itd... no wiecie....
-Czemu Wasi piłkarze są tak mało rozgarnięci - czytaj Patryk Małecki który jest prowokatorem i chamem stadionowym...?

Podsumuję wszystkie wczorajsze wydarzenia - Wasi kibice "słoma z butów", Piłkarze "Super szczególnie M.Jop" i na koniec chciałem powiedzieć - CRACOVIA PANY!
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2010, 07:47
Ta drużyna jest tragiczna!Zostaną nam w przyszłym sezonie dwaj piłkarze-Głowacki i Sobolewski(Marcelo pewnie odejdzie).2 piłkarze w wieku przedemerytalnym.Reszta to taki wyrób piłkarzopodobny-tak jak kiedyś wyroby czekoladopodobne.Issa to najwolniejszy niby zawodnik w lidze,a Jop to pocałunek śmierci od Maciusia,a Kasper jak ten pierwszy naiwny połknął tę przynętę.Następni to Małecki i Boguski...ale mam już dość sortowania nieudaczników.Zapalmy świeczkę-zamiast na grobach czerwonoarmistów-w intencji odejścia dziadowstwa z naszego ukochanego klubu.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.05.2010, 07:48
Gratuluje Szczesliwy.Będziecie o tym wnukom opowiadać.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
ZoneNh
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.05.2010, 07:49
Dramat jakis
Odpowiedz cytując
nh80
Junior Member

Stary 12.05.2010, 07:50
Zakoncze tylko, CUPIAL pomysl o tym, kasa przemawia do wszystkich, mam tu na mysli dodatkowa motywacje dla Zaglebia w przypadku nieprzegrania meczu. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2010, 07:50
Szczesliwy napisał(a):Wyświetl post
Drodzy kibice Wisły

Jako Kibic Cracovii - która od teraz panuje w Krakowie (wiem, że zaraz zaczną się polemiki na temat "raz na 50 lat", "fartem" itd itp) ALE TAK CZY TAK TO NIE ZMIENIA FAKTU, ŻE UDAŁO NAM SIĘ WAS POGRĄŻYĆ - a właściwie to zrobiliście to sami.

Chce z całej siły podziękować, Mariuszowi Jopowi za ofiarowanie nam utrzymania a Lechowi Mistrzostwa Polski!

Chcę też zapytać:
-Czemu zachowujecie się jak bydło na stadionie - przecież zawsze na nas to było zwalane przez Was... krzesełka bluzgi itd... no wiecie....
-Czemu Wasi piłkarze są tak mało rozgarnięci - czytaj Patryk Małecki który jest prowokatorem i chamem stadionowym...?

Podsumuję wszystkie wczorajsze wydarzenia - Wasi kibice "słoma z butów", Piłkarze "Super szczególnie M.Jop" i na koniec chciałem powiedzieć - CRACOVIA PANY!
jakbys nie wiedzial to przy remisie nie na zadnych panow. jest jak to pisza "bezkrolewie".
wasi kibice, za to pokazali kulturalny doping na najwyzszym poziomie. wez chlopie mnie nie rozsmieszaj.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
shinobi23
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 12.05.2010, 07:51
Cytat:
i na koniec chciałem powiedzieć - CRACOVIA PANY!
Pewnie ci tu pojadą za to ale " nie człowiek życie wymyślił ale takim je zastał " Przegraliśmy wszystko co mogliśmy a pasy wygrały więcej niż mogli sobie wyobrazić. Wiadomo że dla nich ważniejsza jest przegrana Wisły niż własny sukces i los załatwił im to koncertowo.
Dostaliśmy taki łomot tym meczem jak jeszcze nigdy.
Oni górą.
Ale się jeszcze spotkamy.
Odpowiedz cytując
T-omek
Member

Od: 03.2005

Stary 12.05.2010, 07:52
Za to co napisze napewno zostane zbesztany na tym forum.
Wisła nie zasłuzyła na tytuł, poległa nie we wczorajszym meczu tylko duzo wczesniej z Arką i Koroną. W dwumeczu z Amica tez niekorzystnie wypadlismy. Los był przychylny w postaci Przyrowskiego (taka ostatnia szansa na poprawe), ale jeden mecz z Legią niczego nie zmiania. Trzeba zrozumiec ze na tytuł pracuje sie cały sezon !!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów