The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jot
Banita

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 23:26
Przecież masz bilet
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.03.2010, 08:15
Ale potrzebuję więcej
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 26.03.2010, 16:02
mój kumpel ma do sprzedania bilet na Ostrego na dziś. 35 zł.

661 858 898

jak coś to do odebrania przed koncertem, albo na MS AGH.

PILNE!
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.03.2010, 17:24
Proud napisał(a):Wyświetl post
mój kumpel ma do sprzedania bilet na Ostrego na dziś. 35 zł.

661 858 898

jak coś to do odebrania przed koncertem, albo na MS AGH.

PILNE!
http://krakow.gumtree.pl/f-ostr-Clas...earchFormZtrue

Tu masz chetnych. Pod Studio tez na pewno beda, bo dzis bilety po 45zl
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.03.2010, 20:46
pamiętam jak na koncercie w Katowicach(15-lecie MegaClubu - Fokus+Gural+OSTR i MeriDialu na supporcie) miałem właśnie jeden wolny bilet, ze znajomym podszedłem do wejścia i się pytam na głos czy ktoś chętny? ze 30osób chętnych było, zastanawiałem się czy licytacji nie robić
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.03.2010, 18:22
i jak po OSTRym niezły koncercik chyba nie ale jak dla mnie to rozjebał Cadillac... potrafi rozbujać swoją muzyką!!!
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.03.2010, 20:34
wiertar napisał(a):Wyświetl post
i jak po OSTRym niezły koncercik chyba nie ale jak dla mnie to rozjebał Cadillac... potrafi rozbujać swoją muzyką!!!
Jak dla mnie mega, ale nie mam porownania bo byl to moj dopiero 2 koncert..
Rozjebal? Rozbujac? To ja chyba bylem na innym koncercie... mnie usypial, patrzylem po ludziach i mialem wrazenie ze nie tylko mnie...

Wie ktos cos na temat plyty Eldo? W styczniu na koncercie mowil, ze prawdopodobnie w kwietniu bedzie.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 29.03.2010, 20:43
hmm bo może nastawiłeś sie typowo na koncert HH... a Cadillac to bardziej Soul i R'n'B.. jak dla mnie i nie tylko świetny wokalista.. hmm koło mnie a stałem w troche luźniejszym miejscu nie daleko baru ludzie w mojej okolicy bawili się dobrze, co poniektórzy nawet... tańczyli, wiesz nie ma takiego co by zadowolił każdego..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 30.03.2010, 09:17
hmm bo może nastawiłeś sie typowo na koncert HH... a Cadillac to bardziej Soul i R'n'B.. jak dla mnie i nie tylko świetny wokalista.. hmm koło mnie a stałem w troche luźniejszym miejscu nie daleko baru ludzie w mojej okolicy bawili się dobrze, co poniektórzy nawet... tańczyli, wiesz nie ma takiego co by zadowolił każdego..
no trudno zeby ktos szedl na koncert hh i nie nastawial sie na takowy

kiedy wyjdzie wkoncu plyta piha? bo czekam czekam i sie kuzwa nie moge naczekac
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Stary 30.03.2010, 09:21
Ale wiadomo, jaką muzykę wykonuje Cadillac, więc nie można było się spodziewać czegoś innego niż R'n'B i soul
Polecam Rahima - Podróże po amplitudzie
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 30.03.2010, 09:26
Kamil napisał(a):Wyświetl post
no trudno zeby ktos szedl na koncert hh i nie nastawial sie na takowy

kiedy wyjdzie wkoncu plyta piha? bo czekam czekam i sie kuzwa nie moge naczekac
Trudno żeby ktoś szedł na koncert i nie umiał czytać... ale widocznie zdarzają się tacy
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Stary 30.03.2010, 09:38
Trudno żeby ktoś szedł na koncert i nie umiał czytać... ale widocznie zdarzają się tacy
przykro mi, ale ni ebylem na koncercie

pozatym tak na logike, jakbym nie umial czytac to bym tez nie pisal, chyba ze sugerujesz ze dyktuje komuś kto pisze za mnie
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 30.03.2010, 09:53
skoro nie byłeś na koncercie to ta wypowiedź nie dotyczy Ciebie kolego... jak umiesz czytać to rób to ze zrozumieniem peace
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Stary 01.04.2010, 18:03
Wywiad z Eldoką w programie "1 na 1", nie tylko o Legii
http://www.youtube.com/watch?v=snt8T...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=h8L6A...eature=related
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 01.04.2010, 22:05
http://www.youtube.com/watch?v=Ix4a-PFQRjs Beefu ciag dalszy. Ciekawe czy Tede odpowie. O ile pierwszy numer w tym klipie moim zdaniem daje rade, to jednak ten drugi ... hmmm. W kazdym razie jesli ktos chce wiedzieć"dlaczego Tede ****ą jest" to posłuchajcie
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Nowohucianin^^
Senior Member

Stary 01.04.2010, 22:18
dobrze Rysiu pojechał teraz nic tylko czekać na płytę ! Moim zdanie Peja tą płytą zmiecie Pedego z powierzchni ziemi !!

Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 02.04.2010, 00:04
szkoda słów... dlaczego Tede jest ****ą? dlatego! genialne argumenty, ale i tak czekam na tą całą płytę chociaż Peja to kawał hipokryty najpierw: "nagrałeś całą płytę to teraz zrób z tego trasę koncertową" a nie dość że na większości koncertów dissował Jacka swoimi "freestyle'ami" to teraz sam wydaje płytę z dissami. Szkoda chłopaka bo przed tym wszystkim miałem do niego szacunek(pomimo tego że za jego stylem nie przepadam) bo trochę dla polskiej sceny zrobił, ale w tym momencie robi z siebie pośmiewisko, powinien sobie dać spokój i zająć się swoją muzyką, swoimi fanami, sprawami, projektami, koncertami... bo ten beef przegrał na samym początku, a jakieś zapowiedzi odpowiedzi...n/c.
bez zbędnej napinki elo!
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 02.04.2010, 06:34
Peja to kretyn. Nie dość, że burak, to jeszcze kuchenkorz. Nie wiem, z czego tu się jarać.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 02.04.2010, 08:51
kij z Pejka bo poraz kolejny żadnych argumentów nie używa... bardziej smieszą mnie ci jego przydupasy co zanim stoją, najlepszy jest ten krzywousty po jego lewiznie

a w tym drugim kawałku to mi sie wydaje czy on próbuje naśladować flow 2paca
podsumowując.. błazen i tyle
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Stary 02.04.2010, 09:08
Czytajac news na onecie mam wrazenie, że to będzie legal :O
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.04.2010, 10:05
jeden to kopia Jay-Z a drugi 2 pack,jeden robi z siebie ojca polskiej sceny HH co jest takim absuredm ze hoh..a drugi to banan z snieznym nosem,obaj wyczuli ze konczy sie ich era i robia wokol wlasnej osoby zamieszanie,wiadomo aby bylo glosno o nich,takie moje zdanie
.....
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Stary 02.04.2010, 10:38
Moje skromne zdanie na temat dwóch panów:

- Tede - rap bardziej pod komercje, jakoś za nim nie szaleje, chociaż "Warszafski Deszcz" a konkretnie "Powrócifszy" z jego udziałem uważam za bardzo udany, przesłuchałem również "Notes 2" , ale po za kilkoma kawałkami wpadającymi w ucho, płyta naprawdę przeciętna + występ w Opolu, jak dla mnie nie wypał(starsze babcie udające, że bawią się, przy muzyce chłopców w czapkach New Era)

- Peja - nic mnie tak nie wkurza, jak zmiana Peji przez te ostanie lata. Za dawnych lat to był gość który razem z Paktofonem, Ostrym, K44 tworzył śmietankę naszej Polskiej kultury h-h, ba, jego płytę "Na legalu", uważam dalej za jedną z lepszych jakie powstały w ostatniej dekadzie, ale Rychu z 2001 to Rychu, który umiał argumentować, jego teksty płynęły, wbijały się w ucho, a teraz, jak ktoś już wcześniej wspomniał: "dlaczego Tede jest ****ą? dlatego!", przesłuchałem "Styl życia gnoja", bo myślałem, że zostało w nim chociaż trochę starego Ryśka, no ale się przeliczyłem...

Kiedyś skłaniałbym się zdecydowanie w stronę Peji, dziś bardziej pod Chorego Pastora, ale ogólnie obaj, raczej mi latają

To oczywiście tylko moje zdanie, każde ma inne ucho, więc pewnie każdy sądzi trochę inaczej
Ostatnio edytowane przez igortsw : 02.04.2010 o godz. 10:42.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member

Stary 02.04.2010, 20:34
http://www.youtube.com/watch?v=Hfrix...layer_embedded kolejny kawałek od Rysia, i jestem w szoku, zdecydowanie najlepszy diss z jego strony. 6 kwietnia ma wyjść cała płyta, zobaczymy co tam będzie ciekawego.http://pejaslumsattack.pl/index.php?...t_from=&ucat=& tu jest tracklista.
Odpowiedz cytując
Zarko42
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.04.2010, 20:51
Rychu zmiażdżył banana! Czas hardcoru
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.04.2010, 20:55
IgorTSW - ja bym jeszcze z tą oceną Peji poczekał do wyjścia "Reedukacji" spod szyldu "Slums Attack"

Peja sam mówił, że utwory z jego solówek są bardziej osobiste, prywatne. Więc mam nadzieję, że na "Reedukacji" usłyszymy starego, dobrego Rysia z ostrym pazurem jak na starych płytach.
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Stary 02.04.2010, 21:04
bearex napisał(a):Wyświetl post
ja bym jeszcze z tą oceną Peji poczekał do wyjścia "Reedukacji" spod szyldu "Slums Attack"
Obym się doczekał, choć pewnie ciężko mu będzie powrócić, do zajawki sprzed już prawie 10 lat, mimo to posłucham
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.04.2010, 21:11
Moje zdanie jest takie, że poprostu Tede musiał coś zrobić, żeby znowu o nim było głośno, bo chłopaka żal mu napewno nie było. Nie, że bronie Peji przy tej sytuacji, bo nie uważam że całkiem mądrze postapił, choc każdy wie jaki jest Rychu, i że jak przychodzi taki debil(bo to trzeba tak nazwać) na koncert i pokazuje takie gesty a nie inne, powinien sie dowiedzieć że tak sie nie robi. Peja łątwego życia nie miał, i jak coś spier*olił to ponosił tego konsekwencje.
Co do (T/P)dego. Czas "Warszaffskiego Deszczu" już dawno przeminął, i ten marny "raper" stał sie dla mnie sprzedajnym pajacem. Nazywajmy rzeczy po imieniu.
OStatnie solówki Peji są naprawde bardzo dobre, bo zmuszają słuchającego do refleksji(nie wszystkie kawałki ale np. Kochana mamo). Nie jest to może to w czym jest najlepszy, czyli takie "Uliczne Pier*dolniecię"(że tak to nazwe), ale pokazał sie z innej strony, chciał poprostu wylac swoje uczucia które zapewne siedziały w nim odkąd życie mu sie sypać zaczeło.
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.04.2010, 21:17
Pozostaje tylko wierzyć w powrót "starego" Rysia.

Póki co drażni mnie cała ta otoczka z beefem. Skupił by sie na płytach (Reedukacja, Książe) a nie odpowiadac temu błaznu co kręcił dupskiem u Majewskiego

Ogólnie to kilka płyt zapowiedzianych na ten rok już mnie jara. np. "przyjaźń, duma, godność" Kaczora, "Dem6n6l6gia" Słonia, "Reedukacja" Peji, "PDG Gawrosz" Schellera, "Dowód rzeczowy nr1" Piha.

Oj obfity będzie ten 2010 rok w polskim H-H

Pozdro
Odpowiedz cytując
Jachcik
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 02.04.2010, 21:34
OJ będzie obfity. Mam nadzieje, że Słoń mi zryje bardziej mózg niz Chorymi Melodiami("To będzie złe gówno"). Kaczor, to Kaczor, i choc to jego pierwsza solowa płyta, nawet nie przyjmuje do siebie wiadomości że coś będzie nie tak . Peja, to tak jak napisałem w poprzednim poście wypluje w majk swoje uczucia, co mi sie dośc podoba. Schellerin i"„PDG Gawrosz” w skrócie o nim: moja szczerość, moje słowa, moje myśli…" nic do dodania. A pih zapewne zrobi też dość niezły syf!
a Ja sie jaram tym co sie zaczyna dziac w polskiej scenie
Bo za czasów K44 i paktofoniki był poziom wysoki potem spadł,gdyż tylko pare raperów poziom trzymało i teraz znowu unosi sie powoli ten poziom, Ci co byli zajebisci zostali nadal, a do tego dochodzi wielu nowych MC,(może nawet nie nowych ale powli podnoszących poziom.
MÓWMY NIE MEZO-PEDAŁOM!

Ps; Druga częśc mało inteigentnie napisana, za co przepraszam, ale spiesze sie i nie mam czasu poprawić. Ale mam nadzieje że ten kto ma skumać to skuma.
Ostatnio edytowane przez Jachcik : 02.04.2010 o godz. 21:40.
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.04.2010, 10:43
Rzeczywiście jak ktoś myśli że Rychu umie tylko bluzgać oto kolejny przykład zajebistego dissu!
Czas hardcoru!
I
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów