|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Heh już widzę pojawia się napinka prawdziwych i jedynych najwierniejszych...będzie powtórka z Franka czy nie
Polecałbym trochę ogarnąć łepetyny...mimo wszystko Kasperczak jest już w tym momencie trenerem Wisły Kraków... ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trochę szacunku chłopcze!
Wisła takiej padaki nie grała nawet za Petrescu, ja dziękuje za dwa majstry, ale to co zrobił z Levadią przegięło wszelkie możliwe granice.. Jak go tak kochacie, złóżcie się na jego kontrakt 70 tysięcy to może zostać ! Kasperczak walczył oto co mu się należało! Więc przestańcie gadać głupoty, tak samo jak Was by wyrąbali z pracy czego nikomu nie życzę tak samo chcielibyście odprawy więc przestańcie pieprzyć ! Jak tak słuchacie skwk, to słuchajcie dalej. Większość z Was jak Wisła grała z Schalke, Parmą itd.. robiła w gacie tego nie pamiętacie! Nasłuchaliście się szanownego stowarzyszenia i myślicie, że jesteście wielcy kibice! Niczego nie ukradł! Dogadał się z Cupiałem więc się odwalcie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po ch.j bylo zmieniac trenera na 10 kolejek przed koncem sezonu. Heniek nie zmieni nic a ryzyko ze nie obroni pozycji lidera jest wieksze bo zawodnicy moga wcale nie zareagowac pozytywnie.
To jest nic innego jak cofniecie sie w tyl, po jaki ch.j zatrudniac goscia ktory sie juz u nas nie sparwdzil, co nagle go oswiecilo i bedzie lepszy? do poki to myslenie sie w polsce nie zmieni bedziemy w czarnej dupie. Teraz tylko patrzec jak Zielinski wyleci z Amiki i wezma Macka dadza mu popracowac i majster moze byc w koncu w Poznaniu. Wiec teraz kto w klubie jest odpowiedzialny za transfery do jak i z klubu no bo chyba nie Kasperczak? a jek nie On to kto bo dyrektora sportowego nie mamy. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jestem czlowiekiem ktory trzezwo patrzy i bierze wszystkie za i przeciw, nie tylko wyniki sportowe sie licza, bardziej liczy sie to jakim on jest czlowiekiem prywatnie a jest takim samym mamoniarzem jak Frankowska. Pamietaj ze kazd ma prawo oceniac
moja ocena jest taka i tyle bez odbioruWasiu powiedz mi to samo w twarz na żywo a nie przez forum ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Od razu kopal dolek. Swiatek trenerski wiedzial co sie swieci i ze Skorza juz jest przegrany.
Mam tylko prosbe do wszystkich kibicow. Darujcie sobie kolejne walki i tworzenie obozow pro i anty Kasperczak. Problemem Wisly numer jeden jest dzisiaj stadion, hala i rosnaca w sile bżydka strona Blon. Niepotrzebne nam wewnetrzne konflikty. To tez na pewno nie wplynie pozytywnie na atmosfere w zespole i osiagane przezeń wyniki. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wtedy zespół mu zbudował Smuda, teraz Skorża nie pozostawił wiele po sobie, dzida
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plus jest taki ze Henio bedzie sie zajmowal trenowaniem, a nie kupnem zawodnikow.
Wloch odchodzi ze sztabu. Zobaczymy pozyjemy, po tym jak sie rozstali nie wierzylem ze kiedykolwiek tutaj sie pojawi. A jednak zycie lubi zaskakiwac. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Panowie to jest po prostu żenada! Istny kabaret! No bo jak nazwać coś takiego? Podczas ważnego kontraktu Skorży Heniek wysyła ofertę, że może przejąć Wisłe?
Jeszcze bardziej dobijają mnie komentarze ludzi pod artykułem na SKWK..pl http://********/news/show/4662_konie...rczak_trenerem Czy Ci ludzie nie pamiętają w jakich okolicznościach mialo miejsce zerwanie kontraktu? Choćby wygrał LM a potem z całych sił próbował się zemścić na Wiśle za zerwanie kontraktu tak jak to zresztą miało miejsce to dla takiego gościa mówię stanowcze NIE! Bo tu nie chodzi o to czy jest fachowcem czy nie, tu chodzi o sposób w jaki potraktował Wisłę po rozwiązaniu kontraktu! A teraz co? Już zapomniał jak pomagał pasiastym w derbach? I ma czelność mówić, że Wisła zawsze była w jego sercu?! Kto tego nie rozumie to po prostu brak mi słów na takiego kibica! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Macie najlepszego trenera, jaki był teraz możliwy. Mam nadzieję, że w tym sezonie jednak Lech wyrwie tego Mistrza. W kolejnym sezonie będzie ciężko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Na chwilę obecną zatrudnienie Kasperczaka to najlepsza z możliwych decyzja. Zna piłkarzy, ich potencjał i w pzreciwieństwie do trenera z zagranicy będzie w stanie uratować ten sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jeszcze powrotu Frankowskiego brakuje... Swoją drogą tak walczył o kasę a teraz wraca? Dziwne to wszystko...
ps. Jak takie cuda się dzieją to teraz jak Kapka wróci to się nawet nie ździwię ![]() ps2. Dla mnie jak ktoś już raz wypiął się na Wisłę nie ma dla niego u nas miejsca i chętnie podpiszę się pod każdym transparentem, petycją, przyśpiewką antyHenrykową
Ostatnio edytowane przez SB : 15.03.2010 o godz. 21:44.
![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z Małeckim ostatnio gadałeś ?
Wisła to nie Górnik z przed roku, ale to też nie jest już Wisła Kosy, Żurawia, Szymka czy Franka. Zupełnie inne realia i na dobrą sprawę efekt może być mocno ryzykowny. Równie dobrze ta zmiana może okazać się szkoleniowo pozytywna jak i być tylko pogłębieniem nieudolności decyzyjnej. Ale wszyscy krzyczący (pomijam pieniaczy jak WSB), że to fatalny wybór i czeka nas tylko kilo mułu - wszak przecież dno już osiągnęliśmy - wskażcie kogo mieliśmy posadzić na ławce? Personalnie. Z nazwiska. I tylko darujcie sobie Dana. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko patrzeć jak Kasperczak zaloguje się na forum i będzie przepraszał każdego z osobna...
****a żenująco się to czyta.... ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Lol, dla mnie bany jak można nazwać Kasperczaka śmieciem, i nie dostać bana <wow>
Trochę szacunku Was to skwk całe już całkowicie zaślepiło! Teraz nie dacie transparentu 1906 % poparcia dla decyzji Bogusława Cupiała? Czy zacznie się jakiś protest ? Już całe skwk robi swoje Lol. Maciuś Wam pasował, bo chciał się podlizać proste jak drut. To dyplomata lepiej częściej chwalić i mówi,że kibice są zajebiści i tym uzyskał poparcie.
Ostatnio edytowane przez Marcinnno : 15.03.2010 o godz. 21:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
spartan, na przykładzie Lecha i tego co się dzieje w tym klubie łatwo jest powiedzieć że problemem Wisły nie jest trener. Skorzy nie dano pracować i tyle, ale to już historia, Kasperczak mnie nie przekonuje, obecny skład prawie w całości siedziałby na ławce porównując z piłkarzami jakimi wcześniej dysponował Kasperczak.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pewne jest że wraz z Kasperczakiem przyjdzie Szymanowski. Ciekawi mnie tylko czy Łaciak z tym italiano się uchowają.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cóż, kibic swoje i tak będzie pamiętał.
Może jednak nie rzucajmy mu tak od razu kłody pod nogi. Ma szanse się wykazać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Śmieciem Kasperczak to nie jest. Uwierzcie, że wystarczy mi, jak będzie mistrz 2010, jakaś LM i nie wiem co jeszcze. Oj Henry, masz niezłe wyzwanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na konferencji prezes rady nadzorczej bodajze powiedzial ze w tym miesiacu konczy sie kontrakt z wlochem i to tylko zalezy od Kasperczak czy bedzie kontrakt przedluzony, ale chyba nie ( bo Kasperczak mowil podczas konferencji ze tylko jedna osoba odejdzie ze sztabu czyli wloch)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wie_bez_zmian/
Terziotti odchodzi, jedyna zmiana póki co. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ciekawe czy Heniek też chce wygrać Puchar Francji tak jak Białas
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne
* Valarenga i Tybilisi * Kasper walczył z Cupiałem w sądach * W Afryce w ostatnich latach 0 sukcesów * Spektakularne spuszczenie Górnika z ligii i ................... Ale cóż ... życzę powodzenia ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A kto teraz (przynajmniej teoretycznie) odpowiada za transfery skoro Kasperczak zaznaczył, że nie jest menadżerem, a trenerem?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Faktu zatrudnienia HK nie będę komentować. 1 kwietnia szybciej nastał ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Italiano już nie pracuje http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wie_bez_zmian/ ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
napewno Brożek nie ośmieli sie pyskowac do Henia jak do Skorży.
Co do Górnika którego trenował to Kasper kompletnie nie trafił z transferami.Z tymi zawodnikami nie dał sobie rady ani Komornicki a Nawałce to też średnio wychodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A tak w ogóle, to jeśli dobrze usłyszałem w NSPORT mówili, że na stanowisko dyrektora sportowego wraca G. Mielcarski.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|