The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 22:32
dadek napisał(a):Wyświetl post
to tak dla równowagi link ode mnie:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...tywy,id,t.html

dla mnie bardziej prawdopodobna wersja zdarzeń...
skoro nie było pieniędzy na transfery nowych zawodników to i nie ma na nowego trenera.Jasne jak słońce
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.03.2010 o godz. 22:41.
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.03.2010, 22:39
Ja mam jedno proste pytanie, skoro nie ma w tej chwili kandydata, ktory moglby zastapic Skorze to dlaczego sie go nie szuka ?
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 07.03.2010, 22:45
prosta odpowiedź a skąd wiesz że się nie szuka
kristos
Senior Member

Stary 07.03.2010, 22:48
Zastanawia mnie ,co komu przeszkadzał temat o następcy trenera
Od głupszych tematów na forum aż się roi ...
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 07.03.2010, 22:52
kristos napisał(a):Wyświetl post
Zastanawia mnie ,co komu przeszkadzał temat o następcy trenera
Od głupszych tematów na forum aż się roi ...
Myślę że w grę wchodzi Mourinho;
Kazio Górski!
Maciek z Klanu na Trenera !!!
Maradona
--- już wiesz dlaczego jest zamknięty
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 07.03.2010 o godz. 22:55.
nesta
Senior Member

Stary 07.03.2010, 23:10
No to upomnijcie/zbanujcie tych co tak pisza... Dlaczego caly temat ma cierpiec przez pare osob?

Jesli sie szuka to super. Tylko, ze pamietam, ze taki argument byl juz wysuwany po Levadii wiec bylo kilka miesiecy na znalezienie kilku kandydatur, wysondowania roznych rynkow i bycia madrzejszym o warunki finansowe jakim trzeba bedzie sprostac, czas kiedy umowa mogalby byc podpisana itd. A teraz moznaby juz tylko skonkretyzowac oferte dla wybranych szkoleniowcow.
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.03.2010, 23:12
nesta napisał(a):Wyświetl post
Ja mam jedno proste pytanie, skoro nie ma w tej chwili kandydata, ktory moglby zastapic Skorze to dlaczego sie go nie szuka ?
To że nic o tym nie słychać w mediach to akurat dobrze moim zdaniem...

Myślę, że decyzja już zapadła teraz tylko jest oczekiwanie na jej wprowadzenie, dlatego też myślę, że takie poszukiwania na pewno są prowadzone.
hunter
Senior Member

Stary 08.03.2010, 00:48
jachting napisał(a):Wyświetl post
Jedyne co jako tako usprawiedliwia te dziennikarskie "spekulacje" to przeszłość gdzie takie decyzje podejmowane były gwałtownie .
"Trochę" dziwne byłoby zwalnianie trenara w momencie gdy Wisła jest na czele tabeli .
To przypomnij sobie końcówkę 2004 roku, a potem połowę 2005.
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.03.2010, 00:57
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Czyli ze roztrwonilismy 5 pkt przewage po dwoch meczach? To dlaczego nadal mamy 2 pkt przewagi nad viceliderem?
Przewaga została roztrwoniona. Było tej przewagi w pkt po zimie:
5 nad Legią,
8 nad Lechem,
8 nad Ruchem
12 nad Bełchatowem.

Jest:
2 nad Legią,
2 nad Lechem,
5 nad Ruchem
6 nad Bełchatowem.

Wisła nawet w słabej formie nie powinna zejść w pierwszych dwóch meczach poniżej dorobku 2-3 punktów. Więc nie 100%, ale większość ciężko wypracowanego zysku punktowego nad rywalami Wiślacy po prostu za darmo oddali w głupi sposób. To jest odpowiedź na Twoje pytanie.

Teraz KAŻDE potknięcie (szczególnie ze słabeuszami) może w końcowym rozrachunku kosztować bardzo wiele. Plus mecz z Legią jest na wyjeździe, gdzie (nie spodziewałem się tego napisać) Wisła musi zagrać przynajmniej na poziomie dzisiejszej Odry Wodzisław z Cantoro i Brasilią w składzie.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.03.2010, 00:57
Gdyby byl ktos na "juz" gotowy objac zespol ,np jakis kandydat zza granicy to pewnie Skorza polecial by jeszcze w piatek.

ale ze nie ma bo nia ma na nic kasy itd karuzela kręci sie dalej,ciekawe jakie piekło by sie rozpetało jakbysmy wtopili w pt w Bialym .....(tfu ,odpukuje w niemalowane)
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.03.2010, 01:03
prober napisał(a):Wyświetl post
Przewaga została roztrwoniona. Było tej przewagi w pkt po zimie:
5 nad Legią,
8 nad Lechem,
8 nad Ruchem
12 nad Bełchatowem.

Jest:
2 nad Legią,
2 nad Lechem,
5 nad Ruchem
6 nad Bełchatowem.

Wisła nawet w słabej formie nie powinna zejść w pierwszych dwóch meczach poniżej dorobku 2-3 punktów. Więc nie 100%, ale większość ciężko wypracowanego zysku punktowego nad rywalami Wiślacy po prostu za darmo oddali w głupi sposób. To jest odpowiedź na Twoje pytanie.

Teraz KAŻDE potknięcie (szczególnie ze słabeuszami) może w końcowym rozrachunku kosztować bardzo wiele. Plus mecz z Legią jest na wyjeździe, gdzie (nie spodziewałem się tego napisać) Wisła musi zagrać przynajmniej na poziomie dzisiejszej Odry Wodzisław z Cantoro i Brasilią w składzie.
W zeszlym roku bylo o wiele borzej bo wogole nie bylo przewagi nad innymi zespolami, ba byla strata, a mimo to w ostatecznym rozrachunku to my moglismy drzec ryja na rynku.
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.03.2010, 05:35

Ale jakie płacenie dwóm trenerom ? Już po Levadii Skorża oddał się do dyspozycji i wyraźnie było powiedziane, że nie będzie 'doił ' Wisły jak Kasperczak, ale rozwiążą kontrakt bez odszkodowania, (jeśli rozwiążą) Zapewne i teraz by tak było gdyby Cupiał podjął decyzję o zmianie.
Adrian_Suvalkai
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 08.03.2010, 07:55
http://www.sport.pl/sport/1,65025,7635653,Ekstraklasa__Czy_Brozek_pomoze_Bro zkowi_.html
Proponuję uważnie przeczytać aspekt Skorży
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 08.03.2010, 09:15

Obrazowo można by to nazwać, od bohatera do zera.
Najpierw Maciej atakował rekordy
- 14 pkt przewagi nad drugim zespołem -2 wynik w 'erze TF'
- 14-1-0 w meczach u siebie - też 2 wynik a jeżeli chodzi o punkty to 1.
- 42-6 bilans bramkowy na naszym stadionie - rekord
- Wygrana z Barceloną - w meczu o nic dla przeciwnika ale wynik historyczny.

Teraz bije rekordy

- Najgorszy start od 52 lat
- Najgorszy bilans porażek w ostatnich 7 ostatnich meczach - 4
- Porażka z parchami - pierwsza od lat 15 bodajże
- Najgorszy występ w pucharach - odpadnięcie na pierwszym przeciwniku
- Najgorszy bilans w historii TF z konkurentami do mistrza 1-1-8

Dawno dawno temu jak wszystko szło, pisałem że tak na prawdę, klasę trenera poznamy nie wtedy gdy wszystko idzie ale wtedy gdy iść przestanie.

To ostatni dzwonek do tego - jak dla mnie, sytuacja może się jeszcze obrócić o 180 stopni
1.Zdobyć mistrza(liderem jesteśmy)
2.Zagrać dobrze w najtrudniejszych meczach(szanse są o tyle że jest do nich jeszcze trochę czasu)
3.Wygrać w derbach
-fatalny start, fatalny bilans z Legią i Amicą , kompromitacja w derbach = wszystko co było wcześniej w lidze zostanie wybaczone
4.Zagrać na miarę możliwości i oczekiwań w pucharach - czyli nie przegrać z piłkarskim 3 światem, walczyć jak równy z równym ze średniakami
-Levadia zostanie wybaczona

Wszystko w głowie Skorży i w nogach grajków.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 08.03.2010 o godz. 09:17.
94 - Allah Akbar!!
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 08.03.2010, 09:44
Adrian_Suvalkai napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport/1,65025,7635653,Ekstraklasa__Czy_Brozek_pomoze_Bro zkowi_.html
świetny artykuł!! trener odpowiada za taktykę, a reszta jest w nogach i głowach piłkarzy

"W historii futbolu piłkarze zwolnili niejednego trenera, w konfliktach na linii trener - zespół klubowe władze niemal zawsze biorą tę stronę, którą trudniej wymienić. Od biedy można zrozumieć, że mało ambitni polscy grajkowie doprowadzają na przykład do zwolnienia w Wiśle zamordystę (w ich mniemaniu) Dana Petrescu. Ale kiedy nie chcą również pracować ze sprawiającym wrażenie nieelektrycznego, dobrze wychowanym, otwartym i w pozytywnym znaczeniu układowym Maciejem Skorżą - to znaczy, że naszym futbolem rządzi piłkarz. I to nie pan piłkarz. Byle piłkarze"
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 08.03.2010, 09:46
Jako, że spora część tutaj nie czyta z zasady tego co z wyborczej to zacytuje:

Cytat:
Następny element układanki jest taki, że według dobrze poinformowanych źródeł Paweł Brożek ostro się ostatnio skonfliktował z trenerem.
Maciej Skorża miał ponoć do niego olbrzymie pretensje, że nie utrzymał wagi w czasie świątecznej przerwy.
Dodatkowe kilogramy przełożyły się na scysje, które doprowadziły do tego, że Brożkowa nieobecność w składzie Wisły w meczu przed tygodniem
w Bełchatowie spowodowana była nie słabym zdrowiem napastnika, lecz słabymi nerwami szkoleniowca.
W odwecie Paweł Brożek plus ci, którzy go popierają (był trzeci w wewnętrznych wyborach kapitana, a więc zaplecze w zespole z pewnością ma),
wypowiedzieli posłuszeństwo Skorży. I stąd wiosenne porażki, stąd słaba gra. -
Nie ukrywam, że sytuacja jest poważna - wykrztusił przez zaciśnięte zęby Skorża po wpadce z Arką Gdynia.
W historii futbolu piłkarze zwolnili niejednego trenera, w konfliktach na linii trener - zespół klubowe władze niemal zawsze biorą tę stronę, którą trudniej wymienić.
Od biedy można zrozumieć, że mało ambitni polscy grajkowie doprowadzają na przykład do zwolnienia w Wiśle zamordystę (w ich mniemaniu) Dana Petrescu.
Ale kiedy nie chcą również pracować ze sprawiającym wrażenie nieelektrycznego, dobrze wychowanym, otwartym i w pozytywnym znaczeniu układowym Maciejem Skorżą -
to znaczy, że naszym futbolem rządzi piłkarz. I to nie pan piłkarz. Byle piłkarz.
Na ile to jest bełkot mało wiarygodnego Sarzało a na ile ma wspólnego coś z rzeczywistością...
St@chu
Senior Member

Stary 08.03.2010, 09:59
coonta napisał(a):Wyświetl post
świetny artykuł!! trener odpowiada za taktykę, a reszta jest w nogach i głowach piłkarzy

"W historii futbolu piłkarze zwolnili niejednego trenera, w konfliktach na linii trener - zespół klubowe władze niemal zawsze biorą tę stronę, którą trudniej wymienić. Od biedy można zrozumieć, że mało ambitni polscy grajkowie doprowadzają na przykład do zwolnienia w Wiśle zamordystę (w ich mniemaniu) Dana Petrescu. Ale kiedy nie chcą również pracować ze sprawiającym wrażenie nieelektrycznego, dobrze wychowanym, otwartym i w pozytywnym znaczeniu układowym Maciejem Skorżą - to znaczy, że naszym futbolem rządzi piłkarz. I to nie pan piłkarz. Byle piłkarze"
Cały stek domniemywań... I nic więcej... Dwa niezależne od siebie fakty połączone dość luźną fantazją autora i nic więcej...

Nie popieram Skorży, wręcz przeciwnie, więc jeśli ktoś ma zamiar odpowiedzieć argumentem, że go bronię to jest w błędzie...

Fakt faktem, że gazetom nie można wierzyć w pełni. Szczególnie kiedy nagle na jakąś sensację wpada tylko jeden tytuł.

Co nie znaczy, że z samą ideą zwalniania trenerów przez piłkarzy się nie zgadzam, ale w tym przypadku wydaje mi się naciągana...
vincent
Member

Od: 08.2003

Stary 08.03.2010, 10:03
Jeżeli to prawda to Brożka powinno się odesłać do drużyny ME ale ja jakoś wątpię w tą informacje. Wygląda to na zwykła plotę a jeżeli nią jest to pewnie powtarzana wielokrotnie zmieniała za każdym razem swoją treść( jak to w życiu bywa),po za tym to jest odgrzewany kotlet już w zeszłej rundzie mówiło się o konflikcie Skorża Brożek
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.03.2010, 10:17
Jak dla mnie to jakis kit był z tym urazem.Wypadł tuz rzed meczem,ponoc wsiadał do autobusu i chciał grac,ale Skorża w obawie przed pogłabieniem kontuzji Go odsunał,potem zapowiadali ze czeka długi rozbrat z piłka, do poniedziałku,wtorku a na końcu do srody miała byc informacjie jak groźna jest kontuzja i do kiedy absencja,a tu nagle poinformowali ,ze badania ok,bierze udział w treningach i w piatek gra jak by nigdy nic.
Nie chełbie Skorży,ale myślę ,ze jak zawodnicy graja przeciwko trenerowi,to graja tez przeciwko klubowi.W zestawieniu tych dwóch składników,to trener stara sie cos osiagnac,a zawodnicy wrecz to niszczą.Umówmy sie Skorża moze nie jest jakis wybitny,ale prawie z tymi samymi zawodnikami osiagnął dwa razy MP,nie uniknał błedów ale zaangazowania nie mozna mu odmówic,a naszym zawodnikom? Petrescu tez został zwolniny poniekad przez nich ,ilez to razy bedziecie puszczac płazem to nierobom- zawodnikom i obarczac wszystkich wina tylko nie ich.Jak jest jakis konflikt,to powini go chyba rozwiazywac w inny sposób,a nie grajac przeciwko trenerowi,nie pamietając ,ze tym samym graja przeciwko klubowi.Derby tez nam załtwili,czyz nie?Kto jest winien,ze nie trzymał ustalonej wagi Brozek,czy Skorża?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 08.03.2010 o godz. 10:21.
Bednarz=Landryna=......
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 08.03.2010, 10:21
Już parę razy wg dziennikarzy Paweł zwalniał Skorżę. Pamiętacie?
Słabe wyniki klubu to również słabe wyniki Pawła, co znacznie ogranicza możliwość jego przejścia do dobrego klubu. Tak, że ostrożnie z tymi wnioskami.
To nie jest pewnie tak, że drużyna gra przeciw Skorży. Pewnie to jest tak, że po porażkach w piłkarzach nie ma już tej wiary w jego osobę a to powoduje, że w trudnych sytuacjach grają jak grają a nie potrafią wznieść się na wyżyny swoich umiejętności czy nawet na normalny swój poziom.
AYALA
Senior Member

Stary 08.03.2010, 10:22

jakoś nie chce mi sie wierzyc by w obecnej chwili zawodnicy pozorowali gre i przeciwko Skorży bo za duże premie maja za mistrzostwo obiecane a przeciez pieniądze najbardziej sie dla nich liczą.Treningi są znacznie lżejsze niż u Petrescu wiec o co miałoby im chodzic ? Na pewno kilka lat temu były takie sytuacje chyba tylko w Polskiej lidze że zawodnicy zwalniali trenera poprzez gre przeciwko szkoleniowcowi ale nie teraz.Nie popadajmy w paranoje
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.03.2010 o godz. 10:27.
coonta
maurotanin

Od: 04.2004

Stary 08.03.2010, 11:00
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Cały stek domniemywań... I nic więcej... Dwa niezależne od siebie fakty połączone dość luźną fantazją autora i nic więcej...
Nie popieram Skorży, wręcz przeciwnie, więc jeśli ktoś ma zamiar odpowiedzieć argumentem, że go bronię to jest w błędzie...
Fakt faktem, że gazetom nie można wierzyć w pełni. Szczególnie kiedy nagle na jakąś sensację wpada tylko jeden tytuł.
Co nie znaczy, że z samą ideą zwalniania trenerów przez piłkarzy się nie zgadzam, ale w tym przypadku wydaje mi się naciągana...
Ze "świetnością" chodziło mi głównie właśnie o sposób działania zawodników, gdy nie odpowiada im szkoleniowiec. Tak było, jest i mam nadzieję nigdy więcej nie będzie i nie mówię tu tylko o Wiśle, lecz o polskiej piłce. Jest to problem głęboki. Zniknie wtedy, gdy zawodnicy dostaną jasny sygnał: TRENER JEST NIETYKALNY, WY TEŻ PONOSICIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WYNIKI.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur...
St@chu
Senior Member

Stary 08.03.2010, 11:18
Ze "świetnością" chodziło mi głównie właśnie o sposób działania zawodników, gdy nie odpowiada im szkoleniowiec. Tak było, jest i mam nadzieję nigdy więcej nie będzie i nie mówię tu tylko o Wiśle, lecz o polskiej piłce. Jest to problem głęboki. Zniknie wtedy, gdy zawodnicy dostaną jasny sygnał: TRENER JEST NIETYKALNY, WY TEŻ PONOSICIE ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WYNIKI.
A ja myślę, że przestawienie na taki sposób myślenia nie nastąpi.

Ale gdyby była konkurencja w drużynie to nikt nie odpuściłby meczu, bo każdy rezerwowy tylko by czekał, żeby wskoczyć na jego miejsce, zagrać dobrze, olać taki protest i wywalczyć sobie miejsce w składzie na dłuższy okres...

A u nas? Nie zagra dobrze Brożek jeden, czy drugi i kto za nich zagra?
tomasz_19
Senior Member

Stary 08.03.2010, 11:20
Myślę, że kwestią czasu jest kiedy Wisła znowu zacznie grać pięknie i z polotem... tylko najpierw trzeba zwolnić "trenera" Skorżę!
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.03.2010, 11:23
Po piątku miałem takiego doła piłkarskiego, że mi się na forum nie chciało zaglądać przez 2 dni. Dopiero Legia trochę poprawiła nastroje.

Widać, że jest źle. Czegoś brakuje, nie ma chemii i pomysłu jak to zmienić. Być może układ ze Skorżą rzeczywiście się wypalił, a może tylko chwilowy falstart i się pozbierają.

Ponieważ nie sądze, by zamiana Skorży na np. Kazia Moskala w trakcie sezonu coś zmieniła, pozostaje czekać do końca sezonu i dopiero wtedy robić rewolucje.

Tli się jeszcze oczywiście nadzieja, że to chwilowa obniżka formy - podobna to kichy którą grał w tamtej rundzie Lech czy GKS Bełchatów - teraz widać, że dobrze, że nie polecał Zieliński i Ulatowski. Nadzieja, że będzie ok w ostatecznym rozrachunku.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.03.2010, 11:28
Obniżka formy?Obniżkę formy mają od 2 lat.To co zobaczyłem w piątek nazwał bym kopaniną na IV ligowym poziomie, choć i tam czasami zdarzają się naprawdę ładne mecze.Mecz z Arką przebił chyba nawet ten mecz z żydami.To chyba najgorszy mecz ligowy w wykonaniu Wisły od pamiętnego 1-5 z Legią.To była katorga dla moich oczu, zębów, palców a uszów moich sąsiadów.
Ten mecz to po prostu kpina.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.03.2010 o godz. 11:32.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 08.03.2010, 11:30
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że kwestią czasu jest kiedy Wisła znowu zacznie grać pięknie i z polotem... tylko najpierw trzeba zwolnić "trenera" Skorżę!
A po co ten cudzysłów? Na prawdę nie pojmuję, jak niektórzy z Was mogą najpierw krzyczeć na rynku 2 razy z rzędu "Maciej Skorża" itp. a teraz traktować go jak śmiecia, takimi i innymi tekstami w stylu "złotousty maciuś" itp. ŻENADA, świadcząca tylko i wyłącznie o Waszym poziomie.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.03.2010, 11:36
@tomasz_19 - Właśnie w tym problem, że jak zwolnimy Skorżę to będziemy grać znowu tak jak to było zanim przyszedł. Środek tabeli za Cracovią.

Trzeba pozwolić mu zdobyć trzecie Mistrzostwo Polski w trakcie swoich trzech sezonów pracy w Wiśle. Potem po fecie pięknie mu podziękować, uhonorować, pokazać jak bardzo doceniamy to co zrobił i... nie przedłużać kontraktu. Dać szansę zagranicznemu trenerowi i za kilka lat wrócić do Skorży bo on jeszcze z wiekiem nabierze doświadczenia i pewności czego teraz strasznie mu brakuje w sytuacjach kryzysowych.
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.03.2010, 11:37
"Z pustego i Salomon nie naleje" Maćkowi jest teraz bardzo trudno w klubie.Nie dają mu kasy na transfery,musi sprawadzac jakis przecietniaków typu Juszczyk. Tylko nie wiem czemu nie próbował sprowadzic Onyszke. moze kiedys sie dowiemy. albo wezmiemy go w lecie bo bedzie znowu za darmo do wziecia.
Wspierajmy Skorze a nie jedzmy po nim jak po najgorszym!!! juz nikt nie pamietą tych dwóch tytułów zdobytych z Nim w szczegółnosci tego pierwszego ? zrobił cos z niczego. dajmy mu czas i niech chociaz popracuje do konca sezonu. bedzie zle to sie rozstanie z Wisłą i tyle. bez wyzwisk i jezdzenia po nim.
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 08.03.2010, 11:59
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
A po co ten cudzysłów? Na prawdę nie pojmuję, jak niektórzy z Was mogą najpierw krzyczeć na rynku 2 razy z rzędu "Maciej Skorża" itp. a teraz traktować go jak śmiecia, takimi i innymi tekstami w stylu "złotousty maciuś" itp. ŻENADA, świadcząca tylko i wyłącznie o Waszym poziomie.
Zaraz Ci napiszą, że oni nie krzyczeli, że to tamci... :]
Też tego nie rozumiem, ale to już chyba taka nasza mentalność.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów