|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Hej, mam do wszystkich ogromną prośbę.
Zarejestrowałem się na stronie www.lockerz.com, na której można wygrać cenne nagrody. Chciałbym uzyskać konto Premium(nazywa się to Z-Lister), ale muszę zaprosić na tą stronę 20 osób. Pewnie powiecie, że nie wierzycie w takie strony i wygrywanie, ale to rzeczywiście działa. Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc, która polegałaby na podaniu swojego adresu mailowego na priv. Wtedy wyślę Wam zaproszenie, z którego będziecie się mogli zarejestrować(tylko w ten sposób można dołączyć do lockerz), zajmie Wam to tylko kilka chwil, potem możecie olać tą stronkę, ale ja będę niezmiernie wdzięczny za okazaną pomoc. Z każdego maila będę bardzo ucieszony. Nie krzyczcie, że spamię albo, że jestem debilem i frajerem, bo wierzę w takie „badziewie”, tylko pomóżcie – to nic nie kosztuje Jeżeli chcecie też mogę się w jakiś sposób odwdzięczyć głosując lub rejestrując się na Wasze potrzeby.![]() Pomóżcie jak Wiślak Wiślakowi, liczę na Was. JJJBG!!! P.S. Wczoraj wygrałem grę Star Wars na PSP Jeżeli chcielibyście dowiedzieć się coś więcej na temat lockerz piszcie śmiało. |
|
|