The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 19:55
Mocny napisał(a):Wyświetl post
ile dales za bilety?
Ja kupowałem bilety po 100, dobre miejsca. Za najlepsze po 150 już nie zdążyłem się załapać.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 26.10.2009, 00:08
A wiecie może czy będzie jakaś transmisja z tej gali KSW?
Odpowiedz cytując
Santosinho
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 26.10.2009, 01:35
W Polsacie Sport.
Szukam kibiców Wisełki Kraków z województwa zachodniopomorskiego, ewentualnie wielkopolskiego. Proszę pisać na priv
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 28.10.2009, 21:58
Chcialbym dac znac o krakowskim klubie 'Changegym' do ktorego sa wlasnie prowadzone zapisy do sekcji poczatkujacej i zaawansowanej. Klub znajduje sie 20min od centrum Krakowa w dobrym miejscu komunikacyjnym. Trenerzy to: Tomasz Drwal - obecnie najlepszy polski zawodnik MMA
oraz Łukasz Chlewicki były zawodnik KADRY POLSKI JUDO.
Strona klubu to: [http://www.changegym.com.pl

Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.10.2009, 11:11
Odnosnie tej walki,to mysle ze Pudzian go zgniecie..Kazdy kto trenowal troche lat boks i ma podobna wage moglby z Najmanem stanac w ringu..Walka z naszym wychowankiem A.Wawrzykiem tylko potwierdzil ze jego kozaczenie nie ma za wiele wspolnego z umiejetnosciami!Dlatego atut Najmana w postaci przeszlosci bokserskiej, nie jest zbyt mocny!

Ale mam inne pytanie na temat Artura Szpilki,zawsze myslalem ze jest za Pasami,bo jest z Wieliczki i zawsze wchodzi na ring przy Firmie,a tu taka niespodzianka:
Cytat:
Do boksu Szpilka trafił przypadkowo. Był kibicem piłkarzy Wisły Kraków; podczas tzw. ustawki miał bić się z fanem lokalnego rywala - Cracovii. Sytuację zauważył jeden z trenerów i zaproponował im konfrontację, ale w kaskach i rękawicach.
http://sport.onet.pl/0,1248744,20683...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 01.11.2009, 19:56
- Byłem umówiony na kolejną "ustawkę". To było na stadionie Cracovii. Jakiś trener zobaczył, że mamy się bić i zaciągnął nas na salę mówiąc, że jeśli walka to tylko w rękawicach . Szybko znokautowałem rywala i tak to się zaczęło...- wspominał początki swojej przygody z boksem Szpilka.

Artur Szpilka na zawodowstwo przeszedł w ubiegłym roku, a podpisanie przez niego kontraktu z grupą Bullit KnockOut Promotions odbiło się bardzo szerokim echem w polskim środowisku bokserskim. Na talencie czołowego wówczas polskiego amatora, któremu do zdobycia kwalifikacji olimpijskiej zabrakło tylko jednej wygranej w turnieju eliminacyjnym, poznała się również jedna z największych amerykańskich grup promotorskich Seminole Warriors Boxing, podejmując decyzję o współpracy przy budowaniu kariery Polaka.

Mierzący ponad 190 cm wzrostu Szpilka boksuje w tej samej kategorii wagowej co mistrzostwo zdobywali Tomasz Adamek i Krzysztof "Diablo" Włodarczyk- do 91 kg, jednak zdaniem trenerów i promotora jest tylko kwestią czasu, kiedy pięściarz z Wieliczki spróbuje swoich sił w "królewskiej" wadze ciężkiej.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 08.11.2009, 11:41
http://www.youtube.com/watch?v=Ewywl...eature=related nie na temat walki Pudzian - Najman ale też MMA

Mamed Khalidov - chciałbym go zobaczyć w UFC myślę żeby sobie poradził. Bo troszkę mało polaków jest w najlepszej federacji(?). Oglądanie Tomka Drwala i Krzyśka Soszyńskiego raz na pół roku to nie za dużo
I
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 09.11.2009, 17:05
Khalidov: nadal chcę walczyć w Polsce - Sport - WP.PL
no niezły gość jest ,troszku jeszcze info o jego walce w mma
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.11.2009, 17:12

Patrząc na fotkę to Pudzian go zje żywcem - oglądałem różne zawody i mimo takiej muskulatury jest bardzo szybki i zwinny
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 09.11.2009, 19:10
A jak sie przedstawiają proporcje wzrostu i wagi Pudzianowskiego i Najmana?
Po ile mają wzrostu i ile ważą?
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.11.2009, 19:12
Najman 182 / 101

Pudzianowski 186 / 142
Ostatnio edytowane przez michu-k : 09.11.2009 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 09.11.2009, 19:40
Pudzian go zje. Wystarczy że go do parteru sprowadzi, ściśnie porządnie aż tamtemu gały wyskoczą. Siła to siła.
Odpowiedz cytując
Eleusis
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 09.11.2009, 19:47
Ten Najman to niezły wariat, nie dość że dostanie raz od takiego Pudziana i będzie leżał, to jeszcze jest taki pewny siebie. Pudzian rzeczywiście jak na swoją muskulaturę jest szybki i zwinny, wg. mnie nie powinien mieć problemów z pokonaniem Najmana.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 09.11.2009, 19:53
Żeby nie było werdyktu jak z Valujewem - Pudzian go udusi ale wygra Najman bo Pudzianowi niechcący palec do oka wsadził
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.11.2009, 20:15
Golota vs Adamek teraz to gówno z Najmanem z Big Brothera i Pudzianowskim nasterydowanym ,ktory tez obskoczyl juz Taniec z Gwiazdami , a gdzie prawdziwy sport i rywalizacja ?
Odpowiedz cytując
Darson
Member

Od: 02.2009

Stary 09.11.2009, 20:15
Pudzian jak siądzie na Najmanie to bedzie z nim koniec , wg mnie tak bedzie
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Darson : 09.11.2009 o godz. 20:15.
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.11.2009, 20:25
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
- Byłem umówiony na kolejną "ustawkę". To było na stadionie Cracovii. Jakiś trener zobaczył, że mamy się bić i zaciągnął nas na salę mówiąc, że jeśli walka to tylko w rękawicach . Szybko znokautowałem rywala i tak to się zaczęło...- wspominał początki swojej przygody z boksem Szpilka.

Artur Szpilka na zawodowstwo przeszedł w ubiegłym roku, a podpisanie przez niego kontraktu z grupą Bullit KnockOut Promotions odbiło się bardzo szerokim echem w polskim środowisku bokserskim. Na talencie czołowego wówczas polskiego amatora, któremu do zdobycia kwalifikacji olimpijskiej zabrakło tylko jednej wygranej w turnieju eliminacyjnym, poznała się również jedna z największych amerykańskich grup promotorskich Seminole Warriors Boxing, podejmując decyzję o współpracy przy budowaniu kariery Polaka.

Mierzący ponad 190 cm wzrostu Szpilka boksuje w tej samej kategorii wagowej co mistrzostwo zdobywali Tomasz Adamek i Krzysztof "Diablo" Włodarczyk- do 91 kg, jednak zdaniem trenerów i promotora jest tylko kwestią czasu, kiedy pięściarz z Wieliczki spróbuje swoich sił w "królewskiej" wadze ciężkiej.

Ciekawe jak się odbije na jego karierze ta przygoda z sądem/więzieniem

Przed walką Gołoty i Adamka policja go zgarnęła na ważeniu :/
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.11.2009, 20:53
element napisał(a):Wyświetl post

Może być ciekawie.
Ano może, Ten Nejman to chyba jakiś przeciętny bokser ale pewnie walczył sporo...Pudzian - każdy wie - jedynie podnosił,tudzież pchał itp - gdzieś mi się obiło że coś tam trenował ale to nie to samo.Gdyby to był boks to pewnie faworytem byłby Nejman a tak....nie mam pojęcia

ps.

są już w jakimś buku kursy?

ps2 oczywiście będę kibicował Pudzianowi
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 09.11.2009, 21:02
element napisał(a):Wyświetl post
Z żoną w łózku, podczas kolacji z szefem kuchni i mechanikiem podczas usterki auta.

Oddychać chociaż mogą czy całe życie mają idąc nawet do kościoła obowiązkowo robiąć przy tym fikołki ze skakanką robić co pięć metrów przerwę na brzuszki i pompki?

@ W końcu Mariusz ruszył dalej. W /strongach/ osiągnął praktycznie wszystko.
I teraz zajarzyłem że to koleżka Joli Rutowicz, może być ciekawie. Ze względu na nią i jej konia.
Tak pod tym wzgledem bedzie to napewno hit (komercyjne gówno)
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 09.11.2009, 21:03
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Golota vs Adamek teraz to gówno z Najmanem z Big Brothera i Pudzianowskim nasterydowanym ,ktory tez obskoczyl juz Taniec z Gwiazdami , a gdzie prawdziwy sport i rywalizacja ?
nie był bym taki przekonany z ta chemią PUDZIANA kolego ,po pierwsze dyscyplina którą uprawia to nie kulturystyka ,tylko typowa siła, ciężka do wyhodowania na sterydach, po drugie ,ok wystąpił w tańcu z gwiazdami ale w swojej dyscyplinie nadal jest jednym z najlepszych
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 09.11.2009, 21:11
nie był bym taki przekonany z ta chemią PUDZIANA kolego ,po pierwsze dyscyplina którą uprawia to nie kulturystyka ,tylko typowa siła, ciężka do wyhodowania na sterydach, po drugie ,ok wystąpił w tańcu z gwiazdami ale w swojej dyscyplinie nadal jest jednym z najlepszych
Dla mnie to Strongmenstwo to jedna wielka kicha , nie wierze ze bez uzywania niedozwolonych substancji mozna sobie "wyhodowac" takie miesnie ,choc nie wiem ile bys jadl i cwiczyl ,dlatego tego typu rzeczy nigdy nie beda na Olimpiadzie czy na jakis powaznych zawodach sportowych. Jesli do tego dodamy walki z gosciami z Big Brothera ,ktorzy nic w boksie nei osiagneli (sam Kulej mowil ze Najman to cienki bolek) to naprawde nie ma sie czym zachwycac..przynajmniej ja mam taki stosunek do tego.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 09.11.2009, 21:18
KULEJ jak brał kase i go trenowal pod kamerkę w BIG to było ok ,potem wypowiadał sie inaczej ,żeby sie wybielić, że sie sprzedal za parę groszy
moze masz racje że nie mozna wyhodowac takiej siły ,ale dyscyplina PUDZIANA jest widowiskowa ...w porównania to mdłej olimpiady która jak by odjąć sporty drużynowe jest poprostu nudna...
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.11.2009, 21:22
Ja tam myślę, że jeżeliby ta siła to byłaby sprawa sterydów to Pudzian nie byłby najlepszy, tyle czasu.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 09.11.2009, 21:23
KULEJ jak brał kase i go trenowal pod kamerkę w BIG to było ok ,potem wypowiadał sie inaczej ,żeby sie wybielić, że sie sprzedal za parę groszy
moze masz racje że nie mozna wyhodowac takiej siły ,ale dyscyplina PUDZIANA jest widowiskowa ...w porównania to mdłej olimpiady która jak by odjąć sporty drużynowe jest poprostu nudna...
No wiadomo ,że chodzi o widowiskowość. Im większa publika tym lepiej. Osobiscie bardziej podoba mi sie konkurs np. rzutu kula z Majewskim z Olimpiady ,niz Pudzianowski podnoszacy 300 kg na klate
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 09.11.2009, 21:35
każdemu podoba sie cos innego ,ja osobiście wole te widowiskowe sporty jak np; pilka nozna ,strongmenów ,sporty walki ...a rzut kulą ...nie powiem ucieszylem sie z medalu POLAKA ale niestety nie namowił byś mnie na oglądanie eliminacji i przebiegu zawodów ,nuda!
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.11.2009, 18:57
http://sport.interia.pl/boks/news/zn...dziana,1395361

Po tym co widziałem uważam że Pudzian go wręcz zniszczy Z resztą zobaczymy jak Pudzian boksuje, może ma przyszłość w MMA / boksie?
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 11.11.2009, 19:33
widzisz NASTULA jakos sobie tam radzi ,przeszedł z judo ,więc jego taktyka jest taka jak pewnie bedzie PUDZIANA szybki kontakt i parter
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 11.11.2009, 23:01
Z tym boksem i Pudzianem to nie żartujcie. Może i ma szanse w KSW (bo tak to się w Polsce nazywa), ale bokserem to na pewno już nie będzie. Co najwyżej raz na walkę kogoś spróbuje z sierpa trafić
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 11.11.2009, 23:28
Zupelnie nie rozumiem podjarki tym starciem. O ile walka Adamek-Golota miala pewna range, obaj w boksie natlukli troche ciekawych pojedynkow to Pudzian i Najman sa po prostu zieloni w te klocki. Wyjdzie dwoch debiutantow i okaze sie, ze jeden z nich po 20 sek polozy sie na mate.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.11.2009, 15:24
Pudzianowski: Rzucę nim jak ziemniakiem

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów