|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Obstawiam Debrecen
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wiekszosc z tych zepolow jesli chcemy grac w III i w IV rundzie ,musimy przejechac jak walec po asfalcie. Glentoran i Georgia Tbilisi juz były ,oby nie jakis Kazachstan albo Armenia i gra na stadionie im Tofika nazwa tego stadionu mnie rozbraja Jak niektorzy tez chcialbym chyba Debrecyn albo tego Mistrza Walii. EDIT --jest gdzie na necie live losowanie
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.06.2009 o godz. 16:43.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
O której w ogole jest losowanie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
12 ,kolego :]
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
F91 Dudelange - inaczej być nie może
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a ja sobie życzę jak najsłabszego rywala wpadka w tej rundzie skończyłaby sie totalnym bajzlem w klubie a nikt mi nie powie że Mistrz Węgier nie miałby z nami 30-40 % szans na awans
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
F91 Dudelange -to najlepszy rywal w tej rundzie dla Wisły
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja chcę Albańczyków z Tirany. Akurat się wybieram na wakacje do Albanii.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja bym osobiście chciał Madziarów, czyli losujemy Debrecen. Przyjemny wyjazd i mimo wszystko awans + zobaczenie w akcji Dudu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja bym chciał F91 Dudelange a najbardziej bym nie chciał Debreczyna i Zrinskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Przewaga własnego boiska polega jedynie na psychologicznym podejściu do sprawy. Piłkarze muszą sobię przede wszystkim uświadomić że to oni grają a nie kibice i bedzie wporządku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja bym najbardziej chcial Bohemians Dublin bo mialbym szanse obejrzec oba mecze na zywo.
Dodatkowo Bohs wg mnie graja swietny jak na Irlandie futbol wiec mecze moglyby byc interesujace. W zeszlym sezonie Dynamo Kijow fuksem przeszlo Droghede United owczesnego mistrza Irlandii. |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]() Czego Wiśle życzę. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja chce Albanczykow, bo mam szwagra z Albanii
Moglbym sie z niego ponabijac jakby dostali niezle w dupe ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Bohemian FC
bylo by naprawde fajnie znowu kilka tys wislakow w dub |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeszcze nikt nie wspominał, a na Eurosporcie zawsze są losowania europejskich pucharów. Więc jeśli nic się nie zmieniło, to tam jeszcze można obejrzeć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zamknąłem oczy i losowałem..wybór padł na EB/Streymur- zakładam że do W-y owcze , wyjazd gorzej niż źle a warunki jakie tam panują...bodajże Włosi mieli problem
A tak poważnie najlepiej trafić na rywala ..który ma najniższy współczynnik czyli coś a'la Andora , San Marino Tak samo w III i IV rundzie ,a będzie dobrze ![]() ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Najbliższa transmisja w publicznej telewizji (miejmy nadzieje) może będzie przy okazji kolejnego losowania. Powód: poprawki
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 21.06.2009 o godz. 22:26.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dudelange! byle pojechać i przejść łatwo nieogranym jeszcze składem... Na fajne kibicowsko wyjazdy jeszcze przyjdzie pora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Obawiam się że nigdzie nie ma w TV losowania na żywo, przynajmniej na stacjach polskojęzycznych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jest na stronie fify albo uefa ale to po angielsku...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli już to na Polsacie. Telewizja Publiczna nie ma praw do transmisji Europejskich Pucharów. Prawa wykupił Polsat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zanim napiszesz to może sprawdź. Na polsacie o 12:00 jest "Rodzina zastępcza Stryj Leon"
A na stronie fify to mogą mnie cmoknąć w pompe |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ludzie, czym wy się tak podniecacie? Losowanie par do fazy 'ogórkowej' a wy orgazmy przeżywacie i losowań na żywo chcecie. I tak o 95% tych drużyn nie wiecie NIC, oprócz tego z jakiego są kraju...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja nie napisałem że będzie transmisja na Polsacie tylko, że prawa ma Polsat, a co będzie transmitowane w danym momencie to już inna sprawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To chociaz dajcie linka do transmisji online !
Aha czyli jest to zle ze interesujemy sie swym klubem tak ? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|