|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Bardzo ważny mecz dla Wisły. Po sparingu z Piastem wszyscy na pewno są optymistami, ale wiadomo, że inaczej się gra w spotkaniu o punkty, a inaczej w meczu towarzyskim...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
wygrać to w byle jakich rozmiarach... podobnie jak i kolejnych 12 meczów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powiem Wam szczerze, że jak na początku tematu byłem niepewny, to teraz jestem jak nigdy spokojny o wynik - najważniejsze to strzelić szybko bramkę. Jeżeli to się uda, to pójdzie już z górki i skończy się na 3, 4 do jaja
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Orange Sport jest na 100% "U Wiślaków" , bo kumpel oglądał tam pierwszy mecz z Polonią Bytom bo powiedział że nie zapłaci 35zł z drugą połowę bo na pierwszą się spóźnił
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Byly w poprzedniej rundzie jakies mecze z Orange Tv puszczane przez internet? Jest jakas szansa ze ten bedzie mozna obejrzec?
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20330
Może Łobo się wreszcie pokaże, najwyższy czas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Rok temu strzelił w Bytomiu jedyną jak na razie bramkę w barwach Wisły. Może to powtórzy
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
jeśli myślimy poważnie o obronie tytułu to takie mecze jak z Polonią trzeba wygrywać i to bez problemów.
Dlatego nie widzę innego wyjścia jak 0-3 dla naszej Wisełki, 2x Paweł i raz Beto (oby!) pozdrawiam ![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, trzeba wygrywać, ale to jest pierwszy mecz rundy. Ani forma Wisły, ani Polonii nie jest do końca ustabilizowana i mogą być niespodzianki...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W tym meczu nie ma się co zastanawiać. Muszą być 3 punkty inaczej kiepsko. Zbyt łatwej przeprawy nie będzie, bo to Bytom, a ci już kilka razy niespodzianki sprawili. Wynik 3:0 lub 3:1stawiam. Piłkarze wiedzą z trenerem, że to my teraz musimy gonić więc na wpadkę miejsca nie ma.
![]()
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
tu mozna ogladac ekstraklase i nie tylko przez internet http://www.soccer-live.pl/podstrona.php?id=sopcast jak bylem w holandii ta strona sprawila mi wielka przyjemnosc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
nie tylko forma obydwóch zespołów jest nie wiadomą ale jeszcze trener Poloni jest wiślakiem i znowu zmotywuje ich, tak jak kiedys KSZO
Marek bądź WIŚLAKIEM i sobie odpuść gryzienie trawy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No forma raczej ustabilizowana byc nie moze,i jest raczej znakiem zapytania... Do Poloni przyszedl Jurek Brzeczek ,jakby ktos nie wiedzial ,posciagali tez innych ale nic te nazwiska mi nie mówia Ale pierwszy mecz zawsze wazny,ygrywamy i juz doskakujemyLecha ktory swoj mecz gra dopiero w niedziele. Napewno trzeba nastawic sie na walke ,ciekawe tez jaka bedzie pogoda bo to tez moze miec wply na sam mecz.W kazdym razie zaowiada sie ciekawie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
więc mecze z gatunku tych trudniejszych .. Jeżeli myślimy o mistrzostwie trzeba go po prostu wygrać
Wierze ,że wygramy i potem będzie szło już z górki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No oczywiście, nie ma innej opcji, jak tylko gra o zwycięstwo;-) Ale troche się tego meczu obawiam... A poza tym, to ciekawi mnie ,czy na boisku pojawi się Beto, a jak tak, to czy uda mu się pokazać z dobrej strony w swoim oficjalnym debiucie z Białą Gwiazdą na piersi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie ma się co spodziewać nagłego olśnienia Beto. Przecież on nie strzelił ani jednej bramki w drużynie Wisły. Owszem miał kilka asyst, ale wątpię, żeby w pierwszym meczu wpakował coś do siatki. Musi się chłop zaaklimatyzować.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja wierze w naszego Beto. Chlopak ma checi do gry, stara się. Asysta no i może gol to będzie świetne wejście
![]() ![]()
Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja mam przeczucie (obym się mylił), że Beto to niewypał i nie przebije się do składu. Na dzień dzisiejszy zarówno Boguski, Ćwielong, jak i Mały prezentują lepszą formę i każdy z nich może zagrać obok Pawła w ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Motyka ma rozszyfrowana Wisłe http://www.sport.pl/pilka/1,65050,63...ocniejsza.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Motyka ma ropracowaną szarańczę ;D
![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A my mamy rozpracowaną Polonię Bytom, jesteśmy zdeterminowani by odrobić straty do lidera, więc im nie będzie wcale tak łatwo.
I szarańcza im nie pomoże na rajdy Małego i zaczarowaną główkę Ćwielonga, instynkt Brożka.![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Wciągnę Wisłę nosem!"
![]() Cytat:
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Kto to Hubert Jaromin, bo pierwszy raz o tej gwiezdzie slysze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
W nosie to on może podłubać...uwielbiam takich napinaczy
![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nosem to On sobie moze kreske bialego proszku wciagnac,do pierwszej bramki beda sie napinac a jak juz wpadnie to sie im odechce moze sie to dla nich naprawde zel skaczyc jak ta bramka szybko wpadnie.
Co jak co ale wielkich szans to ja im nawet na remis nie daje, dotego jutro sa moje urodziny i jedynym moim zyczeniem jest 3 pkt dla Wiselki i ze 4 bramki w sietce Polonii ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
To jest jakiś wyznacznik? Idąc tym tokiem rozumowania powinniśmy zdobyć Puchar Uefa... bo wygraliśmy z Barceloną. Każdy mecz jest trudny, przynajmniej z zespołami z Ekstraklasy. Raz wygrywasz z taką Barcą a tydzień pózniej przegrywasz dajmy na to z Hutnikiem Kraków. Taka jest piłka nożna. Więcej dystansu. Co do samego meczu jeśli pogoda dopisze i murawa będzie dość dobra to wygramy. Jeśli wręcz przeciwnie róznie może być.. pełno przypadków, a technika odejdzie na bok. Logiczne że taka Polonia Bytom nie dorasta do pięt Wiśle, ale mecz meczowi nierówny o czym wspomniałem wyżej. Oby było dobrze.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2009 o godz. 15:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
No już nie spinajcie pośladów o ten tekst, widać, że koleś żartuje i nie ma złudzeń, która drużyna jest lepsza
![]() Relax! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Nie ma co gdybać i analizować
![]() To jest piłka....myślę że bez zbędnego gadania 3 pkt przywieziemy i nie ważne jakim wynikiem, bo przecież zwycięzców się nie sądzi i denerwują mnie te analizy po lub przed meczami.. na przód! ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|