|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na wariata trzeba było wylecieć wraz z Pawełkiem pod pole karne i tak jest kupa śmiechu
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jak można było w takim ważnym dla Wisły meczu dać sędziego z Warszawy...Robią nas w buca jak nie wiem ...zaczęło się od wykluczenia Boguskiego przed meczem z Legią...J...ć PZPN!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
następna kartka dla naszego, to już przestaje być śmieszne
![]() ![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
co nie zmienia faktu ze sedzia jest po.......ony. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pensje Wam ZabraĆ Darmozjady!!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kolejny mecz w ktorym jestesmy lepsi i prze*ierdalamy z kretesem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
wypierdzielił bym mu w pysk
Ale fakt faktem stracić bramki grając z takimi ofermami to trzeba mieć talent ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
niestety statystyka to mocna nauka :( .
3 wygrane, remisik i wtopa, 10 puntów i tak w koło Macieju. Jak by nie liczyć, to z tą regularnością to ugramy dokładnie 60 oczek, co miejsce w I trójce może dać. Bałem się tego meczu, jedno dobrze, że to ze Śląskiem przynajmniej punkty dobrzy ludzie dostali ![]() edytka: następny mecz, z kimkolwiek by nie był powinien się remisem skończyć, no przynajmniej powinien ![]()
Ostatnio edytowane przez harthausen : 23.11.2008 o godz. 18:48.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
A co wy tak na Sobola nadajecie , czy sami byście się nie w****ili na jego miejscu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No to zmiana trenera... bye bye Maćku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jak slaska nie umie sam grac to po co mu sedziowie pomagaja ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szacunek dla naszych, że walczyli do końca, nawet w 9. PZPN, PZPN, jebać jebać PZPN.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tak sie nie robi
nawet jak sie jest panem s czy b |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I przegrana. Nie szło nam, ale jak mamy się czuć jako kibice widząc takiego sprzedawczyka. Co to za kraj
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
szu(L)c zapewnił spokojną zimę całej warszafce =/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ej niech mi ktoś wyjaśni... słuchałem audycji w RK i słychać było kibiców z Wrocławia. Cały czas naśmiewali się z niepowodzeń Wisły (a już na maxa przy 2 czerwonych kartkach) i pare lepszych akcji Wisły wygwizdali, to samo przy protestach Wiślaków do sędziego... Co to jest? bo mi meczem przyjaźni nie zalatuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
dla takich jak ty powinien być dożywotni ban, nie myśl czemu i tak na to nie wpadniesz...
co do meczu sędzia ustawił wynik, pod tym względem mecz beznadziejny. Nie zmienia to jednak bezradności w ataku naszych, choć gdybyśmy wykorzystali połowę swoich akcji było by 2:5. Szkoda bo gdy popatrzę na tabelę aż mnie krew zalewa :( dobrze, że ze Śląskiem, a nie z Polonią czy Bełchatowem. sytuacja coraz cięższa, ale może to wymusi jakies transfery w zimie ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Atakuje kolesia oslanaiajcego pilke z tylu. Tamten wyczyl kontakt i przyaktorzyl. Sobolewski zachowalby sie tak samo na miejscu Dudka - jestem pewien. Baszczynski jak mu sie nie chcialo juz grac to lepiej jakby przysymulowal kontuzje. I tym o to sposobme Pawelek nie zostal antybohaterem meczu. KOledzy mu pomogli. Brawo za walke w 9 gdy dywersanic byli juz w szatni. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mistrza się zdobywa jeśli potrafi się wygrywać mecze w którym gra się słabiej niż rywal. Natomiast kiedy przygrywa się będąc lepszym...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Te dwie czerwone kartki to najgorsze co mogło nam się wydarzyć. Teraz wszyscy będą zwalali wine na sędziego a nie będą widzieli żenującej gry po naszej stronie
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gra tragedia poziom naszych zawodników to A klasa
Zawodnicy kładą na Wisełke h......... jak i cały zarząd tak samo ........... taki wniosek żal mi Maćka nikogo poza tym |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Z tego bylo widac Szu(L)c ma elke w sercu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W teh rundzie piłkarsko nie zagraliśmy żadnego dobrego meczu w lidze. Patrzeć się nie da na tą grę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Poprostu zenua!!! mam dosc juz tych przegranych na wlasne zyczenie. Skorza musi z tym zrobic porzadek wreszcie! .......nac Cupialowi liste zawodnikow jakich chce i jakich nie chce bo inaczej transferow w zimie jka zwykle nie bedzie. a jak Cupial powie nei to kij mu w nery. wylaczam kompa bo nie chce czytac tych komentarzy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ty za to zagrałeś, na PlayStation. ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie da się czytać tu niektórych frustratów, gdzie średnia wieku pewnie 15 lat.
Wisła przegrała bo nie grała przez cały mecz tak jak w ostatnich minutach.Podobnie ma się sprawa z Tottenhamem.Zawsze to mówiłem, że wygrana sama nie przyjdzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|