|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
co z tego że Legia wygrała z Wisła skoro wczoraj poległa w Bytomiu.Mistrzostwo zdobywa sie wygrywajac właśnie takie mecze jak dzisiejszy z ŁKS -em,Polonią Bytom a nie z Lechem,Legią czy Groclinem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jest prawda. Najwazniejsze wygrac ze słabszymi druzynami niz z mocniejszymi. Ze słabszymi zawsze od razu podchodzi sie jak do wygranego meczu przez co druzyny nie mysla i przez to przegrywaja jak to zrobiła wczoraj Legia. Warszawiacy wygrali z nami a po dzisiejszym dniu powinni znajdowac sie za naszym zespołem. Moim zdaniem z ŁKS-em wygramy 4-1 czyli punkty zostana na naszym terenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
a co to wszyscy tak typuja, ze LKS u nas bramke strzeli? a kto to ma tam niby te bramki strzelac. chlopy przyjada zrobia zadyme w srodku boiska i przed wlasnym polem karnym i tyle, naszym zadeniem jest ich rozklepanie i wbicie bramki. licze na 2:0.
no i jakby nie bylo, trzeba dzis kibicowac Jagiellonii, jak urwa punkty Polonii a my wygramy to wracamy na nasze miejsce ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś czy mecz jest w TV? Nieestety nie dam rady na mecz jechać..:/ z góry dzięki
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
C+ transmituje
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wisła jest faworytem meczu. Ale nie wolno zapomnieć o koncentracji. Najlepszy przykład dała nam Legia. Teraz do końca rundy już 6 kolejek jeżeli chcemy marzyć o liderze to musimy wygrać pozostałe mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Maciej Skorża piękny skład ! Jedynie boje sie o Głowackiego, ale on tez musi grac ! DO boju
http://www.transfermarkt.de/de/verei...n_sort_tv.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jest mecz na sopcascie ?
![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wypadałoby coś strzelić do przerwy. Żeby później niepotrzebnych nerwów nie było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
****a czemu oni chca wejsc z pilka do bramki..:/
![]()
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ale ciężko wygląda nasza gra. Do tego brak zmiany rytmu, wszystko w jednostajnym tempie. Oby skromne 1-0
![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.11.2008 o godz. 16:56.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki chyba jednak do zmiany.. moze Łobo cos pociagnie... mecz ogolnie slaby i aby te 3 pkt uciułac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
skuteczność i następny bramkarz grający przeciw Wiśle zgarnie raczej mecz życia.
gra nie wygląda żle... oby się przełamali bo śmierdzi powoli kolejką cudów. jeszcze ŁKS z farta wolnego coś strzeli i będą jajca ![]() ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1-0 biorę w ciemno
musimy wykorzystać potknięcie Legii! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze wejdzie Cantoro, wykreuje nasza gre
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gra wyglada calkiem niezle, duzo kombinacyjnych akcji i gry na 1 kontakt, przez co zdazaja sie niedokladne podania, ale to normalne bo Barcelona nie jestesmy, razi natomiast brak wykonczenia, Boguski probuje wejsc do bramki
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszyscy spodziewali sie poworki z meczu z Ruchem,tymczasem na boisku jest Pawelek + 10 chodzacych koszulek,wszyscy spia.Niedzielan zamiast odegrac klepke do Brozka ktory sie o to prosi to kombinuje,Boguski mapilke jak na patelni na 7 metrze i zaraz ładowac z pierwszej to zaczyna przyjmowac...Wisła grać ,ku*wa mać !
A i jeszcze mowcie co chcecie ale ani Diaz ani Piotr Brozek to nie sa lewi obroncy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A może właśnie z takim przeciwnikiem zagrałby lepiej? Jak na razie gramy niestety piach.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
I tak jak pisałem.
Następny bramkarz grający przeciwko Wiśle zagra mecz życia. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ale miernota...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moze cos trafią w koncu . . . Nic nie idzie narazie. Mam takie jedno pytanie (weim ze nie do tematu, ale poitrzeba mi odp w tym momencie a wszyscy tu siedza):
Czy jedna osoba moze kupic 5 biletow ? Prosze o odpowiedź ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
na boisku padaka na trybunach fajna piesn JESTESMY DUMA TEGO MIASTA....
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
cholera jasna czemu on tak kombinują
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu mamy takiego pecha? Zawsze z nami bramkarze mają mecze życia. Ehh strzelmy coś bo może być źle.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze po prostu zle celuja a nie ciagle mecze zycia bramkarze maja....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurrr#a blisko było...
MUSIMY COŚ STRZELIĆ! |
|