|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zakładam temat, ponieważ Arkadio spi.
Gramy z 15 drużyna ligi która nie wygrala od 12 spotkań i zanotowała az 9 porazek w tym okresie. Tylko zwycięstwo! Jak ktos chce niech dorzuci tabele i kursy, u mnie się nie ładuja ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Letkiewicz Giger Kutwa Łasicki Colley (ew. Lelieveld jak zdrowy) Nikaj Carbo Duda Ertlhaler Bozić Rodado. Tak bym widział.
Na ławce Broda Sukiennicki Staszak Kuziemka Baniowski Igbekeme Duarte i jacyś obrońcy z rezerw Trzeba im nastrzelać goli i jechać do tyfusów i ŁKS na pełnej qrwie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W pomocy zdecydowanie Bozić za Duarte. Duda na dziesiątce, Ertlthaler drugi skrzydłowy, Carbo i Igbekeme głębiej. Kuziemce przyda się delikatny reset na ławce.
Defensywa układa się sama. Stawiam na 3:1, 3x Rodado ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
dzieki za pomoc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tabela
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kursy
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wszystkie znaki na ziemii i niebie wskazuja na mokrą szmatę.
Mielec nie wygrał od miesięcy, Wisła w apatii, ledwo powłócząca nogami. Stal zagra głeboką defensywe i kontrataki, obrona bedzie u nas eksperymentalna wiec tutaj niestety przegramy. Wolna i schematyczna gra nie pozwoli nam na rozpracowanie szczelnej obrony mielczan. Niestety, ekstraklasa będzie sie oddalac... Wisła - Stal 0:1 ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zaś uważam odwrotnie, szmata była w siedlcach, teraz czas na 3pkt, własny stadion pomoże !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Postawisz 1000 zł odbierzesz 10 000 zł. Postawisz 10000 zł odbierzesz 100 000 zł. Dalej już nie kontynuuję ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Z jakis tam oczekiwan to moze Bozic na lewym skrzydle? Przydałoby sie jakieś ożywienie. Igbekeme posadilbym tym razem na ławce. Zobaczymy co sie wylosuje. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Normalnie, zgodnie z logiką ligi oraz naszej w niej bytności założyłbym mokrą szmatę i przełamanie Mielca.
Ale ten sezon jest w naszym wykonaniu anormalny nawet jak na naszą zwyczajową anormalność. Nie wiem czego się spodziewać, naprawdę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kartki:
4 - pauzują: Biedrzycki, Krzyżanowski, Grujčić 3 - Lelieveld, Duda 2 - Ertlthaler, Kuziemka, Carbo 1 - Kutwa, Nikaj, Igbekeme, Rodado, Baniowski, Bozić
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 29.11.2025 o godz. 01:15.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam oglądnąć skrót Polonii z Mielcem z ostatniej kolejki. Stal gra całkiem nieźle, jeżeli wyjdziemy na stojąco tak jak ostatnio to może być różnie. Ale mam nadzieję że Jop wreszcie się otrząśnie i da szanse zmiennikom od początku. Zwłaszcza w przodzie. Bozić Nikaj na bokach, a w odwodzie Kuziemka Duarte. To powinno dać impuls i jednym i drugim.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że mój głos o mokrej szmacie nie jest odosobniony.
W chwili obecnej Stal ma sporo argumentów żeby pokonać niemrawą Wisłę trenera Jopa. A zmianu w składzie? Zapomnijcie. Tylko te, wymuszone przez kartki. Czarny scenariusz czują również kibice - frekwencja jak na Wisłę zapowiada się slabiutka.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 29.11.2025 o godz. 09:57.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
O każdej druzynie w tej lidze mozna napisac ze jest w stanie skonstruować jakies ciekawe akcje. Nie ma tu outsiderow z przypadku którzy wszystko przegrywają. Co nie znaczy że będzie w niedziele prosty mecz. Mamrot postawi na mocna defensywke i konterki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy, frekwencja w okolicach 17-18k przy takiej aurze i średnio atrakcyjnym rywalu jest wręcz rewelacyjna.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A w kasie pustki...ten mecz mial dac szanse na wyplaty... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ehh marzyciele, marzyciele... Zobaczycie Bozica za Duarte i Erthaltera za Kuziemke jak świnka niebiosa. Jop się zabetonował i nie zrobi zmian.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Albo Jop wreszcie wyciągnię głowę z własnej okrężnicy, albo będą ciężary i to bez happy endu. Konferencja przez meczem w Siedlcach pokazała że Jop odleciał, mam nadzieję że to co pokazały miejscowe chłopaki (a pokazały mu wała tworząc więcej lepszych sytuacji niż my) podziałało otrzeźwiająco. Jeśli znowu zobaczę człapiącego przez 60 minut Kuziemkę to znaczy że z tej mąki chleba nie będzie. Muszą być na boisku piłkarze które (jak mówił Rude) podejmą walkę.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.11.2025 o godz. 14:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jop poprzednią rundą zawiesił sobie poprzeczkę. Teraz jeżeli dalej będziemy grać jak w trzech ostatnich meczach to będzie to wina tylko i wyłącznie Jopa i jego durnego orania gołą jedenastką. Kartki wymusiły zmiany ale to jest zdecydowanie za mało.
Przegrywając jutro i w Łodzi, stracimy połowę punktów straconych w całej rundzie jesiennej. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A jeszcze jest mecz w pucharze. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Akurat kartki dostali najlepsi obrońcy, a zmienić trzeba Kuziemkę jako absolutne minimum, a pewnie też Erthalera.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Królewski ma "ważnych gości" na meczu, więc jego cudowne dziecko Kuziemka wyjdzie od 1 minuty, to więcej niż pewne.
Jeżeli Colley będzie musiał zagrać na LO wtedy zobaczymy też Duarte - Jop wytłumaczy, że on świetnie wspomaga lewego obrońcę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lelieveld jest dostępny, więc nie będzie żadnego Colleya na LO.
Obrona jest raczej przewidywalna, spodziewam się zmian w pomocy. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sądzę, że wątpię. Duda za Igbekeme, poza tym standard.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
To juz wyzszy poziom odklejenia, zeby frekwencje (najwyzsza w ostatnich dwoch kolejkach tegorocznych rozgrywek, na wszystkich poziomach ligowych w Polsce) uwazac, za niedowierzanie kibicow........
Przypomne frekwaencja na Stali Rz. zblizona i to po dwoch efektownych 3;0 (oraz serii 4 zwyciestw) w naszym wykonaniu......
Ostatnio edytowane przez WildDog : 29.11.2025 o godz. 18:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
![]() ![]()
|
|