|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Potrzebujemy srodkowego obronce i pomocnika a nie bocznego obronce na ktorego pozycji mamy Kiakosa i Mikulca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Liczę że w ramach nieprzewidywalności ligi zdobędziemy jakieś punkty z Ruchem, a potem to już seria 5-6 w.......i.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Recepta na Wisle:
- presować stoperów - grać piłkę za plecy obrońców - strzelać z 13, 14 metra ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Od około 65 minuty brak sił. Tak będzie wyglądać cała runda jesienna. Obstawiam, że Wisła będzie tracić dużo bramek w ostatnich 20 minutach.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jedyna szansa na zakończenie tego sezonu w górnej połowie jest wyblaganie u Kwietnia żeby wziął do siebie jeszcze chociaż Uryge, Jarocha, Młyńskiego i Sapale
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I co z tego, ze Kwiecien ich wezmie jak do nas przyjda kolejni tacy sami?
Miec jedno drewno na srodku obrony i wziac drugie jeszcze gorsze to trzeba byc kretynem do kwadratu i udowodnic, ze kompletnie sie nie rozumie pilki noznej. A jeszcze placic, za taka wtope to juz trzeba byc binarnym idiota |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, że u nas są goście na poziomie 2 ligi, to było wiadome. Ale że jeszcze do tego sprowadzili nowych, którzy są na takim samym, albo niższym poziomie, no to gratulacje.
To drużyna tak akurat na 12 miejsce w tym sezonie. Nawet się nie otrzemy przez moment o miejsca barażowe. Jak Zwoliński i Fred będą za pól roku gotowi w ogóle do gry w 1 lidze, to będzie sukces. Póki co dramat, bez podjazdu do Sobczaka i Goku, którzy przecież też nie byli jakimiś bogami futbolu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bardziej niż wynik to boli postawa kilku zawodników. A w zasadzie jej parodia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Tego się już nie da uratować imo, nawet jeśli uda się nam utrzymać w tym sezonie to odroczymy nieuniknione. Co nam po sezonie w kórym zajmiemy 14 miejsce w 1. lidze? Sytuacja finansowa sie magicznie nie poprawi, rok pozniej juz zajmiemy 17. Kolejny stracony rok. Trzeba po prostu już pozwolić na .......nięcie i w końcu zacząć marsz do góry.
Od 0, z nowym wlascicielem, nowymi pilkarzami i mindsetem. Napędzić się kilkoma awansami i wlecieć do eklapy jak motorynka czy ruch, a potem w niej zostać. I wbijcie sobie do głowy jedno. My i tak upadniemy, to jest tylko kwestia czasu. Chyba lepiej zrobić to jak najszybciej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Będzie miał pachołki do gier treningowych ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Moskal wszem i wobec ogłaszał w wywiadach że on musi mieć w składzie 6-7 polskich drewniaków. Zatem co do pozycji stopera to czuję że kolejnych Biedrzyckich tu ściągnie.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale Biedrzycki jest ze dwa razy szybszy niż Uryga i ma 26 lat. Potrafi rzucić piłkę na skrzydło, doskoczyć, orzeł to nie jest ale aktualnie jest naszym najlepszym stoperem. To, że przy trzeciej bramce tak się zachował wynika z przyzwyczajenia do posiadania za plecami bramkarza. W Termalice to był chyba Loska, który taką wrzutkę to łapie w zęby na stojąco.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czyli Biedrzycki popełnił błąd.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Błędów, nie popełnia tylko ten kto nic nie robi. Uryga od dawna próbuje stosować tą zasadę, dlatego co mniej rozgarnięci widzą błędy Biedrzyckiego, a stojącego jak widły w gnoju Urygi już nie dostrzegają. W tej konkretnej sytuacji błąd popełnił Broda, Biedrzycki wziął tylko przykład z kapitana.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 10.08.2024 o godz. 11:45.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego błagam nie usprawiedliwiaj błędów jednego kloca błędami drugiego kloca. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne... nie trzeba o tym przypominać. Tylko przyp.... się do nowego koniecznie trzeba... Do Kutwy, Mikulca, koniecznie trzeba się przypieprzyć, bo błąd popełnili i koniecznie zwyzywać od szrotu, żeby czasem nie pomyśleli, że mogą grać lepiej. A Uryga niech dalej zawala mecze, bo wtedy można jechać po Królewskim...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak masz problem z obiektywną oceną to już nie moja wina. Potem się dziwić że gramy jak cioty jak jednego z drugim nie można skrytykować. Plus oczywiście święci Hiszpanie. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Polonia kolejny mecz w papę. Fajnie, że już na początku sezonu rozdajemy punkty kandydatom do spadku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Miedź się chyba właśnie wypisała z walki o awans, do USA odchodzi Bogacz za 1,5 melona ojro
zostają z Drzazgą i Mansfeldem z przodu no chyba, że zainwestują w jakiegoś napadalca środki im się pojawią to kto wie ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy to nie rekord kwotowy za jakiego klub dostał kasę będąc w 1 lidze?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba rekord
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Max był coś ok 700k euro, craxa tyle zapłaciła za jakiegoś piłkarza
A Miedź się z niczego nie wypisała. Będą miej kasy na 2-3 dobrych grajków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
drużyna była zrobiona pod Bogacza ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najczęściej po wypadnięciu lidera ciężar gry rozkłada się na innych graczy, żeby nie wspomnieć casusu Fernandeza i Lechii.
Będą się kręcić cały czas gdzieś w obrębie miejsc 4-8, choć tak naprawdę mądrzejsi będziemy po konfrontacji z nimi za 2 tygodnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Transfer upadł.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo rozsadny chlopak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pierwsza strata punktów przez TBB i już nie ma żadnej drużyny z kompletem zwycięstw.
Co nie zmienia faktu że na tym etapie TBB, Miedź, Łeczna, Płock i Stał Rzeszów wyglądają więcej niż solidnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
TBB pierwszy solidniejszy przeciwnik i skończyło sie rumakowanie (broszowanie).
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|